Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

TRT nin haberlerini izliyorum.TRT Türkiye Radyo ve Televizyon kurumu,oldu bitti bastaki hükümetin secim kampanyasini yürüten aslinda milletin yani Türkiye'nin olmasi gereken bir kurumdur.Gel gelelim TRT bunun tamamen aksini yapmaktadir.3 gün önce izledigim haberlerde tam 20 dakika AKP nin reklamini yapti durdu TRT,sonra Avrupa birligine gecti dolayli olarak yine AKPnin reklamini yapti sonra Orhan Pamuk'a sira geldi,bekledimki Diyarbakirda ki faciadan bahseder diye ama maalesef olmadi,cünkü o facia aslinda AKP den daha önemli ve ilk haber olmasi gerekirdi,bu nedenle o siraya bile konulmadi.

Simdi soruyorum,TRT aslinda hep hükümet borazanciligi yapardida simdi ise birakin hükümet borazancisi olmasini resmen onun secim kampanyasini yürüten bir AKP kurulusu haline dönüsmüstür.TRTnin haberleri en gercek olanlari idi ama artik inandiriciligi kalmamistir.Eger bir televizyon kurulusu hükümetin secim kampanyasi görevini üstlenmisse onun verdigi haberlerin gercek degeri yoktur.

saygilarla

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.