Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

......ipek...........

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

:clover::clover: baramını kutlamak istedim ..baktım anı defterin yok..

sen beni ilk karşılayanlardasın..ve fikirlerini takip ettiklerimdensin.......:clover::clover::clover:

iyi bayramlar mutlu yıllar.....her şey gönlünce olsun....... :clover::clover:

Gönderi tarihi:
:clover::clover: baramını kutlamak istedim ..baktım anı defterin yok..

sen beni ilk karşılayanlardasın..ve fikirlerini takip ettiklerimdensin....... :clover::clover::clover:

iyi bayramlar mutlu yıllar.....her şey gönlünce olsun....... :clover::clover:

:clover: teşekkür ederim açtığın anı defteri için sizinde kurban bayramınız ve yeni yılınız kutlu ve mutlu olsun saygılar arkadaşım :clover:

Gönderi tarihi:

canım ipeğim benim.... :):hug: seni çok seviyorum saygısı ve sevgisi sonsuz kalbiyle kendisi bir arkadaşım...

hayat yeni yılında sana mutluluklar peşlerinde sevinçler..hayırlı olanları versin inşallah... :)

senin için hayırlı olan neyse o olsun...Allah'ım hayırlı dualarda bulunmanı nasip etsin... :hug: seni seviyorum canım..bayramında kutlu olsunn ... :hug::clover:

Gönderi tarihi:
canım ipeğim benim.... :):hug: seni çok seviyorum saygısı ve sevgisi sonsuz kalbiyle kendisi bir arkadaşım...

hayat yeni yılında sana mutluluklar peşlerinde sevinçler..hayırlı olanları versin inşallah... :)

senin için hayırlı olan neyse o olsun...Allah'ım hayırlı dualarda bulunmanı nasip etsin... :hug: seni seviyorum canım..bayramında kutlu olsunn ... :hug::clover:

:clover: teşekkür ederim kıymetli arkadaşım ben de seni çok seviyorum yeni yılın ve kurban bayramın inşallah senin için hayırlı ve ugurlu gelir tüm güzellikler seninle olsun :clover:

Gönderi tarihi:

Kurban bayramınızı ve yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlar sağlık ve mutluluklar dilerim

Huzur ve güzellikler sizlerle olsun . sitede iyi düşünceli olduğunu bildiğim biri . :)

Kendine iyi bak..! Sevgiler...... :clover::clover::clover:

Gönderi tarihi:
:clover: Arkadaşlar rumuzumun ipek oluşundan dolayı benim bayan olduğumu sanan arkadaşlar var sanırım kişisel sayfamda yazdığı gibi ben bayım yalış anlama oldu ise kusura bakmayın saygılar
Gönderi tarihi:
:clover: Arkadaşlar rumuzumun ipek oluşundan dolayı benim bayan olduğumu sanan arkadaşlar var sanırım kişisel sayfamda yazdığı gibi ben bayım yalış anlama oldu ise kusura bakmayın saygılar

pen piliyordum kii.... :) kardeşini tanımaz mı insan....canım kardeşim gitmeden bi uğramak istedim bi de bu yazını okuyunca... :) iyi uykular sana da... :clover:

Gönderi tarihi:

:clover: Arkadaşları mı çok seviyorum :clover:

pembe19qo.gif screen.width-430)this.width = (screen.width-430)" border=0>

Gönderi tarihi:

DOST

Seni sen olduğun için sevendir

Yüreğinin sesini uzaklarda bile dinleyendir

İki eli kanda olsa derdine yetişendir

Varolduğunu hissetiren,kıymet bilendir

Dostdur sözde değil özdedir adı...

Sabun köpüğü değil, darlık anında kaybolmaz

Sözünün eri güvenirliği tartışılmaz

Bilirsin, çıkılan yolda yarenlikden caymaz

Hayatına girdi mi kolay kolay çıkamaz

Yüreğini menfaatsiz sunar

İyiliğin için sözleri acıya bular,

Vakti zamanı gelir söyledikleri bir bir çıkar

Yoktur senle dolan kalbinde ne fitne fucur ne de çıkar

Yangınlardaki yüreğine, varlığı ile ferahlık

Mutluluklarında, üstüne dikilen saf ipekden bayramlık

Bilmez ne rol ne sahtekarlık

En büyük özelliği yaradılışı doğallık

Yalnızlıklar rıhtımından alıp götürür, süt beyaz yelkeniyle

Uçurum kenarından çeker,adı şefkat elleriyle

İyiki varsın dedirttiren, avucunda tuttuğu yüreğiyle

'Sen cansın benim dostumsun ' ağız dolusu kelimeleriyle

Dostdur sözde değil özdedir adı....

bu şiirde benden sana. :clover::clover:

Gönderi tarihi:

Bugün Mutlu Olacağım

Bugun vicdanim icin iki sey yapacagim. Birincisi, birine farkettirmeden iyilik yapacagim. Ikıncisi, coktandir erteledigim bir isi halledecegim.

