Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 hoş geldiniz........ama sen zaten alışmışsın........herkesle tanışmışsın.....iyi muabbetler...... Ya bi sen bi de Natalia kaldi konusmak istedigim... daha dogrusu tanimak istedigim.. Ama hosbulduk.. tanisdigiimiza memnun oldum... Alıntı
Misafir ßL@D€ Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 O kadar Çoklarki hepsiyle Tanışmak zor olacak biraz.... Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Eminim zor olacak. ama gözüme koyduklarimi taniyorum... Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Eminim zor olacak. ama gözüme koyduklarimi taniyorum... Alıntı
Misafir ßL@D€ Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Tamam neden kızıyonki bu kadar üsteliyon Allah Allah yav 1 kere söle anlarım kızmana gerek yok yani... Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 ya pardon ya.. bilgisayar allahin rahmetin kavusacak da yakinda o yüzden biraz yavas bide salaklasdi.. Alıntı
Misafir ßL@D€ Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 ya pardon ya.. bilgisayar allahin rahmetin kavusacak da yakinda o yüzden biraz yavas bide salaklasdi.. Allah Yardımcın olsun ne diyem sana... Ben yeni bilgisayar alana kadar ne işkenceler yapmıştım eski külüstüre..Yeni bilgisayar aldım eskisini saklıyorum... yeni pc hata verdimi veya kasmaya başladımı eski bilgisayara saldırıyorumm..vuruyorumda vuruyorum...tavsiye ederim yeni pc aldığında sakın eskisini atma stres atarsın üzerinde... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Slm bende daha yeni geldim... umarim hosgelmisimdir... Degil mi, Gülsün... Hoşgeldin Gülsün'le nerden tanışıosunuz ? Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Hosbulduk Natali... Google da buldum bu formu... Cok begendim ve geri kalirmiyim.. hemen kaydedim kendimi ama sonra bu siteyi cözmek zor geldi bana... hemen basladim gülsün ustami rahatsiz etmeyi... simdi yazabiliyorsam onun sayesinde... bu arada tekrar tsk ederim ustam... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Hıım ben de daha önceden tanışıyorsunuz sanmıştım Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Yok ya.. tanisaydim ama inan pisman olmazdim.... Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Eminim... ama tanismak isterim... zaten fazla uzak degiliz birbirimize.. o almanya ben avusturya... Alıntı
Φ NESLİ Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Umarım beni de tanışmak istediklerin listesine dahil etmişindir bundan eminim hoş geldin dicem ama sen benden önce gelmişsin ve baya hızlı bir giriş yapmışsın bu arada Avustuya'nın hangi şehrindesin... Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Umarım beni de tanışmak istediklerin listesine dahil etmişindir bundan eminim hoş geldin dicem ama sen benden önce gelmişsin ve baya hızlı bir giriş yapmışsın bu arada Avustuya'nın hangi şehrindesin... Vallah ben sadece icimdekilerini yazdim ve arkadaslar beni anladi... süper burasi.. ikinci ailem... Bu durumda benim sana hosgeldin demem lazim... HoSgelDin.. Alıntı
Φ NESLİ Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Vallah ben sadece icimdekilerini yazdim ve arkadaslar beni anladi...süper burasi.. ikinci ailem... Bu durumda benim sana hosgeldin demem lazim... HoSgelDin.. Hoş buldum Avusturyanın hangi şehrindesin ben de bir zamanlar Avusturya da kaldım da en son geçen sene oraya gitme şansım olmuştu...gerçekten çok güzel bir ülke bir de hasretliği olmasa Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Ne demezsin.. ara sira bikiyor insan... gidip memleketine otur.. ne isin var burda diye soruyo... Ben Salzburga yakin oturuyorum... Bilmem bilirmisin avusturyanin en ünlü kayak merkezlerinde biri olan PLANAI... iste onun bulundugu sehir... Bilirmisin orayi??? Alıntı
Φ NESLİ Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Ne demezsin.. ara sira bikiyor insan... gidip memleketine otur.. ne isin var burda diye soruyo...Ben Salzburga yakin oturuyorum... Bilmem bilirmisin avusturyanin en ünlü kayak merkezlerinde biri olan PLANAI... iste onun bulundugu sehir... Bilirmisin orayi??? Salzburg'a bir iki kez gitmiştim ben Tirol bölgesin de Schwaz da kaldım 89 yılında döndüm en son 2005'in eylül ayında gittim ailem halâ orada yaşıyor Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Salzburg'a bir iki kez gitmiştim ben Tirol bölgesin de Schwaz da kaldım 89 yılında döndüm en son 2005'in eylül ayında gittim ailem halâ orada yaşıyor öyle mi.. süper.. daha dün salzburgdaydim.. alis veris iste... Bi daha gelecen mi??? Alıntı
Φ NESLİ Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 öyle mi.. süper.. daha dün salzburgdaydim.. alis veris iste...Bi daha gelecen mi??? nasip kısmet, inşallah bir daha oraya gelme şansım olur... Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 yok haberim olsun gelirsen.. sana gezdiririm buralari... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.