Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Sevgili Cloud; Hiçbir zorunluluğun yokken,bir iletimizi taşımak,değştirmek,silmek vs.gibi konularda Özel mesaj ile bildirmen,yaptığın bir değişikliği aynı yolla iletmen benim için çok ince bir davranış.. Teknik yardımlarını da gözardı etmiyorum tabiki.Onlar içinde ayrıca teşekkür ederim.Admin ve sizin (Diğer arkadaşlar) yaptığınız işin önemini kavramak için forumda bir süre geçirmenin gerekliliğini yaşayarak öğrendim.İşiniz hiç te kolay değil.Kaç üye varsa o kadar karakter mevcut ve bu karakterlerin düzenini sağlamak görüldüğü kadar kolay değil.. Seninde bir anı defterini hakettiğini düşünerek bu topic'i açtım.Sanırım arkadaşlarımın da söyleyeceği birkaç şey vardır.. Sevgiler..
Φ sedelina Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 sen anı defteri açma sorumlusu musun ya
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 şu ana kadar 1 uyarı aldım ama kendisinin ince tarafını ona soru sorduğumda o kadar meşguliyetinin arasında sorumu yanıtlayıp beni aydınlatmasıydı... bir iş yapılıyorsa sevilerek yapılmalı... ve cloud un da bunu yürekten yaptıını biliyorum artık uyarılar insana batmamalı diye düşünüyorum... uyarılınmalı ki(kibar bir biçimde) insanlar düzelebilsenler... uyarılara ne bileyim artı eleştriler gibi bakılmalı... bu arada kendisine teşekkür ediyorum...inceyim ince noktaaalarıda unutmam o sorumun cevabının gelmesi gibi bbi incelikti mesela.. teşekkürler...
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Admin Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 İnsan olmaya beceren yegane insanlardan birisi diyeyim...
Misafir cloud Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Benim ömrümde bir Irmak vardir Köpüklerinde hayallerimi yüzdürdügüm Benim ömrümde dostlarim vardir Günler ayri gectiginde üzüldügüm Bu satirlari sanirim cogumuz defalarca okumus yada net sayfalarinda görmüsüzdür..benim söylemek, kendi asil düsüncelerimi kendi kelimelerimle ifade etmeye calissamda kelimeler yetersiz kalacagindan ve bu kitanin herseyi ifade ettigi düsüncesi ile yazdim. Dostlarim vardir günler ayri gectiginde üzüldügüm...evet Arkadaslar bu cümle benim icin gecerli..Hepinizi cünkü Inaninki bir Dost bir Arkadas bir Kardes bir Abi yada bir Abla gözü ile bakiyorum ve lütfen burada emin olunki öylesine söylenmis yazilmis kelimeler degildir bunlar. Gün olur aranizda birbirinizsi merak edersiniz arkadaslarinizsa sorarsiniz, bende merak etmeye baslarim, bunu daha cok Havadan Sudan bölümünde yada Oyun bölümünden görebiliyorum ve birbirinizse denk geldiginizde en az sizler kadar sevinebiliyorum. Sabahin erken saatlerinde gelenler var okula yetisecek, icerliyorum.... sinavim var diyenler oluyor, sonucunu yazar diye... az cok tartismalar oldugunda bir Arkadas araci olurda baristirir diye bekliyorum. Bir diyer konu taurusmutis, bir tesekkür borcum var...hic beklemedigim bir anda..bu baslik icin... yardimci asil sizler bana oluyorsunuz, farkinda degilsiniz...bundan dolayi`da Hepinizse Tesekkür ederim. sedelina Sen estikce ben..., gercekten haklisin birsey yapiliyor ise severek yapilmasi..güzel olan...ve sizlerin sayesinde oluyor bunlar... Sevdigim Saydigim Admin`imiz`e onca sabri ve tüm yardimlari icin ayrica cok tesekkür etmek istiyorum... birde (ışçğ) icin.... Noel`Bayramini Kutlayan Arkadaslarin Noel Bayrami Kutlar... ve birkac gün sonra Kurban bayrami... Birlik ve Beraberligimizi , Kardeslik ve Dostlugumuzu en sicak hissedecegimiz, mubarek Kurban Bayraminizi simiden kutlamak istiyorum... Ardindan gelen Yeni Bir Yilda, ben bu sayfayi yesertim, sizlerinde Umutlari yesersin diye...Hepinizse Mutluluklar Dilerim, Hersey Herzaman Gönlünüzce Olmasi dilegi ile... saygilar
Φ suheda Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Açıkça söylemem gerekirse Cloud en nazik,en yardımsever ve hepsinden önemlisi hiç incitmeden eleştirebilen,nadir yöneticilerden biridir.Burda olduğun için ve her sorumuza büyük bir içtenlikle cevap verip çözüm aradığın için teşekkür ederim bulunduğun konuma çok yakışıyorsun. Sevgilerimle
Misafir Admin_TM Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 İnsan olmaya beceren yegane insanlardan birisi diyeyim...