Bugun olumlu olacagim, guzel giyinecegim, kibar olacagim ve takdir edecegim.

Bugun kimseyi elestirmeyecegim ve ukalalik yapmiyacagim.

Bugun kendime bir plan yapacagim ve neyi ne zaman yapmak istedigimi yazacagim.

Bugun kendime yarim saat ayiracagim ve rahatlayip guzel seyler dusunecegim.

Bugun insanlari daha cok sevecegim, kosulsuz, onyargisiz ve bir cocugu sevindirecegim.

Bugun hic korkmayacagim, hele mutlu olmaktan hic korkmayacagim.

...

isterseniz beraber yapalım saygılar

• 2 hafta sonra...
  • 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
Sen sevdiklerimdensin..

Çünkü;Arkadaşlığın ve ilgin müthiş.. :clover:

:clover: Ben de sizi seviyorum :clover:

:clover: Teşekkür ederim siz de çok iyi arkadaşsınız :clover:

Gönderi tarihi:

yüreği güzel arkadaşım;

seviyesinden,saygısından bir şey kaybetmeyen ipek ruhlu bir kişiliğin var,bilemiyorum forumda kim kimdir ama ipek olarak her zaman saygı duyduğum bir kişiliksin..allah herşeyi gönlüne göre versin :clover:

Gönderi tarihi:
yüreği güzel arkadaşım;

seviyesinden,saygısından bir şey kaybetmeyen ipek ruhlu bir kişiliğin var,bilemiyorum forumda kim kimdir ama ipek olarak her zaman saygı duyduğum bir kişiliksin..allah herşeyi gönlüne göre versin :clover:

:clover: Teşekkür ederim arkadaşım sizlerin iyiliği bende sizlere saygı duyuyorum herşey gönlünüz ce olsun :clover:

Gönderi tarihi:

sevgili ipek :clover:

selamlarımı iletiyorum inanılmaz derecede nazik bir insansınız, çağın insanı değilsiniz sanki, her iletinize bir yonca koyacak kadar kibar, centilmen ve şakasına bile kimseye gıcık olamayacak kadar naziksiniz, bazen şaşırıyorum sizdeki bu mütevaziliğe inanın, çünkü zamanımızda ilişkiler ve insanlar kabalaştı ve kabalığa bizler bile alıştık, ama siz o kadar naziksiniz ki insanı başka türlü seviyorsunuz...

gönlünüzün güzelliğinde bir yaşam diliyorum ve yaşadığınız sürece hep dostlarınız olsun... sevgiler :clover:

Gönderi tarihi:
sevgili ipek :clover:

selamlarımı iletiyorum inanılmaz derecede nazik bir insansınız, çağın insanı değilsiniz sanki, her iletinize bir yonca koyacak kadar kibar, centilmen ve şakasına bile kimseye gıcık olamayacak kadar naziksiniz, bazen şaşırıyorum sizdeki bu mütevaziliğe inanın, çünkü zamanımızda ilişkiler ve insanlar kabalaştı ve kabalığa bizler bile alıştık, ama siz o kadar naziksiniz ki insanı başka türlü seviyorsunuz...

gönlünüzün güzelliğinde bir yaşam diliyorum ve yaşadığınız sürece hep dostlarınız olsun... sevgiler :clover:

:clover: çok teşekkür ederim arkadaşım sardunyam inanınki sizlerde çok kibar ve naziksiniz bana yazdığın bu güzel övgülere sizler daha çok layıksınız saygılar :clover:

Gönderi tarihi:
:clover: çok teşekkür ederim arkadaşım sardunyam inanınki sizlerde çok kibar ve naziksiniz bana yazdığın bu güzel övgülere sizler daha çok layıksınız saygılar :clover:

o sizden yansıyan incelik efendim sağolun :):clover:

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Sevgili arkadaşım;Beni mahçup eden ziyaretlerine bir cevap olarak bu ziyaretimi kabul et.Herşey gönlünce olsun..:clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.