Φ rukiye Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2005 WWW.INTOKO.COM.TR! Bu site cok guvenli bir site, ben bu siteyi cok begendim Burda, cok guvenli bir sekilde alim satim yapabilirsiniz. Sadece ticaret amacla degil, herkes icin gecerlidir. Ben herkese bu siteye bakmalarinia tavsiye ediyorum!!!
Φ Asuman Altan Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2005 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2005 Ben ilk defa bir forumda bulunuyorum. Rukiye isimli uyenizin tavsiye ettigi siteyi ziyaret ettim. www.intoko.com "Turkiye'nin pazar yeri" diyorlar. Cok guzel ve anlasilir duzenlemisler. Hem satabiliyor hem alabiliyorsunuz. Hic ucret odemeden ilan veriyorsunuz. Uygunsuz birseye rastlamadim. Sizlerle paylasmak istedim.
Φ rukiye Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2005 merhaba asuman,, bende uygunsuz birsey bulamadim burada! burada hersey kurallar icinde oluyor.
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2005 Admin Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2005 Arkadaşlar aynı ip adresinden bağlanarak farklı kişilermiş gibi bir siteyi tanıtmak pek hoş bir şey değil. Lütfen kendinize başka bir forum bulun bu işi yapmak için...
Önerilen İletiler