Φ hurricane Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 bende arınıza yeni katıldım . bu foruma ulaşamam aslında çok ilginç oldu. internette tarih konulu aramalar yapınca google buforumuda link olarak verdi. bende ona bakayım şuna bakayım forumda derken, forum çok hoşuma gitti. hemen kayıt oldum. foruma geliiş sebeplerimden biri bu tür geniş katılımlı bilgi , fikir paylaşım platformlarında insanın sosyal anlamda gelişebileceği fikrine inanıyor olmamdır. inş yanılmam. tekrar herkese selamlar... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 bende arınıza yeni katıldım . bu foruma ulaşamam aslında çok ilginç oldu. internette tarih konulu aramalar yapınca google buforumuda link olarak verdi. bende ona bakayım şuna bakayım forumda derken, forum çok hoşuma gitti. hemen kayıt oldum. foruma geliiş sebeplerimden biri bu tür geniş katılımlı bilgi , fikir paylaşım platformlarında insanın sosyal anlamda gelişebileceği fikrine inanıyor olmamdır. inş yanılmam. tekrar herkese selamlar... sanada selam hoşgeldin Alıntı
Φ fatos Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 a.s hosgeldin arkadasim...bende bu formda yeniyim sicak dostliklar kurma ümidiyle...... Alıntı
Misafir ßL@D€ Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 bende arınıza yeni katıldım . bu foruma ulaşamam aslında çok ilginç oldu. internette tarih konulu aramalar yapınca google buforumuda link olarak verdi. bende ona bakayım şuna bakayım forumda derken, forum çok hoşuma gitti. hemen kayıt oldum. foruma geliiş sebeplerimden biri bu tür geniş katılımlı bilgi , fikir paylaşım platformlarında insanın sosyal anlamda gelişebileceği fikrine inanıyor olmamdır. inş yanılmam. tekrar herkese selamlar... Hoşgeldin bende dün gelmiştim Ortam güzel umarım memnun kalırsın.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.