Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Mercedes-Benz Yeni Vizyonunu Açıklarken Geleceğe Bir Bakış AMG


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Mercedes-Benz Yeni Vizyonunu Açıklarken Geleceğe Bir Bakış AMG

Son birkaç aydır yeni Mercedes Vision AMG'nin çok sayıda tanıtım videosunu izledik. Ve tüm bu tanıtımlar, bitmiş projeye bir göz atmak için bizi çok heyecanlandırdı.

AAXx2ep.img?w=768&h=404&m=6

Son olarak, Mercedes, şu anda bir konsept olmasına rağmen, çok yakında gelecek olan gerçek bir üretim versiyonunun başlangıcı olan bu radikal görünümlü arabanın üzerindeki örtüleri kaldırdı. Yeni Vision AMG, hem Mercedes-Benz'in hem de AMG'nin elektrikli geleceğine bir bakış sunuyor.

Vision AMG'yi Ayrıntılı Olarak Keşfetmek

Mercedes, bu konsept otomobilin tamamen aracın sahip olduğu akıcı, güzel yüzeylerle karakterize edildiğini söylüyor. Örneğin eklemler ve kapatma hatlarının tümü minimuma indirilmiştir. Arka yan camlar da araba ile Alubeam gümüş rengiyle aynı renkte.

Araba oldukça uzun bir dingil mesafesine ve arabanın ana gövdesine güzel bir şekilde entegre edilmiş zarif bir sera tasarımına sahip. Tavan, arka spoylere doğru incelir ve Vision AMG'ye çok aerodinamik görünümlü bir gözyaşı şekli verir.

Çok İlginç Bir Izgara Tasarımı

Vision AMG'nin en ilginç tasarım yönlerinden biri ızgarasıdır. Izgara tamamen kapalıdır ve bu araca özgüdür ve dikey çubuklar ayırt edici bir özelliktir. Bu, bir EV için klasik bir radyatör gerekli olmadığından, bir EV'nin gerçekte ihtiyaç duyduğu şeye aykırıdır. Ancak ızgara, ışıklı çubukları ve üç boyutlu dış konturuyla geleceğe işaret ediyor. Ve AMG Project ONE'da olduğu gibi, üç köşeli Mercedes yıldızı da kaputta belirgin bir şekilde konumlandırılmıştır. Araba, AMG.EA elektrik mimarisine sahiptir ve bu arabanın aktarma organları bileşenlerinin tamamı sıfırdan geliştirilmiştir.

O Elektrik Gücünü Üretmek

AMG Vision'ın kalbi, o elektrikli aktarma organıdır. Ve Vision AMG, Mercedes'in sahip olduğu yan kuruluş YASA'dan gelen yenilikçi bir Mercedes eksenel akılı motora sahip olacak.

Motor, otomobil için kompakt ve hafif bir tasarım sunarken, umarız standart elektrik motorlarının sağlayabileceğinden çok daha fazla güç üretir. Ancak şu anda, yeni araba için herhangi bir güç rakamı yok.

Dış detaylara geri dönersek, büyük tekerlekleri kaplayan belirgin çamurluklarla Formula 1 ekibine bir selam verilir. Aracın içinin herhangi bir görüntüsü yok ama umarım bunu çok uzak olmayan bir gelecekte görebiliriz.

Kaynak: HotCars

 

mercedes-benz-amg.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bir hesap oluşturun veya yorum yazmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmak zorundasınız...

Bir Hesap Oluşturun

Forumumuzda üyelik çok basit ve ücretsizdir!

Yeni Bir Hesap Oluşturun

Giriş Yap

Hali hazırda bir hesabınız var mı? O zaman Giriş Yapın.

Giriş Yapın
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.