Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2022 Admin Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2022 Netflix'in şimdiye kadarki en pahalı filmi şimdi yayında: Gri Adam - The Gray Man Netflix'in son derece pahalı ve yeni çıkan casus gerilim filmi The Gray Man hakkında ortaya çıkmış gibi görünen fikir birliği, bu Russo Brothers filminin eğlence eleştirmeni veya izleyici olmanıza bağlı olarak iki şeyden biri olduğudur. Yazar Mark Greaney'nin Gri Adam casusluk romanları serisinden ilk başlığın yayıncıya uyarlanmasına erkenden bakan eleştirmenlerin çoğuna göre, ortaya çıkan 2 saatlik uzun metrajlı film, film yapımcılarının genel olarak fazla kaygan, biraz türev bir yıldız aracı. harika göründüğünden emin olmak için çok fazla zaman ve para harcadı. Karakter gelişimi ve benzerleri gibi başka şeyler pahasına. Başka bir deyişle, kritik fikir birliği sizin için önemliyse? Gri Adam, Bourne-lite'dır. Mesele şu ki, kritik fikir birliği pek çok izleyici için pek önemli görünmüyor. Birçoğu, filmin tam olarak aksiyon-gerilim filmlerinin yapması gereken şeyi yapan bir kaçış oyunu olduğuna karar verdi: Sizi eğlendirin. Gri Adam | Şimdi Netflix'te yayınlanıyor Amazon'un The Terminal List'inin ardından gördüğümüz aynı orantısız tepkiyi yansıtan izleyiciler, The Gray Man'e genel olarak çok daha olumlu yanıt verdiler. Örneğin, eleştirmenlerden alınan yüzde 49'luk bir puana kıyasla, şu anda Rotten Tomatoes'da yüzde 90'lık bir izleyici puanı verdiler. Asıl soru, bunun Netflix'te anne sütü başarısına dönüşüp dönüşmediğidir. Özellikle, görüntüleme için harcanan zamana. Filmin izleyiciler arasında nasıl bir seyir izlediğine dair ilk fikrimizi, yayıncının bir sonraki İlk 10 listesini yayınlayacağı Salı günü alacağız. Yine de Netflix için filmde çok şey olduğunu söylemek yeterli. Netflix, ilk olarak 200 milyon dolarlık rekor bir bütçe verdi ve bu da onu bugüne kadarki en pahalı orijinal film yaptı. Şimdilik, The Gray Man'in izleyiciler için gerçekte ne hazırladığı hakkında biraz daha konuşalım. Netflix'in özeti, "Gri Adam, CIA ajanı Court Gentry (Ryan Gosling), diğer adıyla Sierra Six," diye açıklıyor. “Federal bir cezaevinden kopartılan ve amiri Donald Fitzroy (Billy Bob Thornton) tarafından işe alınan Gentry, bir zamanlar son derece yetenekli, Ajans onaylı bir ölüm tüccarıydı. “Ama şimdi işler değişti ve CIA'in eski bir kohortu olan Lloyd Hansen (Chris Evans) tarafından dünya çapında avlanan hedef Altı, onu ortadan kaldırmak için hiçbir şeyden vazgeçmeyecek. Ajan Dani Miranda (Ana de Armas) arkasını kolluyor. Ona ihtiyacı olacak. Ek düşünceler Filmi izledikten sonra belirli bir sıra olmaksızın aklımda kalan birkaç ek düşünce (ki tam 8/10 veriyorum): Genel olarak, bu Greaney'nin çalışmasının güzel bir uyarlamasıdır. Gri Adam serisindeki romanlarından birkaçını okudum ve en son kitabına bakmayı planlıyorum - serinin bir parçası olmayan Zırhlı - yakında. Bu arada filmdeki aksiyon ve dövüş sahneleri, abartılı ve gösterileriyle bize Avengers: Endgame'i veren yönetmenlerden bekleyeceğiniz kadar sıkı tempolu ve izlemesi eğlenceli. Kadroya gelince, Ana de Armas'ı daha önce bu kadar mücadele etmesini gerektiren bir rolde görmemiştim. Yine de, The Gray Man'in gizli dünyadaki birkaç müttefikinden biri olarak hayran bırakacak kadar lezzetli. Yine de Greaney'nin romanlarının bir hayranı olarak, Regé-Jean Page'in CIA şefi Denny Carmichael rolüyle biraz yanlış anlaşılıp anlaşılmadığını zaman zaman merak ettiğimi hissettim. Kitaplardan, onun ayrıcalık ve zarafet sızdıran bu bro-y, yağlı takım elbisesi olduğu hissine kapıldım hep. Page harika bir aktör ve her zamanki gibi burada da harika bir iş çıkarıyor. Ama rolü beklediğimden biraz daha sert, düğmeli bir tarzda oynuyor. Yine de bu sadece kişisel bir görüş ve filmden herhangi bir zevk almıyor. Kaynak: BGR Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2022 Bugün izledim. Bence Jason Born Filmlerinin kötü bir kopyası. Hepsi bu kadar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.