Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 hoş geldin aramıza... Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 baharrr hoş geldin. Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 TESEKKÜRLER ARKADAŞLAR BENDE BU SİTEYE EKLENDİĞİME VE SİZLERİ TANIDIĞIMA SEVİNDİM AMA SİTENİN FORMATINI TAM OLARAK ANLAMIŞ DEGİLİM BAYA GEZİNDİM İÇİNDE BANA YARDIM EDEBİLİR MİSİNİZ? Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 TESEKKÜRLER ARKADAŞLAR BENDE BU SİTEYE EKLENDİĞİME VE SİZLERİ TANIDIĞIMA SEVİNDİMAMA SİTENİN FORMATINI TAM OLARAK ANLAMIŞ DEGİLİM BAYA GEZİNDİM İÇİNDE BANA YARDIM EDEBİLİR MİSİNİZ? tabi yardımcı olmak isteriz ..... bende ilk bu foruma girdigimde çok karışık bulmuştum ama zaman lan alıştım Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 baharcım hoşgeldin canım aramızaa... nesüü ilk başta yadırgarsın ama yardıma gerek duymadan alışıcaksındır...bende öyle diyordm ama şimdii... :) Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 selam bahar hoşgeldin, bende yeniyim ama alıştım sende çabuk alışırsın Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 hoşbulduk arkadaşlar hepinize teşekkürler.site güzel fakat format ilginç.insanlar derece artımak için selam selam selam..... bu çok komik.................. Alıntı
Misafir ßL@D€ Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 hoşbulduk arkadaşlar hepinize teşekkürler.site güzel fakat format ilginç.insanlar derece artımak için selam selam selam..... bu çok komik.................. Şimdi bu kişiden kişiye deişir.Bana Arkadaş Tavsiye Etti Strese,sıkıntıya,kedere Birebirdir , Ortam Manyak Gel Üye Ol Gör dedi... Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 the boys buraya yazdığına göre sen de komiksin yani derece artırmak isteyenlerdensin........ Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 derece artınca nooluyo? hani iyi birşeyse ben de herkesi selamlayayım hiç tanımadığım birine "hoşgeldin, selamm vs" demek hiç aklıma gelmiyor çünkü Alıntı
Misafir ßL@D€ Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Selam Merhaba! (maksad Seviyem Artsın)! Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Selam Merhaba! (maksad Seviyem Artsın)! merak etme bi gün o da olur kanki Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Selam Merhaba! (maksad Seviyem Artsın)! selam öyle olsun... Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 bu arada baharr kusura bakma unutmuşum hoşgeldin Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 bl@de-runner sende hosgeldın kusura bakılacak bır sey yok keyfine bak Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 gerçi ben eskiyim ama gene de saol Alıntı
Misafir ßL@D€ Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Vaay Bahar Naber Yaaa...(yav Seviyem Artmıyor yazıyom yazıyom) Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Vaay Bahar Naber Yaaa...(yav Seviyem Artmıyor yazıyom yazıyom) bana biraz seviyeden çıktı laf vurmalara başladın kibime geldi... ama hakketti yani bendi cevap yazmıştım bana da öle düşünmüş dimek...ama hoşgeldin demek bence bi nezakettir... Alıntı
Misafir ßL@D€ Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 bana biraz seviyeden çıktı laf vurmalara başladın kibime geldi... ama hakketti yani bendi cevap yazmıştım bana da öle düşünmüş dimek...ama hoşgeldin demek bence bi nezakettir... Eee Şey biraz öle oldu Galiba kusura bakma neyse Canım yeniyiz ya alışacaz artık.... Alıntı
Misafir ADAMIN_BIRI Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2007 Kış dan sonra Bahar gelirmiş....! Hoşgeldin bahar..(biraz geç oldu ama artık idare et...) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.