Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 baramını kutlamak istedim ..baktım anı defterin yok.. sen beni ilk karşılayanlardasın..ve fikirlerini takip ettiklerimdensin....... iyi bayramlar mutlu yıllar.....her şey gönlünce olsun....... Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 baramını kutlamak istedim ..baktım anı defterin yok..sen beni ilk karşılayanlardasın..ve fikirlerini takip ettiklerimdensin....... iyi bayramlar mutlu yıllar.....her şey gönlünce olsun....... teşekkür ederim açtığın anı defteri için sizinde kurban bayramınız ve yeni yılınız kutlu ve mutlu olsun saygılar arkadaşım Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 canım ipeğim benim.... seni çok seviyorum saygısı ve sevgisi sonsuz kalbiyle kendisi bir arkadaşım... hayat yeni yılında sana mutluluklar peşlerinde sevinçler..hayırlı olanları versin inşallah... senin için hayırlı olan neyse o olsun...Allah'ım hayırlı dualarda bulunmanı nasip etsin... seni seviyorum canım..bayramında kutlu olsunn ... Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 canım ipeğim benim.... seni çok seviyorum saygısı ve sevgisi sonsuz kalbiyle kendisi bir arkadaşım...hayat yeni yılında sana mutluluklar peşlerinde sevinçler..hayırlı olanları versin inşallah... senin için hayırlı olan neyse o olsun...Allah'ım hayırlı dualarda bulunmanı nasip etsin... seni seviyorum canım..bayramında kutlu olsunn ... teşekkür ederim kıymetli arkadaşım ben de seni çok seviyorum yeni yılın ve kurban bayramın inşallah senin için hayırlı ve ugurlu gelir tüm güzellikler seninle olsun Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Kurban bayramınızı ve yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlar sağlık ve mutluluklar dilerim Huzur ve güzellikler sizlerle olsun . sitede iyi düşünceli olduğunu bildiğim biri . Kendine iyi bak..! Sevgiler...... Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Arkadaşlar rumuzumun ipek oluşundan dolayı benim bayan olduğumu sanan arkadaşlar var sanırım kişisel sayfamda yazdığı gibi ben bayım yalış anlama oldu ise kusura bakmayın saygılar Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Arkadaşlar rumuzumun ipek oluşundan dolayı benim bayan olduğumu sanan arkadaşlar var sanırım kişisel sayfamda yazdığı gibi ben bayım yalış anlama oldu ise kusura bakmayın saygılar pen piliyordum kii.... kardeşini tanımaz mı insan....canım kardeşim gitmeden bi uğramak istedim bi de bu yazını okuyunca... iyi uykular sana da... Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Arkadaşları mı çok seviyorum screen.width-430)this.width = (screen.width-430)" border=0> Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Bizlerde seni seviyoruz arkadaşım.. Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Güzel yürekli insan Rabbim sana hep iyiyi ve en güzeli nasip etsin.Samimi ve içten yapınla herkes tarafında çok sevildin herşey gönlünce olsun.. Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 DOST Seni sen olduğun için sevendir Yüreğinin sesini uzaklarda bile dinleyendir İki eli kanda olsa derdine yetişendir Varolduğunu hissetiren,kıymet bilendir Dostdur sözde değil özdedir adı... Sabun köpüğü değil, darlık anında kaybolmaz Sözünün eri güvenirliği tartışılmaz Bilirsin, çıkılan yolda yarenlikden caymaz Hayatına girdi mi kolay kolay çıkamaz Dostdur sözde değil özdedir adı... Yüreğini menfaatsiz sunar İyiliğin için sözleri acıya bular, Vakti zamanı gelir söyledikleri bir bir çıkar Yoktur senle dolan kalbinde ne fitne fucur ne de çıkar Dostdur sözde değil özdedir adı... Yangınlardaki yüreğine, varlığı ile ferahlık Mutluluklarında, üstüne dikilen saf ipekden bayramlık Bilmez ne rol ne sahtekarlık En büyük özelliği yaradılışı doğallık Dostdur sözde değil özdedir adı... Yalnızlıklar rıhtımından alıp götürür, süt beyaz yelkeniyle Uçurum kenarından çeker,adı şefkat elleriyle İyiki varsın dedirttiren, avucunda tuttuğu yüreğiyle 'Sen cansın benim dostumsun ' ağız dolusu kelimeleriyle Dostdur sözde değil özdedir adı.... bu şiirde benden sana. Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 siyahx mrs.su suheda arkadaşlar teşekkür ederim saygılar Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Bugün Mutlu Olacağım Bugun vicdanim icin iki sey yapacagim. Birincisi, birine farkettirmeden iyilik yapacagim. Ikıncisi, coktandir erteledigim bir isi halledecegim. Bugun olumlu olacagim, guzel giyinecegim, kibar olacagim ve takdir edecegim. Bugun kimseyi elestirmeyecegim ve ukalalik yapmiyacagim. Bugun kendime bir plan yapacagim ve neyi ne zaman yapmak istedigimi yazacagim. Bugun kendime yarim saat ayiracagim ve rahatlayip guzel seyler dusunecegim. Bugun insanlari daha cok sevecegim, kosulsuz, onyargisiz ve bir cocugu sevindirecegim. Bugun hic korkmayacagim, hele mutlu olmaktan hic korkmayacagim. ... isterseniz beraber yapalım saygılar Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 sağ ol arkadaşım çok güzel saygılar Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 önerin için teşekkür ederim arkadaşım Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Sen sevdiklerimdensin.. Çünkü;Arkadaşlığın ve ilgin müthiş.. Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Sen sevdiklerimdensin.. Çünkü;Arkadaşlığın ve ilgin müthiş.. Ben de sizi seviyorum Teşekkür ederim siz de çok iyi arkadaşsınız Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 yüreği güzel arkadaşım; seviyesinden,saygısından bir şey kaybetmeyen ipek ruhlu bir kişiliğin var,bilemiyorum forumda kim kimdir ama ipek olarak her zaman saygı duyduğum bir kişiliksin..allah herşeyi gönlüne göre versin Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 yüreği güzel arkadaşım;seviyesinden,saygısından bir şey kaybetmeyen ipek ruhlu bir kişiliğin var,bilemiyorum forumda kim kimdir ama ipek olarak her zaman saygı duyduğum bir kişiliksin..allah herşeyi gönlüne göre versin Teşekkür ederim arkadaşım sizlerin iyiliği bende sizlere saygı duyuyorum herşey gönlünüz ce olsun Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 sevgili ipek selamlarımı iletiyorum inanılmaz derecede nazik bir insansınız, çağın insanı değilsiniz sanki, her iletinize bir yonca koyacak kadar kibar, centilmen ve şakasına bile kimseye gıcık olamayacak kadar naziksiniz, bazen şaşırıyorum sizdeki bu mütevaziliğe inanın, çünkü zamanımızda ilişkiler ve insanlar kabalaştı ve kabalığa bizler bile alıştık, ama siz o kadar naziksiniz ki insanı başka türlü seviyorsunuz... gönlünüzün güzelliğinde bir yaşam diliyorum ve yaşadığınız sürece hep dostlarınız olsun... sevgiler Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 sevgili ipek selamlarımı iletiyorum inanılmaz derecede nazik bir insansınız, çağın insanı değilsiniz sanki, her iletinize bir yonca koyacak kadar kibar, centilmen ve şakasına bile kimseye gıcık olamayacak kadar naziksiniz, bazen şaşırıyorum sizdeki bu mütevaziliğe inanın, çünkü zamanımızda ilişkiler ve insanlar kabalaştı ve kabalığa bizler bile alıştık, ama siz o kadar naziksiniz ki insanı başka türlü seviyorsunuz... gönlünüzün güzelliğinde bir yaşam diliyorum ve yaşadığınız sürece hep dostlarınız olsun... sevgiler çok teşekkür ederim arkadaşım sardunyam inanınki sizlerde çok kibar ve naziksiniz bana yazdığın bu güzel övgülere sizler daha çok layıksınız saygılar Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 çok teşekkür ederim arkadaşım sardunyam inanınki sizlerde çok kibar ve naziksiniz bana yazdığın bu güzel övgülere sizler daha çok layıksınız saygılar o sizden yansıyan incelik efendim sağolun Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Sevgili arkadaşım;Beni mahçup eden ziyaretlerine bir cevap olarak bu ziyaretimi kabul et.Herşey gönlünce olsun.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.