Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2022 3 yıl Admin Ünlü aktörlerin en şaşırtıcı başarısız ROL seçmelerinden 8'i Kate Winslet'in Rose'unun karşısında Jack olarak Leonardo DiCaprio olmadan Titanik'i hayal etmek zor. Ancak DiCaprio kadroya alınmadan önce, Matthew McConaughey, Tom Cruise ve Johnny Depp rol için düşünülmüştü. Gişe rekorları kıran bir filmdeki herhangi bir başrolde, bir dizi reddedilen oyuncu gelir. O zaman onları mahvedebilse de, aktörlerin çoğu o zamandan beri rol için doğru olmadıkları konusunda hemfikirdiler ve imrenilen rolü oynamaya devam eden akranları övdüler. Emma Stone La La Land yıldızı, Tim Burton'ın Alice Harikalar Diyarında için seçmelere katıldığını söyledi. Variety için Timotheé Chalamet'e şunları söyledi: "Aman Tanrım, Alice Harikalar Diyarında için seçmelere katıldığımda... bir Tim Burton filmi alamamak gerçekten yıkıcı." Rol sonunda Avustralyalı aktör Mia Wasikowska'ya gitti. Timothée Chalamet Aynı röportajda Beni Adınla Çağır yıldızı Timotheée Chalamet, Stone'a Örümcek Adam'daki bir rol için test yaptığını söyledi. "Bütün bunlar için gittim ve Örümcek Adam için test yaptım ve alamadım ve bir Tim Burton filmi de ve bunlar olmuyordu" dedi. Chalamet, o zamandan beri, Roald Dahl'ın hikayesi Charlie ve Çikolata Fabrikası'nın mucit Willy Wonka'nın erken enkarnasyonu olarak uyarlanmasında rol aldı. Burton daha önce 2005 yapımı filminde Johnny Depp'i yönetmişti. Jake Gyllenhaal Brokeback Mountain oyuncusu, Yüzüklerin Efendisi için bir seçmeleri bombaladığını hatırladı. "Bu odaya gittiğimi hatırlıyorum. Çok fazla sahne yönlendirmesi vardı ve çizgi yoktu… Tıpkı yüzüğü bulmak gibiydi… ve bunu gerçekten yapmadığımı hatırlıyorum çünkü gerçekten anlamadım çünkü hiç replik yoktu,” dedi Gyllenhaal Jimmy Fallon'a. "Bir şekilde yukarı çıktım ve [bir kutu] açtım ve 'Bu iyi mi?' dedim. Kelimenin tam anlamıyla Peter Jackson *yüz avuç içi* gibiydi." Taylor Launter Jonas Brothers, Disney'in Camp Rock'ında rol alan rollerini almadan önce, rol için 2000'lerin farklı bir genç ocakçısı vardı. Yönetmen Matthew Diamond Insider'a "Taylor Lautner seçmelere katıldı ve onu çok sevdik" dedi. "Sanırım rol için tam olarak doğru olmadığını söyledik." Diamond, "Taylor Lautner seçmelere katıldı ve onu çok sevdik" dedi. "Sanırım rol için tam olarak doğru olmadığını söyledik." Yönetmen, "ne kadar yetenekli olduğunu söyleyebileceklerini" ancak "yeterince Shane Gray" olmadığını söyledi. Diamond, "Onun gerçekten yakışıklı ve oldukça karizmatik olduğunu düşündüğümü hatırlıyorum," diye ekledi. Lautner Disney hitinde başrol oynamasa da, aynı yıl vizyona giren Alacakaranlık serisinde Jacob Black'i oynayarak ikonik rolünü üstlendi. Shane Gray rolü, erkek kardeşleri Nick ve Kevin ile birlikte oynayan Joe Jonas'a gitti. Matthew McConaughey Yıldızlararası oyuncu Titanik için seçmelere katıldı ve nasıl gittiği konusunda kendinden geçmişti. “Seçmeler gerçekten iyi geçti. McConaughey 2019'da Watch What Happens'ın 2019 bölümünde yaptığı açıklamada, dışarı çıkıp menajerinizi arayıp 'Oh, başardım' dediğiniz yerde yeterince iyi, bırakıldığımda sırtıma tokat atıyordum. Andy Cohen'le Yaşayın. “Ve rolü benim aldığıma ve yapmadığıma dair bir söylenti vardı.. Bu yanlış” diye ekledi. McConaughey'nin seçmelerle ilgili duygularına rağmen, Leonardo DiCaprio ikonik rolü üstlendi ve her iki oyuncu da muhtemelen kendi kariyerlerinin iyi sonuçlandığı konusunda hemfikir olacaklar. Chris Klein Yıllar sonra yeniden ortaya çıkan bir seçme kaset videosunda, Amerikan Pastası yıldızı Chris Klein, hit Abba müzikali Mamma Mia'daki ana rollerden birine gitti. Kasette Klein, Sophie'nin sevgilisi Sky'ı oynama seçmelerinde “Lay All Your Love On Me” şarkısını söylüyor. Rol sonunda Dominic Cooper'a gitti. John Krasinski Krasinski, Variety'ye 2011'de Captain America rolünü kaybetmesi hakkında “Ajanım aradı ve 'Chris Evans ile gidecekler' dedi” dedi. “Ve 'Evet, ona bak' dediğimi hatırlıyorum. O Kaptan Amerika.'" The Ellen Show'daki bir röportajda Krasinski, "Bu gerçek bir hikaye. Takım elbiseyi giyiyordum ve [kostüm] adam 'Bu gerçekten çok önemli' dedi. Ben de 'Evet' dedim." Reece Witherspoon Bir seçmelere kaset gönderen Angelina Jolie de dahil olmak üzere, Clueless'ın Cher Horowitz'i için birçok yarışmacı vardı. “Reese [Witherspoon] ile tanıştım çünkü herkes 'Bu kız harika. Çok büyük olacak'" dedi Clueless yönetmen ve yazar Amy Heckerling. "Witherspoon'un güney aksanıyla konuştuğu bir film gördüm. Belki televizyondaydı, haftanın filmiydi. Ama onun bazı sahnelerini gördüm ve dedim ki: Vay canına. O müthiş. Ama Alicia [Silverstone] Cher, ”dedi Vanity Fair'e. Alicia Silverstone, 1996 Akademi Ödülleri'nde Clueless'taki rolüyle Sinema Filminde En Komik Kadın Oyuncu ödülünü kazandı. Kaynak: The Independent
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.