Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2022 3 yıl Admin E-Bike Maker HOVSCO, HovRanger Utility Dağ Bisikletini Tanıttı Yeni HovRanger, özelliklerle dolu, gösterişten uzak, sağlam bir şehir koşucusu. HOVSCO, kullanıma odaklanan yeni ve daha ucuz bir e-bisiklet yelpazesi olan HovRanger Dağ E-bisikletinin ilk çıkışını duyurdu. Bu, spor ve eğlence amaçlı diğer geleneksel eMTB'lerin aksine, HovRanger dağ bisikletlerinin, sürücüleri şehir içinde taşımak için üretildiği anlamına gelir. HovRanger üç renkte ve iki çerçeve stilinde gelir: kullanışlı bir adım adım çerçeve ve normal bir adım adım çerçeve. HOVSCO'nun en yeni yeniliği, ortalama bir sürücüye önemli bir değer sağlar. Tescilli bir dişli göbekli motor, gücü durdurmak için hidrolik disk frenler ve tamamen entegre bir pil, motosikletin şık ve aerodinamik görünümüne katkıda bulunur. Ayrıca bir far ve arka ışık, okunması kolay arkadan aydınlatmalı bir LCD ekran, beş seviyeli bir pedal yardımı ve seçtiğiniz yardım seviyesine bağlı olarak şarj başına 40-60 mil menzil içerir. Bafang'ın bir yan kuruluşu olan SUTTO, HovRanger'ın göbeğe monteli 500W motorunu üretiyor. E-bisikleti kutudan çıkar çıkmaz saatte yaklaşık 20 mil maksimum hıza çıkarabilir. Biniciler ayrıca ayarlara girebilir ve Pedal Yardım Modundaki hız kısıtlamasını saatte 28 mil olarak ayarlayabilir. Bu e-bisiklet, beş saatte şarj olan çıkarılabilir pili, cihaz şarjı için bir USB konektörü, LED aydınlatması ve beş derecelik pedal desteği sayesinde tepelerde süzülmenize ve daha uzun mesafeler kat etmenize olanak tanır. HovRanger, pürüzsüz, doğal bir pedal desteği sunmak için motorun güç çıkışını optimize eden yerleşik bir tork sensörü içerir. Sistem, sürücü tarafından pedallara uygulanan kuvveti algılar ve neredeyse gerçek zamanlı olarak pedal çevirmeyi yakalar ve son derece zevkli bir sürüş deneyimi üretmek için çıkış gücünü akıllıca ayarlar. Bir Samsung/LG 48V 15Ah pil takımı, olağanüstü SUTTO motora ek olarak dayanıklılık ve performans sağlar. Tek bir şarj, pedal destekli modda 60 mil ve saf elektrik modunda 40 mil yol alabilir. 1000 şarjdan sonra pil kapasitesinin yüzde 80'ini koruyacaktır. Fiyatlandırma ve bulunabilirliğe gelince, HOVSCO, HovRanger'ı başlangıçta 1,999 Dolar olan 1.799 Dolarlık indirimli fiyattan sunuyor. HovRanger'ınızı daha da çok yönlü ve uyarlanabilir hale getirmek için bir dizi şirket içi isteğe bağlı ekstra mevcuttur. Ek aydınlatma, bagaj rafları, ön sepet ve çamurlukların tümü HOVSCO'nun resmi web sitesinden satın alınabilir. Kaynak: Inside EVs
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.