Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

En büyük YouTube kanalları


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

En büyük YouTube kanalları

Önce ne izleyeceğinizi seçmek zor olabilir.

Ancak akış sitesinin kanalları için abone numaralarına bakmak, seçeneklerinizi iyileştirmeye gerçekten yardımcı olabilir. Bazen milyonlarca abonesi olan kanallarda kaliteli içerikler ve eğlenceli videolar bulunabiliyor.

Popüler akış sitesinin içeriğini çevreleyen tüm yutturmacaları merak mı ediyorsunuz? Şu anda YouTube'da en çok abone olunan 10 kanal listemizle bu merakı biraz gidermeye yardımcı olabiliriz. Ayrıca, her kanalda öne çıkan içerik türü açısından neler bekleyebileceğimizi tartışacağız.

YouTube'un kendi temalı kanallarından oyun oynamaya, çocuk programlarına ve daha fazlasına kadar, bugüne kadar en çok abone olunan 10 YouTube kanalı burada.

YouTube Kanalı                                              Abone Sayısı
Gaming                                                     92.6 milyon
Like Nastya                                              97.5 milyon
Kids Diana Show                                     97.6 milyon
MrBeast                                                   98.5 milyon
PewDiePie                                               111 milyon
Music                                                       116 milyon
SET India                                                 137 milyon
Cocomelon – Nursery Rhymes              138 milyon
YouTube Movies                                     153 milyon
T-Series                                                   220 milyon

10. Gaming - Oyun (92,6 milyon abone)

AAZzqfU.img?w=720&h=480&m=6

Oyun kanalı, YouTube tarafından otomatik olarak oluşturulmuş başka bir kanal gibi görünüyor. Bu durumda, Oyun kanalı, diğer YouTube kanallarından oyunla ilgili içeriği derler ve bir araya getirir. Bu tür içerikler, canlı oyunları ve diğer trend olan oyun videolarını içerir. Social Blade'e göre bu kanal 15 Aralık 2013'te kuruldu.

9. Nastya gibi (97,5 milyon abone)

Like Nastya, Nastya adında genç bir kızın etrafında dönen çocuklar için bir şovdur (aşağıdaki Kids Diana Show'a benzer). Nastya'nın videoları genellikle yeni şeyler öğrenmek, şarkı söylemek ve etrafındaki dünyayı keşfetmekle ilgilidir. Bazen anne babası da videolarda yer alır. Bu kanal 6 Aralık 2016'da başladı.

8. Kids Diana Şovu (97,6 milyon abone)

Kids Diana Show, aslında Diana adında bir çocuğun ev sahipliği yaptığı bir çocuk şovudur. Diana'nın videoları genellikle oyuncakların kutusundan çıkarılması, vlog'lar, şarkılar, erkek kardeşi Roma ile oynama gibi aktiviteler ve çeşitli eğitim konularını içerir. Kanal ilk olarak 12 Mayıs 2015'te başladı ve o zamandan beri 77 milyardan fazla izlendi.

7. MrBeast (98.5 milyon abone)

MrBeast kanalında MrBeast (Jimmy Donaldson olarak da bilinir) bulunur. Donaldson'ın videoları genellikle onu aşırı gösteriler ve zorluklar üstlenmesini içerir ve ayrıca nakit para ve ödül çekilişleri ve yarışmalara ev sahipliği yaptığı videoları da vardır. Bu kanal 19 Şubat 2012'de başladı ve o zamandan beri 16 milyardan fazla izlenme aldı.

6. PewDiePie (111 milyon abone)

Uzun bir süre zirvede kaldıktan sonra PewDiePie, 111 milyon abonesiyle şu anda yalnızca en çok abone olunan altıncı YouTube kanalı. İzleyiciler, içeriğini aptal, iğrenç ve küfürle dolu olarak tanımlıyor. Ayrıca oldukça tartışmalı bir figür olarak kabul edilebilir.

2010 yılında İsveçli komedyen Felix Arvid Ulf Kjellberg tarafından kurulan PewDiePie YouTube kanalı, en çok Let's Play videoları ve blogları ile Kjellberg'in takipçileriyle tanınır.

