Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

G E L İ N C İ K

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Dürüstlüğünü, doğruluğunu çok seviyorum benim arkadaşım.

Seninle dostluğumu hiç sonlandırmayacağım.

Bu 999. son "deneyimli" iletimi sana adıyorum.

Başarılar dilerim. :clover:

• Beğen 1
Gönderi tarihi:

Sevgili bilimselci bana da bir anı defteri açtığın için teşekkür ederim doğrusunu istersen hiç böyle bir şey beklemiyordum .Umarım dostluğumuz devamlı olur güzel düşüncelerin için de çok teşekkür ediyorum. :clover:

Gönderi tarihi:

sevgili gelincik

ne kadar dürüst ve bilgili birisi olduğunu seni tanıyıpta kabul etmeyen çıkmayacaktır.duyarlı,lafını asla esirgemeyen,cesur ve çok iyi kalplisin..yazılarını takip ediyorum.ayrıca söylemeden geçemiyeceğim ülkemizdeki bayanlara (büyük bir çoğunluğuna) güzel bir örneksin benim için.

böyle güzel özellikleri olan biri sevilmezmi hiç :blushing: seni seviyorum arkadaşım iyiki bizlerlesin... :clover:

Gönderi tarihi:

Sevgili frozen benim için yazdıklarına teşekkür ediyorum geç tanıştık ama bende senin için aynı duyguları paylaşıyorum sevgilerimi ve iyi dileklerimi kabul et lütfen :clover:

Gönderi tarihi:
Dostluğun daim olsun sevgili gelincik. Seni tanımak benim için büyük keyif...

Teşekkür ederim yamyam benim için de bir keyif :clover:

Gönderi tarihi:

Sevgili gelincik

tecrübelerinizi, düşüncelerinizi, yol gösteren aydınlık fenerinizi bizimle paylaşmanız bizler için şanstır. Dürüstlük etiketi insanlara kolay yapışmaz eğer bir toplulukta çoğunluk sizin için "dürüst" kelimesini kullanıyorsa bunu yansıttığınızın göstergesidir. Hiç kaybetmemenizi diliyorum.

Yardım severliğiniz, açık sözlülüğünüz, iyiniyetleriniz, objektifliğiniz, dürüstlüğünüz hepimize yansıdı. Sizi sevmeyecek biri olacağına inanmıyorum. Hayatınızın bütün evrelerinde başarılara ve hedeflerinize ulaşmanızı diliyorum...

Sizi seviyorum bunu bütün kalbimle söylüyorum. İyiki buradasınız... :clover:

Gönderi tarihi:
Sevgili gelincik

tecrübelerinizi, düşüncelerinizi, yol gösteren aydınlık fenerinizi bizimle paylaşmanız bizler için şanstır. Dürüstlük etiketi insanlara kolay yapışmaz eğer bir toplulukta çoğunluk sizin için "dürüst" kelimesini kullanıyorsa bunu yansıttığınızın göstergesidir. Hiç kaybetmemenizi diliyorum.

Yardım severliğiniz, açık sözlülüğünüz, iyiniyetleriniz, objektifliğiniz, dürüstlüğünüz hepimize yansıdı. Sizi sevmeyecek biri olacağına inanmıyorum. Hayatınızın bütün evrelerinde başarılara ve hedeflerinize ulaşmanızı diliyorum...

Sizi seviyorum bunu bütün kalbimle söylüyorum. İyiki buradasınız... :clover:

Teşekkür ederim sardunyam.Etrafımda bunaldığım zaman söylediğim bir şey vardır."Eller deliye ,ben akıllıya hasretim "diye.Bu forumda sizin gibi akıllı ve düzeyli arkadaşlarla bir arada olmak çok hoş doğrusu. :clover:

Gönderi tarihi:

eveeeeeet bunca aydan sonra tüm üyeliklerim bir (1) sene yasaklandıkdan sonra bu üyeliğim ile yazmak nasipmiş... :stuart:

nice uzun yıllar yazılarını okumak isterim dicem ama bu forumda heran herşey olabiliyor.umarım tanıdığım 5-6 üyeye ve kısmen bana yapılanlar sanada yapılmaz ve burada yazılarını okuma şansına nail oluruz.

