Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

270 Mil Yapan ve Çin'den Gelen Alrendo TS Bravo Elektrikli Motosikleti


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

270 Mil Yapan ve Çin'den Gelen Alrendo TS Bravo Elektrikli Motosikleti

Elimizde yeni bir elektrikli motosiklet daha var ve o da yine Çin'den. Ama bize katlanın, çünkü bu çok umut verici. Alrendo TS Bravo olarak adlandırılan bu, 125cc benzinli bir motosiklete eşdeğerdir, ancak başlangıçtan itibaren tam torka sahip olmanın doğal avantajı ile birlikte gelir. Performans rakamları, sürekli olarak mevcut olan yaklaşık 15 at ile mütevazı.

AAZTP0S.img?w=768&h=404&m=6

Tasarım radikal ve bildiğimiz ve taptığımız bir İtalyan şaheserine benziyor. Ancak en etkileyici kısım, sürüş menzili. Bu elektrikli motosiklet, 270 milden fazla sürüş menzili anlamına gelen devasa bir pil paketine sahiptir. Bu çok etkileyici çünkü otomobil üreticileri, boyut kısıtlamaları nedeniyle elektrikli motosikletlerden verimlilik rakamları elde etmek için mücadele ediyor.

Size bir bakış açısı vermek gerekirse, tamamen elektrikli motosiklet alanındaki en iyi oyuncular hala bu sayıların çok gerisinde. Zero SR/F tek bir şarjla 169 mil yapar ve LiveWire One bir şarjla 146 mil ile daha da düşüktür. Bu oyunun en iyi köpeği bile - Energica EVA Ribelle, tek bir şarjla 249 mil yapar. Ve en iyi yanı, TS Bravo'nun 11.500 ABD Doları eşdeğeri ile hepsinden daha ucuz olmasıdır!

Sonunda, menzil kaygısı vermeyen, nispeten uygun fiyatlı ve kaslı görünümlü Alrendo TS Bravo'ya sahip bir elektrikli motosikletimiz var.

TS Bravo, Güçlü Ducati Diavel Vibes Veriyor
Alrendo TS Bravo, özellikle yukarıda gösterilen siyah ve kırmızı renk kombinasyonunda bize Ducati Diavel'i hatırlatıyor. Yapımcılar, tasarım ilhamı olarak kötü Ducati'yi kullanmış olabilirler, çünkü genel tasarım aynı zamanda İtalyan Şeytanından özel ipuçları da gösteriyor.

Ön ağır kaporta, geniş bölünmüş koltuk tasarımı, temiz kuyruk bölümü ve lastiği saran kayıt plakası kombinasyonu, bir Ducati Diavel'de gördüğümüz tüm özelliklerdir. Ancak hissettiğimiz bağlantıya rağmen, TS Bravo iyi görünümlü bir motosiklet.

Alrendo TS Bravo, Günlük Sürülebilir Performansa Sahiptir

Alrendo TRS Bravo, Supersport parçası gibi görünebilir, ancak 125cc'ye eşdeğer bir motosiklettir. Bu, onu rahat bir günlük sürülebilir makine yapar, ancak stil sahibidir! Bu motosiklet, 11 kW (14,75 hp) sürekli güç çıkışı için derecelendirilmiş ve 20 kW (26,8 hp) maksimum güç çıkışına sahip, ortaya monte edilmiş bir motora sahiptir.

Tork rakamları, bol günlük görevler ve biraz daha fazlası olan 40 lb-ft torkta övgüye değer! Motor maksimum 58 kW (77,7 hp) güç üretebilir, ancak bunun için Alrendo'nun en büyük gücü olan verimliliği feda etmesi gerektiği açık! En iyi döneminde Alrendo TS Bravo, yine konforlu bir şehir sürüş deneyimi sağlamaya odaklanan 84 mil / saat azami hıza sahiptir.

TS Bravo'da kullanılan motorun dikkat çeken bir diğer yönü de su soğutmalı olması. Bu, çok daha hızlı ısınan hava soğutmalı elektrik motorlarına kıyasla daha verimli bir yerleşim düzenine sahip olmasına yardımcı olur.

Ama Dikkatimizi Çeken TS Bravo'nun Etkileyici Pil Özellikleri

Alrendo TS Bravo'nun gazla çalışan motosikletlerin beğenisini kazanmasına yardımcı olan bir yön, etkileyici pil takımıdır. Bu motosikleti tek bir şarjla maksimum 272 mil yuvarlayabilen dev 17,4 kWh'lik bir paketle birlikte gelir.

Bu, ancak binici muhafazakar rotaya giderse ve şehir sokaklarında mümkün olan 31 mil hızı ihlal etmezse elde edilebilir. Ancak otoyola çıkmayı planlıyorsanız, TS Bravo, bronzluk ortalama 50 mil hızla sürüldüğünde 172 mil etkileyici bir şekilde geri dönebilir.

Düz gidin ve bu elektrikli motosiklet, tek bir şarjla hala 100 mile yakın yol alabilir. Bu, EV dünyası için harika bir haber ve menzil kaygısı yaşayanlar için bir rahatlama! Pil paketi bu motosikleti 540 pound ağırlığında yaptığı için tüm bu avantajların bir bedeli var. Ama yine de, performansa yönelik değil, bu yüzden havalıyız.

Alrendo TS Bravo İçin Özellik Listesi Hazır

Bu Fransız elektrikli motosikletinde hem bileşen hem de teknoloji özellik listesi övgüye değer. Aracın tüm çeşitli işlevlerinin penceresi olan 7 inçlik renkli bir ekranla birlikte gelir. Gösterge grubuna bağlanan bir akıllı telefon uygulaması ile birlikte gelir.

Şarj portu, tankın üzerinde bulunur ve TS Bravo, kutuda 3,8 kW'lık güçlü bir şarj cihazı ile birlikte gelir. Bu, hızlı şarjı destekler ve standart bir 220V Euro 16V duvar prizini kullanarak Alrendo TS Bravo için yaklaşık dört saat içinde işleri hızlandırabilir.

Ayarlanabilir ters ön çatallar, ön yük ayarlı gazla doldurulmuş arka mono-amortisör, her iki uçta ABS donanımlı disk frenler ve Timsun lastiklerine sarılı 17 inç jantlar ile sürüş dinamikleri de dikkate alındı.

Boru Hattında Bir "Süper Spor" Alrendo Var

Alrendo'nun TS Bravo'yu küçümsediğini artık anlamış olmalısınız. Ve bunun nedeni, bu 125cc'lik eşdeğer motosikletle muhafazakar açıyı hedeflemeleridir. Ancak TS Alpha olarak adlandırılan sıradaki motosikletleri tam anlamıyla bir süper spor olacak ve performanslarıyla her şeyi ortaya koyacaklar.

Aynı motoru kullanmalarını, ancak 78 hp'lik en yüksek rakamlarına kadar çevirmelerini bekliyoruz! Ancak bu Alrendo'ların hiçbiri (şimdilik) ABD için planlanmadı. Alrendo TS Bravo'nun fiyatı 11.200€'dan (~11.500$) başlıyor ve devlet hibeleri eklendiğinde fiyat daha da düşebilir.

TS Bravo şimdilik Avrupa, Rusya ve İsrail'in belirli bölgelerinde satılacak. Ancak Alrendo'nun çok yakında İngiltere, Avustralya ve Yeni Zelanda'ya genişleme planları var.

Kaynak: Alrendo

alrendo-ts-bravo.jpg

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.