Φ uncannyplayer Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Aranızda acaba MTW2 oyununu oynamış olan var mı? varsa bir konuyu sormak istiyorum. Bildiğiniz gibi Rome Total War dan beri ordular 3 boyutlu olarak ilerliyorlar. Bu orduları ilerlettiğimde ne zaman 2-3 tur ilgilenmesem isyancı oluyorlar nasıl engel olabilirim bilmiyorum. Bazen bir yere saldırıda bulunacağım zamanda isyancı olabiliyorlar. Bu durumda görevleri yapamıyorum. Papaz koymayı ajan koymayı veya bunu gıbı seylerı denedım ama hic bir işe yaramıyor. Dünyanın en güçlü ekonomisinede sahip olmam bir seyi değiştirmiyor. Sizce bunu nasıl engelleyebilirim.?
Φ Kuzey34 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Aranızda acaba MTW2 oyununu oynamış olan var mı? varsa bir konuyu sormak istiyorum. Bildiğiniz gibi Rome Total War dan beri ordular 3 boyutlu olarak ilerliyorlar. Bu orduları ilerlettiğimde ne zaman 2-3 tur ilgilenmesem isyancı oluyorlar nasıl engel olabilirim bilmiyorum. Bazen bir yere saldırıda bulunacağım zamanda isyancı olabiliyorlar. Bu durumda görevleri yapamıyorum. Papaz koymayı ajan koymayı veya bunu gıbı seylerı denedım ama hic bir işe yaramıyor. Dünyanın en güçlü ekonomisinede sahip olmam bir seyi değiştirmiyor. Sizce bunu nasıl engelleyebilirim.? Papanın verdiği emirleri harfien de olmasa yerine getirmeye calıs ozaman isyancı kalmaz. oyun hakkında daha detaylı konusmak istiyorsan [email protected]
Önerilen İletiler