İçerik oluşturmaya odaklanmak için üniversiteden ayrıldıktan sonra PewDiePie, kanalının oluşturulmasından sadece iki yıl sonra 1 milyon aboneyi aştı. Kjellberg'in sosyal ağ üzerindeki etkisi, özellikle Goat Simulator ve McPixel olmak üzere bağımsız video oyunlarının satışları üzerinde de olumlu bir etki yarattı.

2018'in büyük bölümünde şu anda en çok abone olunan kanal olan T-Series ile bir rekabeti sürdürdü. Birbirlerinden birçok kez en üst sırayı çaldılar, ancak Kjellberg sonunda teslim oldu ve şimdi yeterince gerisine düştü, bunun için bir şeyler alacaktı. en üst sırayı geri alması onun için oldukça özel.

Bununla birlikte, abone sayıları hala güçlü. Temmuz 2022 itibariyle sabit 111 milyon abonede kalıyorlar.

5. Müzik (116 milyon abone)

AAZyN5K.img?w=720&h=480&m=6&x=568&y=60&s

Bu, diğer kanallardan içerik çeken ve bir tema altında toplayan, otomatik olarak oluşturulan başka bir YouTube kanalıdır. Burada müzik videoları ve şarkı çalma listelerini bulabilirsiniz. Bu kanal 24 Eylül 2013 tarihinde kurulmuştur.

4. SET - INDIA -  SET Hindistan (137 milyon abone)

4 numaralı yuvaya geçmek, 137 milyon abonesi olan 24 saat Hintçe'ye özel bir kanal olan Sony Entertainment Television India. SET Hindistan, 1995 yılında bir istasyon olarak piyasaya sürüldü ve YouTube kanalının Hakkında sayfasına göre 2006'da YouTube alanına girdi.

Bu kanal başlangıçta Taylor Swift ve Katy Perry gibi en iyi 10 sanatçıyı oynadı. Şimdi, Kapil Sharma Show gibi komedi spesiyalleri ve Crime Patrol 2.0 gibi polis belgesel dramaları da dahil olmak üzere binlerce videodan oluşan bir kütüphaneye sahip.

3. Cocomelon — Tekerlemeler (138 milyon abone)

Cocomelon — Nursery Rhymes, neredeyse tamamen çocuk şarkılarına ve 3D animasyona ayarlanmış orijinal şarkılara odaklanan bir kanaldır.

Başlangıçta ABCkidTV olarak adlandırılan Cocomelon, YouTube'daki en uzun süredir devam eden kanallardan biridir. İlk videosunu Eylül 2006'da yayınladı ve yıllar içinde istikrarlı bir büyüme yaşarken, popülaritesi 2017'de patladı. İşte o zaman ayda 100.000'den fazla yeni abone kazanmaya başladı.

2. YouTube Filmleri (153 milyon abone)

Bu, YouTube içeriği için daha az bir toplayıcı ve daha çok YouTube'un film kiralama/satın alma hizmeti için bir merkezdir. Bu sayfada, çeşitli filmler kiralayabilir veya satın alabilir veya filmleri veya reklamlı bazı programları ücretsiz olarak izlemeyi seçebilirsiniz. Social Blade'e göre bu kanal 10 Haziran 2015'te kuruldu.

1. T-Serisi (220 milyon abone)

Son olarak, eski YouTube kralını gölgede bırakan T-Serisi. Başlangıcından bu yana 220 milyon abonesi ve 196 milyardan fazla izlenen popüler bir Hint müzik kanalıdır.

T-Serisi en çok Bollywood müzikleri ile tanınır. En çok abone olunan Hintçe ve Hint YouTube kanalıdır. Aynı zamanda 100 milyon aboneye ulaşan ilk kanaldır.

T-Series kanalı 2006'da (YouTube 2005'te başladı) yayına girmesine rağmen, kanalı işleten T-Series şirketi 1980'lerde kapılarını açtı. Şirketin atılımı 1990'da film müziği albümü Aashiqui ile geldi. Film müziği Hindistan'da 20 milyondan fazla satarak tüm zamanların en çok satan Bollywood albümü oldu.

Kaynak: Dijital Trends

tv-629232.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bir hesap oluşturun veya yorum yazmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmak zorundasınız...

Bir Hesap Oluşturun

Forumumuzda üyelik çok basit ve ücretsizdir!

Yeni Bir Hesap Oluşturun

Giriş Yap

Hali hazırda bir hesabınız var mı? O zaman Giriş Yapın.

Giriş Yapın
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.