Φ nobody Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 2,5,4,4,4,6,6,6,6,? Alıntı
Φ novocaine Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 nobody çok düşünmeme rağmen bulamadım başka uğraşan arkadaş yoksa cevabı verebilir misin çünkü gerçekten merak ettim Alıntı
Φ ESKİYA Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 nobody çok düşünmeme rağmen bulamadım başka uğraşan arkadaş yoksa cevabı verebilir misin çünkü gerçekten merak ettim Ben geldim yaw ben uğraşırım kardeşimizin sorusuyla Ancak biraz zaman lazım bana. düşüneyim biraaz Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 ipucu olarak şunu vereyim: hiç de zor ve enteresan bir dizi değil aslında forum boş kalmasın diye kurup göndermiştim Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 2,5,4,4,4,6,6,6,6,? nobody çok düşünmeme rağmen bulamadım başka uğraşan arkadaş yoksa cevabı verebilir misin çünkü gerçekten merak ettim dizi 1,2,3... nın onlar basamağına gelmesiyle oluşan sayının harf sayısından oluşuyor - anlatamadım tabi - on, yirmi, otuz, kırk ... doksan, ? ? = yüz cevap : 3 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.