Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Will Smith Bir Video Yayınlayarak Chris Rock'tan Attığı Tokat İçin Özür Diledi


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Vücut / Beden Dili Uzmanına Göre Will Smith'in Özür Videosu 'Çok İyi'

Will Smith ve Chris Rock, komedyenin Jada Pinkett Smith hakkında bir şaka yapmasının ardından oyuncunun sahneye çıkıp Rock'ın yüzüne tokat atmasına ve ardından koltuğundan ona bağırmasına neden olduktan sonra 2022 Oscar'larını unutulmaz bir törene dönüştürdü. Elbette, Insider'a göre, tokat gerçekleştikten sonra memler oluşturulup her yerde paylaşıldığı için internet işini yaptı. Şimdi dört ay sonra, Smith 29 Temmuz'da beş dakikalık bir özür yayınladı.

Oyuncu, özüründe, "O anda böyle davranmanın doğru olduğunu düşünen hiçbir parçam yok" dedi. "Kafa karıştırıcı olduğunu biliyorum, şok edici olduğunu biliyorum. Ama sana söz veriyorum, dünyaya ışık, sevgi ve neşe getirmeye derinden bağlıyım. tekrar arkadaş olabilmek."

Smith, videonun başında Rock'a ulaştığını belirtti, ancak komedyen henüz konuşmaya hazır değil. Entertainment Weekly'ye göre ünlülerin özürleri toplumda belirgin hale geldi. "Glee" yıldızı Lea Michele'den "The Bachelorette" yıldızı Hannah Brown'a Smith, listeye eklenecek başka bir isim. Ancak özür dilemeyle ilgili sorun, bunun samimi olup olmadığını veya sadece kamu itibarını korumanın bir yolu olup olmadığını merak etmektir. Nicki Swift, bir beden dili uzmanından özel bilgiler aldı.

British GQ'ya göre ünlülerin hatalarından dolayı özür dilemesi nadir görülen bir şey değil ve çok da samimi olmayan özürler arada sırada gerçekleşebiliyor. Ve daha çok itibarı kurtarmanın bir yolu gibi görünen özürler olduğu için, beden dili uzmanı ve kamu konuşmacısı Austin iuliano gibi insanlar bir özrün gerçek olup olmadığını anlayabilirler.

iuliano, Nicki Swift'e yalnızca Will Smith'in özür videosu hakkında "Dikkat ettiğim ilk şey, bunun kamuya açık bir özür olduğudur," dedi. "Will en başından hatanın sahibidir ve yönünü değiştirmeye çalışmaz. Bir özür söz konusu olduğunda gerçekten yapabileceğiniz tek şey budur." Uzman bize, aktörün hatasını öğrenmek, büyümek ve Hollywood'daki imajını kurtarmak istediği için eylemlerini anlamak için "açmaya" zaman harcadığını açıklamaya devam etti. Iuliano, "Genel olarak bunun harika bir özür ve çok iyi bir halkla ilişkiler hareketi olduğunu söyleyebilirim" dedi.

Görünüşe göre ünlü yayıncılar iuliano ile aynı fikirde olacaklar. Ünlü bir yayıncı, Vice'a "mükemmel bir ünlü özrünün", özür diledikleri şeyi ve hatalarından büyüme arzusunun bir ifadesini içerdiğini söyledi. Tek dezavantajı, büyük özrün olaydan dört ay sonra gelmiş olması. Smith ve Rock'ın her ikisi de bu konuda birlikte konuşmaya istekli olduklarında işleri çözebileceklerini umuyoruz.

Kaynak: Nicki Swift

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.