Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl Bilmezdim Kapatmıştım kalbimin kapılarını Ama sen geldin araladın Bıkmıştım bu zalim,yalan hayattan Beni sen hayata bağladın Bilmezdim birdaha birdaha seveceğimi Yine öğrettin bana sevmeyi Yeniden doğdum senle öğrendim yürümeyi Ne olur bırakma ellerimi Yalnızlıktı sensizken tek yoldaşım Gecelerse arkadaşım Neredeydin bu güne dek beni bulmadın Oysa ben seni hep aradım Bilmezdim birdaha birdaha seveceğimi Yine öğrettin bana sevmeyi Yeniden doğdum senle öğrendim yürümeyi Ne olur bırakma ellerimi Bu güne dek hep geç gidip durdum Her yeni başlangıcın sonunda Yine aynı kelime 'keşke' Yanılgılar içinde büyüdüm Yanlış insanlar,yanlışyüzler,yanlış aşklar Ewet kapatmıştım kalbimin kapılarını Ama sonra sen çıktın karşıma Bunu sen kalbime girince anladım İşte yeni bir başlangıç daha Ama bu sefer eminim Bu sefer keşke demeyeceğim Yıllar sonra senin için Söylediğim tek şey 'İyiki' olacak... Bilmezdim birdaha birdaha seweceğimi Yine öğrettin bana sewmeyi Yeniden doğdum senle öğrendim yürümeyi Ne olur bırakma ellerimi Farklı bi versiyonunu,Gökhan Türkmen tarafından söylendiği iddia edilen versiyonunu dinlemiştim,çok güzel şarkı.bu arkadaşlar aşırı yavaş söylemişler bence ama gitarı daha güzel çalmışlar .Yine de paylaştığın için çok teşekkürler Erencim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.