Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2024 1 yıl Yazar Admin Megan Thee Stallion Viral Röportaj Anında Angel Reese'e Bağırdı - yani seslendi - yani rapledi
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2024 1 yıl Yazar Admin Christina Aguilera, İlk Albümünün 25. Yılını, Albümün Hit Parçalarını 'Nostaljik' Şekilde Yeniden Yorumlayarak Kutlayacak Christina Aguilera, Spotify Yıldönümleri'nin bir bölümünde hit parçalarının canlı stüdyo yeniden yorumlarını yayınlayarak kendi adını taşıyan ilk albümünün 25. yıl dönümünü kutlayacak. 23 Eylül'de yayınlanması planlanan özel bölümde Aguilera, Sabrina Carpenter ve MGK ile şarkı söyleyecek ve Rolling Stone'un özel olarak açıklayabileceği albümün yapım hikayelerini paylaşacak. "İlk albümümün 25. yıl dönümünü geçmişi ve bugünü bir araya getiren bir şekilde kutlamak istedim," diyor Aguilera Rolling Stone'a. "Şarkılarımı farklı stiller ve kitlelerle yeniden yorumlamaktan ve tüm müziklerin zamansız olabileceğini gösteren sesler ve düzenlemelerle oynamaktan her zaman keyif aldım." Projenin fragmanında Aguilera, sıcak bir oturma odasında otururken altın bir tulum içinde, imza notalarından birini tutarken ve "Celebrating 25 years" şarkısını söylerken görülüyor. Aguilera, videoyla birlikte Los Angeles'taki Spotify Mateo stüdyolarında kaydedilen altı parçalık bir EP yayınlayacak. 1999'da yayınlanan Christina Aguilera, müzisyene 2000 yılında En İyi Yeni Sanatçı dalında Grammy kazandırdı ve "Genie in a Bottle", "What a Girl Wants" ve "I Turn to You" gibi çığır açan hitler içeriyordu. "Bu projeyi Spotify ile kaydetmek hem büyülü hem de nostaljikti, kariyerimin en tatlı anılarından bazılarını yeniden yüzeye çıkardı," diyor Aguilera. "Güldüm, ağladım, eski arkadaşlarımla yeniden bağlantı kurdum ve çok özel yeni arkadaşlar edindim." Canlı kayıtların koleksiyonunun yanı sıra, Spotify Yıldönümleri bölümü ayrıca Aguilera ile ikonik albümün yapımı hakkında röportajlar da içerecek. "Umarım bu yıldönümü hediyesi sizin için de benim yaptığım kadar özel olur," diyor. Carpenter ile işbirliği, uzun zamandır "Genie in a Bottle" şarkıcısının hayranı olan Short ‘n Sweet pop yıldızı için ekstra anlamlı olacak. "O benim ilk idollerimden ve ikonlarımdan biriydi. 11 yaşındaydım ve adını ağzımdan çıkaramazdınız," dedi geçen ay Paper'a. "O benim için çok özel. O şarkılar beni büyüttü." Christina Aguilera'ya dönüş, Isaiah Rashad'ın Cilvia Demo'dan onuncu yıldönümü için şarkıları yeniden kaydettiği ve Weezer'ın 30. yıldönümü için The Blue Album'e geri döndüğü Spotify Yıldönümleri bölümlerini takip ediyor. Kaynak: Rolling Stone
Gönderi tarihi: 3 saat önce3 saat Yazar Admin Guinness'in üreticisi Diageo, tartışmalı bir ana sanatçının duyurulmasının ardından festival sponsorluğunu geri çektiGuinness'in ana şirketi Diageo, tartışmalı bir ana sanatçıyı duyurmasının ardından, Birleşik Krallık'taki büyük bir festivalin sponsorluğundan çekilen şirketler arasına katıldı.Diageo, bu hafta sonu Wireless Festivali sponsorluğunu geri çekeceğini açıklayan bir diğer içecek devi PepsiCo'nun izinden gitti. 3 gece sürecek olan bu Birleşik Krallık müzik festivali, bu Temmuz ayında Londra'daki Finsbury Park'ta düzenlenecek. 30 Mart'ta organizatörler, ana sanatçı olarak Kanye West'i duyurarak adeta bir bomba etkisi yarattı.Artık "Ye" adını kullanan Amerikalı rapçi, son yıllarda antisemit içerikler paylaşması ve Adolf Hitler'e duyduğu hayranlığı dile getirmesi nedeniyle geniş çaplı tartışmalara yol açmıştı.Guinness'in yanı sıra Captain Morgan ve Johnnie Walker markalarının da sahibi olan Diageo, sponsorluktan çekilme nedeni olarak Ye'nin adını açıkça zikretmedi; ancak bu kararın zamanlaması, net bir mesaj veriyor gibi görünüyordu.Şirket sözcüsü The Independent gazetesine yaptığı açıklamada, "Endişelerimizi organizatörlere ilettik; mevcut koşullar altında Diageo, 2026 Wireless Festivali'ne sponsor olmayacaktır," dedi.Sponsorlukların iptali kararı, Birleşik Krallık Başbakanı Keir Starmer'dan gelen eleştirel bir açıklamanın hemen ardından geldi. İlk olarak The Sun on Sunday gazetesi tarafından duyurulan açıklamasında Starmer, "Kanye West'in, geçmişteki antisemit söylemlerine ve Nazizmi yüceltmesine rağmen Wireless Festivali'nde sahne alması için anlaşma yapılmış olması son derece endişe vericidir," ifadelerini kullandı.Starmer sözlerine, "Antisemitizm, hangi biçimde olursa olsun iğrençtir ve nerede ortaya çıkarsa çıksın açık ve kararlı bir şekilde karşısında durulmalıdır. Britanya'nın, Yahudi insanların kendilerini güvende ve emniyette hissettikleri bir yer olmasını sağlamak herkesin sorumluluğudur," diyerek devam etti.Liberal Demokrat Parti lideri Ed Davey ise konuyu bir adım daha ileri taşıyarak, Birleşik Krallık hükümetine West'in ülkeye girişini yasaklaması çağrısında bulundu. Davey, "Antisemitizm konusunda daha sert bir tutum sergilemeliyiz," dedi ve West'in festivalde yer alacak olmasını "son derece ciddi" bir durum olarak nitelendirdi.West'in ülkeye girişinin engellenebileceğine dair henüz herhangi bir işaret bulunmasa da, Birleşik Krallık göç kuralları; bir kişinin karakteri, davranışları veya bağlantılarının Birleşik Krallık toplumu için tehdit oluşturması durumunda, bu gerekçelerle ülkeye girişinin reddedilebileceğini belirtmektedir.West'in müzik dünyasına dönüşü, rapçinin Ocak ayında Wall Street Journal gazetesinde tam sayfa yayımlanan bir özür mektubunun ardından gerçekleşti. West, söz konusu mektupta hem Yahudi hem de siyahi insanlardan özür dilemişti. West, bipolar bozukluğunun, kendisini “hayatımı mahveden; psikotik, paranoyak ve dürtüsel davranışlarla dolu, dört ay süren manik bir epizodun” içine sürüklediğini söyledi.Wireless Festival, West’in ana sanatçı olarak sahne alması etrafında kopan tartışmalara ya da etkinlikte yer almayacak olan dev sponsorlara ilişkin henüz kamuoyuna açık bir yanıt vermedi.Kaynak: IS
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.