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 bayramın ve yeni yılın kutlu olsun...........
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 yei yılda ve kurban bayramında ve tüm gnlerinin güzelliklre vesile olması dilegiylen ....
» iLyAdA Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 selam hepimiz herşeyi bilemeyiz, yeni bir ortamda ise hatalar yapılması doğaldır . burada uyarı almışsak bile o kadar ince ki bu uyarı insan asla gocunmuyor...cloud benim harf yanlışlıklarımı bile o kadar sabırla düzeltmiştir ki , çok ince bir kişiliğe sahip olduğu aşikar zaten:))sanırım çok da sabırlı.. her şey için teşekkürler, yeni yılın gönlünce geçmesi temennisi ile.. taurus sen de çok düşüncelisin ki, arkadaşımıza teşekkür etmemize imkan sağlamak için bu topici açtın, sende sağol... sevgiyle kalın....
Misafir ßL@D€ Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gerçekten çok güzel bir site.herşey çok güzel moralim bozuk olduğunda moralim iyi olduğunda boş zamanlarımda gelmek buraya çok güzel oluyor.herşey için teşekkürlerimi Ve saygılarımı sunarım......
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 haklısın.hep düşünürdüm ınternette neden düzeyli,kültürlü ve içten insanlara rastlamıyorum dıye..üye olduğum bır sene olacak yakında,burada tanıdığım dostlarımdan çok memnunum..burası dışında da msn de çok ağlaştığımız dertleştiğimiz zamanlar oldu..zor anımda arayıp hep yanımda oldular.. kazandığım dostlar için teşekkurler foruma.. çok sevıyorum dostlarımı,ve sanala olan önyargımı kırdıkları için teşekkurler zıt hayat görüşüne sahıp olsakta her ne kadar burada tartışsakta,zıt görüşe sahıp olduğum arkadaşlarımda bı derdimde hep sordular.. onlara da sevgi ve koca saygılarımlara.. ve sevıyesini 1 senedır bozmayan herkese kocaman kucak dolusu çiçekler
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 selam hepimiz herşeyi bilemeyiz, yeni bir ortamda ise hatalar yapılması doğaldır . burada uyarı almışsak bile o kadar ince ki bu uyarı insan asla gocunmuyor...cloud benim harf yanlışlıklarımı bile o kadar sabırla düzeltmiştir ki , çok ince bir kişiliğe sahip olduğu aşikar zaten:))sanırım çok da sabırlı.. her şey için teşekkürler, yeni yılın gönlünce geçmesi temennisi ile.. taurus sen de çok düşüncelisin ki, arkadaşımıza teşekkür etmemize imkan sağlamak için bu topici açtın, sende sağol... sevgiyle kalın.... Rica ederim,ben sadece önce davrandım.. haklısın.hep düşünürdüm ınternette neden düzeyli,kültürlü ve içten insanlara rastlamıyorum dıye..üye olduğum bır sene olacak yakında,burada tanıdığım dostlarımdan çok memnunum..burası dışında da msn de çok ağlaştığımız dertleştiğimiz zamanlar oldu..zor anımda arayıp hep yanımda oldular..kazandığım dostlar için teşekkurler foruma.. çok sevıyorum dostlarımı,ve sanala olan önyargımı kırdıkları için teşekkurler zıt hayat görüşüne sahıp olsakta her ne kadar burada tartışsakta,zıt görüşe sahıp olduğum arkadaşlarımda bı derdimde hep sordular.. onlara da sevgi ve koca saygılarımlara.. ve sevıyesini 1 senedır bozmayan herkese kocaman kucak dolusu çiçekler Bu yoncalar kurbanlıktan mı kaldı canımıniçi,kucak dolusu çiçekler deyip 3 tane yonca veriyon.. Hem burası çiçek verme topici mi
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 sevgili could bu forumda olman benim için mutluluk verici biz buraya alıştık bu alışma birazda senin sayende oldu. Çoğu uyarımı senden aldım, değerli admindende öyle ama senin yaklaşımın diğer arkadaşlarımında söylediği gibi çok nazikti. Şimdi bende ne zaman birşeye takılsam direkt sana yöneliyorum yoksa seni bunaltıyormuyum? yoksa sen bizi beğeniyormiyormusun? Şaka bir yana sana olan sevgimi ve saygı belirtmek istiyorum. İyiki buradasın... Ve seni üzdüğümüz için, zaman zaman atışmalarımızda sınırı aştığımız için bizi hoş gör. Sevgiler ve mutluluklar peşinden gelsin sevgili arkadaşım...
