Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

YUREK HARITANIZDA SEVDIKLERINIZLE ILGILI ADALAR OLUSTURUN

"Eski Ispanyol haritacilarin sevgilileri, harita cizilirken, "Benim icin de bir ada ciz." derlermis. Ispanyol haritacisi da sevgilisi icin gercekte olmayan bir ada cizermis. Eski Ispanyol haritalarinda boyle "Sevgiliye armagan adaciklar" olurmus.

Kristof Kolomb bir deniz seferinde, haritadan anlayan bir Ispanyol'a, gemide sularin azaldigini, haritada gorulen su adacikta icme suyu bulunup bulunmadigini sorunca, Ispanyol gulumsemis, "Efendim, o adanin varoldugunu sanmiyorum. Onu cizen haritaci sevgilisine cizmistir." demis ve daha sonra durumun boyle oldugu ortaya cikmis."

(Butun Dunya Dergisi, Nisan 1999, s.126)

Belki simdilerde harita cizenler yok ama.. Siz de sevdikleriniz icin yurek haritanizda sevgi adaciklari olusturanlardanmisiniz?

Sayet olusturanlardansaniz, bunu yapabilmeniz icin yureginizdeki adaciklari temiz tutmaniz gerek. Kirliligi ve samimiyetsizligi ve riyakârligi, daha baska cirkinlikleri buralara sokmayarak. Yureginizdeki, sevdiklerinizle ilgili sevgi adaciklarini bunlardan uzak tutun...

Maskesiz olsun sevgi adaciklariniz. Sevdiginiz yaninda nasilsaniz, sevdiginizin yanindan ayrildiginizda da ayni kisi olun...Durusunuz ayni olsun o varken de yokken de...

Neyi, nasil tercih ederseniz edin ama, dunyayi daha yasanir kilmak icin Ispanyol haritacilarin sevgilileri icin haritada yaptiklarini, siz de yureginizde yapmayi dusunun.

YAZARI BILINMIYOR

Gönderi tarihi:

ya duruşu sahte olanlara bilmeden ayırdığımız adalar yürekte deprem yaparsa -_-

Gönderi tarihi:
Belki simdilerde harita cizenler yok ama.. Siz de sevdikleriniz icin yurek haritanizda sevgi adaciklari olusturanlardanmisiniz?

çok fena çizıktırırım....

:D :D :D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.