Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

En Son Pop - Rap Haberleri (Türkiye ve Dünyadan)

Önerilen İletiler

• Admin
Gönderi tarihi:

En Son Pop - Rap Haberleri (Türkiye ve Dünyadan)

• 1 yıl sonra...
  • Admin
Gönderi tarihi:

Megan Thee Stallion Viral Röportaj Anında Angel Reese'e Bağırdı - yani seslendi - yani rapledi

• 2 ay sonra...
  • Admin
Gönderi tarihi:

Christina Aguilera, İlk Albümünün 25. Yılını, Albümün Hit Parçalarını 'Nostaljik' Şekilde Yeniden Yorumlayarak Kutlayacak

Christina Aguilera, Spotify Yıldönümleri'nin bir bölümünde hit parçalarının canlı stüdyo yeniden yorumlarını yayınlayarak kendi adını taşıyan ilk albümünün 25. yıl dönümünü kutlayacak. 23 Eylül'de yayınlanması planlanan özel bölümde Aguilera, Sabrina Carpenter ve MGK ile şarkı söyleyecek ve Rolling Stone'un özel olarak açıklayabileceği albümün yapım hikayelerini paylaşacak.

"İlk albümümün 25. yıl dönümünü geçmişi ve bugünü bir araya getiren bir şekilde kutlamak istedim," diyor Aguilera Rolling Stone'a. "Şarkılarımı farklı stiller ve kitlelerle yeniden yorumlamaktan ve tüm müziklerin zamansız olabileceğini gösteren sesler ve düzenlemelerle oynamaktan her zaman keyif aldım."

Projenin fragmanında Aguilera, sıcak bir oturma odasında otururken altın bir tulum içinde, imza notalarından birini tutarken ve "Celebrating 25 years" şarkısını söylerken görülüyor. Aguilera, videoyla birlikte Los Angeles'taki Spotify Mateo stüdyolarında kaydedilen altı parçalık bir EP yayınlayacak. 1999'da yayınlanan Christina Aguilera, müzisyene 2000 yılında En İyi Yeni Sanatçı dalında Grammy kazandırdı ve "Genie in a Bottle", "What a Girl Wants" ve "I Turn to You" gibi çığır açan hitler içeriyordu.

"Bu projeyi Spotify ile kaydetmek hem büyülü hem de nostaljikti, kariyerimin en tatlı anılarından bazılarını yeniden yüzeye çıkardı," diyor Aguilera. "Güldüm, ağladım, eski arkadaşlarımla yeniden bağlantı kurdum ve çok özel yeni arkadaşlar edindim." Canlı kayıtların koleksiyonunun yanı sıra, Spotify Yıldönümleri bölümü ayrıca Aguilera ile ikonik albümün yapımı hakkında röportajlar da içerecek. "Umarım bu yıldönümü hediyesi sizin için de benim yaptığım kadar özel olur," diyor.

Carpenter ile işbirliği, uzun zamandır "Genie in a Bottle" şarkıcısının hayranı olan Short ‘n Sweet pop yıldızı için ekstra anlamlı olacak. "O benim ilk idollerimden ve ikonlarımdan biriydi. 11 yaşındaydım ve adını ağzımdan çıkaramazdınız," dedi geçen ay Paper'a. "O benim için çok özel. O şarkılar beni büyüttü."

Christina Aguilera'ya dönüş, Isaiah Rashad'ın Cilvia Demo'dan onuncu yıldönümü için şarkıları yeniden kaydettiği ve Weezer'ın 30. yıldönümü için The Blue Album'e geri döndüğü Spotify Yıldönümleri bölümlerini takip ediyor.

Kaynak: Rolling Stone

• 2 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.