» iLyAdA Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 RUYASINDA SEYHI GOREN ADAM VE SAYIN CUMHURBASKANI Ah Sayin Cumhurbaskanim ah !!! Oldu mu boyle sayin cumhurbaskanim. ? Ruyasinda seyhi goren adamin mektubunu kayit ve isleme alarak devlet katinda "ruya mektubuna" resmiyet kazandiran ve sayin basbakana ruyasinda seyhinin soylediklerini aktararak buyuk vatan hizmeti yapmis olan Ruhi Ozbilgic'in TRT genel mudurlugunu kabul etmemissiniz !!! Bizleri yeni ruyalarin yorumlarindan ve bu ruyalar uzerine kurgulanacak olan TRT programlarindan mahrum ettiniz !!! Kimbilir neler gorup neler ogrenecektik !!! Olmadi sayin cumhurbaskanim olmadi !!! kaptan NOT : SEYHIN RUYA MEKTUBUNA EN UYGUN İKON OLARAK BUNU BULDUM )) "Rüyada Şeyhi Gördüm" Mektubunu İşleme Koyan Özbilgiç'e Sezer Vetosu RTÜK'ün TRT Genel Müdürlüğü Arasından Önerdiği 3 İsim Arasından İsmi Başbakanlık Tarafından Cumhurbaşkanlığı'na Bildirilen Ruhi Özbilgiç'e Sezer'den Veto Geldi. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, Başbakanlık Müsteşar Yardımcısı Ruhi Özbilgiç'in TRT Genel Müdürlüğü'nü onaylamadı. Özbilgiç, rüyasında Nakşi Şeyhi Mehmet Zait Kotku'yu gördüğünü ve Başbakan'dan çeşitli istemlerini içeren bir mektubu resmi kayıt altına alması nedeniyle tepki çekmişti. Edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Sezer'in, TRT Genel Müdürlüğü'ne, Başbakanlık Müsteşar Yardımcısı Ruhi Özbilgiç'in atanmasına ilişkin kararnameyi iade etti. Bakanlar Kurulu, RTÜK'ün belirlediği Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Hilmi Bengi, Anadolu Ajansı Genel Müdür Yardımcısı Tahsin Aktı ile Başbakanlık Müsteşar Yardımcısı Ruhi Özbilgiç arasından seçimini Özbilgiç'ten yana yapmıştı. Prof. Dr. İsmail Tuncay Uslu, rüyasında gördüğü Zait Kotku'nun emirlerini anlattığı mektubu Başbakan'a 19 Eylül 2005'te göndermiş, bu rüya mektup da Özbilgiç tarafından resmi evrak olarak kayda geçirilip Milli Eğitim Bakanlığı'na gönderilmişti. RUHİÖZBİLGİÇ KİMDİR? 1955 yılında Ordu'da doğan Ruhi Özbilgiç, Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Mali Bilimler ve Muhasebe Yüksek Okulunu bitirdi. Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Kamu Yönetimi ve Siyaset, ABD West Texas State University'de Zirai Ekonomi alanında yüksek lisans yapan Özbilgiç, TRT Genel Müdürlüğü, Gümrük ve Tekel Bakanlığı, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Devlet Planlama Teşkilatı ve Başbakanlık'ta çeşitli görevlerde bulunan Özbilgiç, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Sektörel Rekabet Dairesi Başkanlığı görevini yürüttü. Özbilgiç halen Başbakanlık Müsteşar Yardımcılığı görevini sürdürüyor. (ANKA) (Ankara Haber Ajansı) Alıntı
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Türkiye toplumdan topluluğa, cemiyetten cemaate, ulusaldan yerele, vatandaşlıktan müritliğe doğru, tarihin akışına, insanoğlunun uygarlaşmasına ve özgürleşmesine ters bir süreç yaşıyor. Ve bu sürec bu hızla akmaya devam ederse önümüzdeki mayıs ayından sonra Rüyalar uzerine kurgulanacak olan TRT programlarını izleyebileceğiz.. *** Bu sürecin bir temsilcisi ve bugünkü siyasal lideri olduğu için, Recep Tayyip Erdoğan, kendisi veya işaret edeceği bir kişi Cumhurbaşkanı olmamalıdır; Yoksa bu süreç Cumhuriyetin, demokratik, laik, sosyal hukuk devleti özelliklerini çökertecektir.. *tna Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Kesinlikle katılıyorum, şimdi veto olan pek çok yasa tasarısı ve atamalar jet hızıyla onaylanacak ve bu da şu an ulaşılamayan pek çok şeyin altın tepside sunumuna neden olacaktır... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.