Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 18 yıl Herkes ile paylaşacak bende de birkaç bilgi ve resim var diyorsan aramıza hoş geldin hoş geldin
Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 18 yıl Yazar hoş bulduk hepsi var resimde bilgide istersen paylaşmak için sana açık yüreğimde var
Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 18 yıl BEN ENGİN SELAMLAR selam engin hoşgeldin sen de senden az önce de ben geldim , iyi ki geldim
Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 18 yıl Yazar sana da selamlar olsun . saolasın arkadaşım Bende AĞA MAHMUT A.Selam... Hoşgeldin.!! Eyvallah mahmut ağa h.b.
Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 18 yıl Yazar selam engin hoşgeldin sen de senden az önce de ben geldim , iyi ki geldim hoş bulduk hımm iyi sende hoş geldin o zaman Hoşgeldin sefalar getirdin Engin saolasın teşekkür ederim
Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 18 yıl 2. olcakk amaa yine de söliyimm... HOŞ GELDİN ENGİN DENİZ.....
Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 18 yıl hoş bulduk hepsi var resimde bilgide istersen paylaşmak için sana açık yüreğimde var hımm iyi engin
Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 18 yıl Yazar 2. olcakk amaa yine de söliyimm...HOŞ GELDİN ENGİN DENİZ..... İkinci kez hoş bulduk o zaman
Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 18 yıl Yazar enginim h.g. canem.............. hoşbulduk canem hoşgeldin bir dost... hoş bulduk bir dost
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.