gelincik15ig1oe7.jpg

Gönderi tarihi:

Sevgili obelix bende senin yazılarını okumaktan keyif alıyorum ve sana dediğimi sakın aklından çıkarma insanlar ne yapmış olurlarsa olsunlar hiç bir zaman doğru bildiğin yoldan şaşma ve kafana da takma .Teşekkürler :):clover:

Gönderi tarihi:

-http://guverciname.blogcu.com/-

forumda yazamadıklarımı burda yazmaya başladım beklerim gelincik :)

takmıyorum da laf anlatamayınca deli oluyorum kendimi kaybediyorum herhalde galüba sanursam :stuart:

Gönderi tarihi:

GELİNCİK HİKAYESİ....

Bir gün tarlada bir adam bir gelincik yavrusunu eline almış ve okşamaya başlamış.

Adamın elinde yavrusunu gören anne gelincik,onun niyetini tam sezemediğinden yavrusuna kötülük yapacağını düşünerek adamın sofrasındaki ayranın içine zehirini akıtmış.

Hiç bir şeyden haberi olmayan adam yavru gelinciği biraz daha sevdikten sonra onu bir kenara bırakarak sofraya doğru yönelmiş,yavrusunun yaşadığını gören gelincik ayran tasına yönelerek zehirli ayranı yere dökmüş ve adamın zehirlenmesini engellemiş. :hug:

Gönderi tarihi:

Bir gelincik hikayesi de benden...

Hikayeye göre uzaklarda bir köyde, kocası, çocuğu doğmadan ölmüş, tek başına yaşayan hamile bir kadın kendisine arkadaş olması açısından dağda yaralı olarak bulduğu bir gelinciği evinde beslemeye baslar.

Gelincik kadının yanından bir an bile ayrılmaz.

Her ne kadar evcil bir hayvan olmasa da, oldukça uysallaşır.

Bir kaç ay sonra kadının çocuğu doğar.

Tek başına tüm zorluklara göğüs germek ve yavrusuna bakmak zorundadır.

Günler geçer ve kadın bir gün bir kaç dakikalığına da olsa evden ayrılmak ve yavrusunu evde bırakmak zorunda kalır...

Gelincikle bebek evde yalnız kalmışlardır.

Aradan biraz zaman geçer ve anne eve gelir.

Gelinciği ve kanlı ağzını görür.

Anne çıldırmışçasına gelinciğe saldırır ve oracıkta öldürür hayvanı.

Tam o sırada içerdeki odadan bir bebek sesi duyulur.

Anne odaya yönelir...

Ve odada beşiği, beşiğin içindeki bebeği ve bebeğin yanında duran parçalanmış bir yılanı görür.

• Beğen 1
Gönderi tarihi:

Sevgili sardunyam anlattığın hikayeyi önceden de duymuştum ve çocuklarım söz konusu olduğunda bende aynı korumacı tavır içindeyim ve bilimselci senin anlattığın hikayeyi ilk defa duyuyorum.Ancak hayatım boyunca bu tarz şeylerle çok karşılaştım ama önemli değil her zaman doğru olanın yapılması gerektiğine inandım ve öyle de yaşamaya çalıştım .İkinize de çok teşekkür ederim. :flowers:

Gönderi tarihi:

Teşekkürler by_x_man o sizin kendi güzelliğiniz hep beraber yazalım ve aydınlanalım. :)

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:
Bir gelincik hikayesi de benden...

Hikayeye göre uzaklarda bir köyde, kocası, çocuğu doğmadan ölmüş, tek başına yaşayan hamile bir kadın kendisine arkadaş olması açısından dağda yaralı olarak bulduğu bir gelinciği evinde beslemeye baslar.

Gelincik kadının yanından bir an bile ayrılmaz.

Her ne kadar evcil bir hayvan olmasa da, oldukça uysallaşır.

Bir kaç ay sonra kadının çocuğu doğar.

Tek başına tüm zorluklara göğüs germek ve yavrusuna bakmak zorundadır.

