Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Admin Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Deniz Feneri Derneği, Turkish-Media.Com yaptığı ücretsiz banner yayınlama yardımı için bize onere yazısı göndermiştir... Turkish-Media.Com olarak herzaman elimizden gelen yardımı yapacağımızı belirtmek istiyoruz... Admin Selma Topkara webmaster Deniz Feneri Dernegi www.denizfeneri.org.tr www.1001dilek.com Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 sevgili adminimiz bu güzel ve duyarlı davranışınızdan dolayı affınıza sığınarak Turkish-Media.Com 'a yani sizlere bende teşekkür etmek istiyorum..... arkadaşları bu derneğe yardım konusundada duyarlı ve yardım sever olmaya çağırıyorum...çünkü biliyorumki çok duyarlılar... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Deniz Feneri Derneği'nin çalışmalarına katkıda bulunanan bir sitenin üyesi olmaktan gurur duyuyorum.Tüm ilgisi olanlara teşekkürler.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.