Misafir cloud Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Hepinize ayri ayri tesekkür etmek istiyorum Arkadaslar, hersey icin sagolun
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Nazik ve yardımsever arkadaşım, Kalbinde yeşerttiğin tüm güzelliklerin gerçekleşmesi dileğiyle
Φ yumote Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 yardımseverliği tartışılmayacak seviyeli ve saygın bir insan iyi ki varsın
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Sen sevdiklerimdensin.. Çünkü;Çok ince düşünceli,karşısındakine değer verensin..
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Herkese ağlamam Herkese anlatmam Herkes herkes olmadığı için anlaşamam Giden de olur Gelen de Ama varolanı severim Değer katsayılarım yüksektir o sebeple Verdiğim her bir söz anlayanımadır Arkadaşım dediğimedir sarılışlarım Arkadaşım dediğimedir hatırlayışlarım An geldi tanıştım An geldi tartıştım An geldi gülümsedim An geldi gülümsettim Zamana düşmanlığımdan sebeptir sarılışlarım Zamana inattır bu hatırlayışlarım Arkadaşımdır yahut zorgündaşım Arkadaşımdır yahut anlayandaşım Herkes herkes olsaydı olmazdı Herkes aynı gülümsemeyi zaten yapamazdı Yani herkes değildi arkadaşım, olamazdı Sözüm özümdür Yani içten bir gülümseyiş hep düşümdür Zaman geldi bekledim Zaman geldi beklettim Zaman geldi anlattım Zaman geldi dinledim Özleyişimde saklıdır herşeyim Sakınmadan anlatmaktır benliğim Arkadaş dediğimedir güvenim Yani arkamı dayadığım taş kadar güvendiğim An geldi buluştum An geldi mutluluktan uçtum An geldi yoluna yolladım An geldi ardından ağladım Arkadaşım dedim Canım kadar değer verdim Verdiğim her değer için minik merhabaları bekledim Zaman geldi hoşgeldi Zaman geldi hoşgitti An geldi görmedi An geldi gelmedi Herşeye rağmen yüreğim onu çok sevdi
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Sevgili Cloud;Hani arada bir o ince,kırmamaya özen gösteren Özel mesajlarında olmasa gittin sanıcam ha..İyisin,hep iyi kal arkadaşım..