Günler geçer ve kadın bir gün bir kaç dakikalığına da olsa evden ayrılmak ve yavrusunu evde bırakmak zorunda kalır...

Gelincikle bebek evde yalnız kalmışlardır.

Aradan biraz zaman geçer ve anne eve gelir.

Gelinciği ve kanlı ağzını görür.

Anne çıldırmışçasına gelinciğe saldırır ve oracıkta öldürür hayvanı.

Tam o sırada içerdeki odadan bir bebek sesi duyulur.

Anne odaya yönelir...

Ve odada beşiği, beşiğin içindeki bebeği ve bebeğin yanında duran parçalanmış bir yılanı görür.

Çok güzel bir hikayeymiş bu...

Duygulandım bir an...

Sayın Gelincik, yokluğunu gerçekten hissettiren birisi...

Ne yazık ki pek sık girmiyor bu aralar...

Paylaşımlarınız değerli Sayın Gelincik...

Saygılarımla...

Gönderi tarihi:

Sayın Gelincik, yokluğunu gerçekten hissettiren birisi...

Ne yazık ki pek sık girmiyor bu aralar...

Paylaşımlarınız değerli Sayın Gelincik...

Saygılarımla...

Teşekkür ederim sevgili boşig.Farklı düşüncelerde de olsak yazılarını zevkle takip ediyorum.Bu foruma devam edebildiğim sürece yazılarını da okumaya devam edeceğim. :clover:

Gönderi tarihi:

Sayın Gelincik

bu forumda yazılarını okurken haz aldığım nadir insanlardansınız.

Arkadaşlar sizin hakkınızda gayet güzel açıklamalar yapmışlar.

bende nacizhane fikrimi söylemek isterim, sizi güvenilir bulduğumu belirtmek istiyorum.

evet öylesiniz, sözü başka, özü başka biri gibi durmuyorsunuz bu bence çok önemli bir erdem.

selam ve sevgilerimle :clover:

Gönderi tarihi:

Gelincik Tozları

Okumadan atladığın sayfalar,

Hayatının kırık notlarıdır...

Anılar, şimdi o yorgun sular;

Bu şiirin kanayan rüzgârıdır...

Her ırmak kendi göğüne yaslanır,

Her kuş kendi göğünü gök sanır...

Sahiplenerek yürüdüğün o ömür var ya;

Havada uçuşan gelincik tozlarıdır...

Bülent ÖZCAN / Londra :clover:

Yarın şiir günü ve segili gelincik'imizi bu şiirlere anlatmak istedim...

Kendisini aramızda görmekten büyük mutluluk duyuyorum...

İyiki varsın sevgili gelincik...:clover::)

Şiir ile ilgili kısa bilgi; Sevgili Bülen ÖZCAN'a ait “Gelincik Tozları”nın İngilizce olarak Avrupa ve Amerika’da yayımlanan birçok şiir antolojisinde de yer almaktadır...

Sevgiler....

Gönderi tarihi:

Sevgili Erdoğan ve Keskinkalem yazdıklarınız için çok teşekkür ederim.Yazılarımla sizlere bunları hissettirebildiysem ne mutlu bana ve bende sizin gibi insanlarla bu forumda olmaktan dolayı mutluyum. :clover:

Ve Sevgili Dipnot çok hoş bir şiirdi teşekkür ederim.Bende Can babadan bir gelincik şiiri eklemek istiyorum.

GELİNCİK ŞURUBU

Şu ölen çocuklar var ya

Sana bana dünyaya ...

İlikleriniz donduğunda kışın

Bir kaşık umut gerektiğinde

O şişe gelecek aklınıza

Pencerenin önünde duran

Güneşte

Gelincik ...

CAN YÜCEL

:):clover:

• 9 ay sonra...
  • 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Sevgili ra-dya ve spices mesajlarınız için teşekkür ederim.Umarım yeni yıl ikinize de yeni ufuklar açar ,sağlık ve mutluluk getirir.Mutlu yıllar diliyorum size ve ailelerinize. :flowers:

Misafir
Bu başlık cevaplara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.