Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Orbea, Urrun Uzun Mesafe Elektrikli Dağ Bisikletini Tanıttı


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Orbea, Urrun Uzun Mesafe Elektrikli Dağ Bisikletini Tanıttı

AAXtn2O.img?h=1080&w=1920&m=6&q=60&o=f&l

Baskça "uzak" anlamına gelen Urrun, Orbea'nın bugüne kadarki en çok yönlü elektrikli dağ bisikletidir.

İspanyol bisiklet şirketi Orbea, uzun süredir hem spor hem de eğlence amaçlı biniciler için birinci sınıf bisikletler sağlama işinde. Çoğu bütçeye uyan kapsamlı bir bisiklet kataloğu ile gurur duymaktadır. Günümüzün elektrik çağında ve çağında, Orbea kendini yol kenarına bırakmadı ve e-bisiklet dünyasında yeniliklere devam ediyor. En son kreasyonu Urrun biçiminde gelir ve basit, fırfırsız bir elektrikli sert kuyruklu dağ bisikletidir.

Bisiklet dünyasındaki birçok yenilik gibi, Urrun da sayıların, yani şirketin zaten geniş müşteri yelpazesini kullanan araştırmalardan elde edilen verilerin sonucudur. Orbea, e-MTB sürücülerinin yaklaşık dörtte birinin bisikletlerini sözde "teknik arazi"de kullandıklarını tespit ettiğini belirtiyor. Ayrıca, e-bisiklet kullanıcılarının yüzde 80'inden fazlası, eve dönmeden önce meyve suyunun biteceği korkusuyla 60 kilometreden fazla sürmez. Bu nedenle Orbea, Urrun'u daha giriş seviyesi bir teklif olarak geliştirdi ve kullanıcılarının çoğunun e-bisikletlerine nasıl davranacağının kutularını işaretledi.

AAXtf9T.img?w=768&h=432&m=6

En İyi Orbea Urrun 10

Sonuç, bir tür gerileme tarzında şaşırtıcı derecede ferahlatıcı. Hardtail'lere genellikle ucuz, acemi bisikletleri olduğu için gevşek verilir, ancak sıkı ve teknik parkurları parçalamaktan hoşlananlar, bir hardtail'in ne kadar eğlenceli olabileceğini bilirler. Urrun tam da bu - hem yolda hem de arazide sert bir şekilde sürülebilen ve agresif bir şekilde viraj alınabilen eğlenceli, çevik bir MTB. Bununla birlikte, tüm dağ ve enduro bisikletçiler için ayrılmış daha sert pistlerin aksine, kendisini daha hafif, daha kros odaklı parkurlarla sınırlı buluyor.

Orbea's Urrun, hidroformlu bir alüminyum çerçeveden ve 120 mm hareket mesafesine sahip bir ön süspansiyon çatalından yapılmıştır. Orbea ve Shimano arasında ortaklaşa geliştirilen bir orta tahrik ünitesi olan Shimano'nun EP8-RS elektrik motoru tarafından desteklenmektedir. Daha az tork, ancak karşılığında daha fazla kilometre sunmak için ayarlanmış olsa da, daha premium Rise'da bulduğumuz motorun aynısı. Orbea, EP8-RS motorunun "gecikme veya sürüklenme olmadan mümkün olan en sessiz, en doğal duygu yardımını sağladığını" iddia ediyor. Şimdi, özellikle dik tırmanışlar ve viraj dışı virajlarda, teknik araziyle mücadele söz konusu olduğunda, doğal bir pedal hissi özellikle önemlidir.

AAXtn30.img?w=768&h=432&m=6

Orbea Urrun 30

Pil teknolojisine gelince, Urrun'un çerçeveye yerleştirilmiş 540 Wh pil sporu yaptığını görüyoruz. Bu doğru, kaldırılamaz ve ayrıca ücretlendirilemez. Ancak Orbea, servis için pilin çıkarılabileceğini belirtiyor. Şimdi Orbea, daha iyi güvenilirlik, daha sessiz çalışma, elementlere karşı daha iyi koruma ve ilginç bir şekilde hırsızlığa karşı dayanıklılık sunmak için çerçeve içi bir pil kullanmaya karar verdi. Orbea, Urrun'un sekiz saatlik sürüşe dönebileceğini iddia ediyor. Bununla birlikte, bunun sürüş tarzınıza ve sürdüğünüz arazi türüne bağlı olarak değişebileceğini unutmayın.

Kaynak: Inside EVs

orbea-urren-dag-bisikletı.jpg

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.