Misafir cloud Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Kalbinde yeşerttiğin tüm güzelliklerin gerçekleşmesi dileğiyle sizlerde de herzaman gerceklesmesi dilegi ile Natalia cok tesekkür ederim.. iyi ki varsın bu cümlene karsi ben en son yorum yapicam iznin le.. Sen sevdiklerimdensin.. karşısındakine değer verensin.. sizler de aynen öylesiniz taurusmutis bundan emin olun, cok tesekkür ederim.. Zaman geldi bekledim Zaman geldi beklettim Zaman geldi anlattım Zaman geldi dinledim tüm bu cok güzel olan siirini kleopatra daha yazdigin gün okumusdum, pek yazmadigim icin cevap ta gecikiyorum fakat emin olun ki okuyorum...cok tesekkür ederim .. bugün sizlere bir üzücü olan bir haber ile geldim..cogunuzun belki duymus oldugu yada okudugu bir haber.. MİLYONDA BİR GÖRÜLEN HASTALIK Seka emeklisi Orhan Durmuş ile Hasibe Hanım’ın kızı olan, İstanbul’da konfeksiyon işi yapan Uğur Nurfen’in eşi, bir çocuk annesi olan Şenay Nurfen’e 4 yıl önce, milyonda bir görülen Wilson Hastalığı teşhisi konuldu. Karaciğerde bakır birikmesi nedeniyle vücudu tahrip eden hastalık nedeniyle tedavi gören genç kadın önceki gün Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde ameliyat edildi. Şenay Nurfen, ameliyat sonrası hastanede yoğun bakım yatağı bulunmadığı için İstanbul’daki bir özel hastaneye sevk edilirken ambulansta öldü. 10 yıllık evli, bir çocuk annesi olan, çevresinde çok sevilen Şenay Nurfen’in cenazesi dün ikindi namazının ardından Gültepe Hicret Camii’nden alınarak Bağçeşme’de toprağa verildi. 11.05.2007 28 Yaşındaki Genç Anne, Anneler Günü’nü Göremedi Aylesine ve tüm arkasin da biraktiklarina bas sagligi diliyorum Annelerinizin kiymetini bilin Arkadaslar, bugün var yarin yok olanlardan.. Tüm Annelerin ve Anne adaylarin.. ve...evet ve Anneler Gününü unutmayanlarin (esleri).... Anneler Günü Kutulu Olsun.. iyiki varsiniz... saygilar
Φ paula Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 sevgili Cloud , tarafınızdan pek uyarılmamış olsamda bu sizin hakkınızda fikrim yok demek değil , hassas ve ince bi tarzınız olduğu belli , bizim için verdiğiniz emek ve diğer herşey için çok teşekküler ilettiğiniz bu haber çok üzücü , Şenay hanıma Allah tan rahmet ve ailesine sabır diliyorum . saygılar.
Misafir FISILTI Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Sevgili Cloud; Hiçbir zorunluluğun yokken,bir iletimizi taşımak,değştirmek,silmek vs.gibi konularda Özel mesaj ile bildirmen,yaptığın bir değişikliği aynı yolla iletmen benim için çok ince bir davranış.. Teknik yardımlarını da gözardı etmiyorum tabiki.Onlar içinde ayrıca teşekkür ederim.Admin ve sizin (Diğer arkadaşlar) yaptığınız işin önemini kavramak için forumda bir süre geçirmenin gerekliliğini yaşayarak öğrendim.İşiniz hiç te kolay değil.Kaç üye varsa o kadar karakter mevcut ve bu karakterlerin düzenini sağlamak görüldüğü kadar kolay değil.. Sevgiler.. Taurusmutis'e katiliyorum ve kendisinede tesekkur ederim ve diger gorevli arkadaslarimada ekmelemk istedigim sorumluluklarini bilen kisilerle birlikte ayni yerde bulunmak insani mutlu ediyor Saygilar..
Misafir cloud Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 sevgili Cloud , tarafınızdan pek uyarılmamış olsamda sevinmen gerekmezmi paula.. ayni yerde bulunmak insani mutlu ediyor Sabahin erken saatlerin de baslamis olan OSS sinavina girecek Tüm arkadaslara zihin acikligi ve basarilar dilerim ayrica Tüm babalarin ve baba adaylarin bu özel günü kutlu olsun.. kolay birgün olmayacak bugün her iki taraf icinde fakat sabir ile bunlarin üstesinden gelebileceginizden eminim günün sonun da gözleriniz güle biliyor ise bunu basardiniz demektir basarilariniz ve mutluluklariniz hayatiniz boyunca sürmesi dilegi ile.. birde bunu yazmadan yapamiyorum..bugün olan sinav hayatin icersin de olan tek sinav degildir bunu unutmayalim lütfen hayat boyunca verilecek o kadar cok sinav vardir ki yanliz birakilmadikca kalpleriniz bir sevdikleriniz ile birlikte bugün olmasa dahi yarin basaranlardan olursunuz umarim. (yanliz birakilmadikca) Babalara bu sözüm, anladiniz degilmi saygilar
Önerilen İletiler