Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Harika Kocaların Eşlerini Sevildiklerini ve Korunduklarını Hissettirmelerinin 6 Yolu


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Harika Kocaların Eşlerini Sevildiklerini ve Korunduklarını Hissettirmelerinin 6 Yolu

AAWONqH.img?w=710&h=354&m=6&x=361&y=128&

Kocalar, karınızı nasıl korunmuş hissettireceğinizi biliyor musunuz? Evliliğinizde aradığı duygusal desteği nasıl sağlayacağınız konusunda biraz düşündünüz mü?

Evlilikler karmaşıktır - bunu biliyoruz. Bir karı koca, duygusal bir bağ ve bunun gerektirdiği tüm insani karmaşıklık ile birbirine bağlıdır.

Çoğu durumda, 21. yüzyılın daha aydınlanmış bir dünyasında bile, eşler kocalarını arzular ve onlardan korunma ararlar. (Bu arada, aynı şey kocalar için de söylenebilir!)

Dünya korkutucu bir yer ve arkanı kollayan birinin olduğunu bilmek onu biraz daha az korkutuyor.

İşte karınızın korunduğunu hissettirmenin 6 yolu.

1. Duygularını kabul edin.

Evli dört oğlu olan bir müşterim var. Evleri her zaman kaotiktir ve bu tür çılgın atmosfer herkesin sinirlerini bozabilir.

Müvekkilimin karısı depresyona eğilimli ve çoğu zaman, büyük ya da küçük işler ters gittiğinde, gözyaşlarına boğuluyor ve yatağına gidiyor.

Yatak odasına kadar takip edilmek ve kocası tarafından teselli edilmek istiyor.

Ama müvekkilim ve adamları ne yapıyor? Tepelere koşuyorlar. Onu rahatsız etmemek için sessizce evin içinde parmak uçlarında dolaşıyorlar. Her şey yolundaymış gibi davranırlar.

Karısının/annesinin duygularını işlemesine yardımcı olmak için üst kata çıkmak dışında yapmayı düşünebildikleri her şeyi yaparlar.

Sonuç olarak, hiçbir şey çözülmez ve erkeklerin hepsi duyguları tarafından tutsak tutulur.

Evet, karınızın gözyaşları korkutucu bir şey - hatta kafa karıştırıcı bir şey - ama onlardan korkmamaya çalışır ve onları işlemesine yardım etmeyi teklif ederseniz, onu her gün korunmuş hissettirirsiniz.

2. Sözünde dur, takipte ol

Yapacağını söylediğin şeyleri her zaman yapmayan kocalardan mısın? Niyetleriniz her zaman iyidir, ancak olaylar takip edebilmenizin önüne geçiyor mu?

Onu kızdırmak istemediğiniz için akşam 8'e kadar evde olmayacağınızı bilseniz bile, eşinize akşam 6'da evde olacağınızı söyler misiniz?

Ya da çalışmak zorunda kalma şansınız yüksek olmasına rağmen, evin tadilatı için pencereleri seçeceğinizi mi? Yoksa eve giderken markete uğramayı tamamen düşünüyor ama sadece unutuyor musunuz?

İnsanlar, birini yeterince sevmedikleri için değil, çeşitli nedenlerle takip etmezler. Bunu, kişinin incinmesini veya hayal kırıklığına uğramasını önlemek için yaparsınız. Sen insansın ve unut.

Ne yazık ki, insanlar birinin bir sözü yerine getirmediğini kişisel olarak alma eğilimindedir. "Beni sevseydin bunu yapardın", insanların peşinden gitmedikleri zaman duydukları ifadedir.

Bu nedenle, yapacağınızı söylediğiniz şeyi yaptığınızdan emin olun. Karınızın her zaman onun yanında olacağınıza güvenebileceğinden emin olmasına izin verin. Bunun geliştirdiği kesinlik duygusu, kendisini güvende hissetmesini sağlayacaktır.

3. Konuşun ve dinleyin.

Hiç kendi kendine düşündün mü, "Ona onun hakkında ne hissettiğimi söylememe gerek yok - o biliyor."

Karınızın onu sevdiğinizi anlayacağını varsayarak çöpü sadakatle mi çıkarıyorsunuz?

Her iki soruya da cevabınız "evet" ise, belki tekrar düşünün.

Karınıza onun hakkında ne hissettiğinizi söylemek, onun her gün korunduğunu hissetmesini sağlamanın önemli bir bileşenidir.

Nasıl hissettiğinizi anlıyor olabilir, ancak ağzınızdan çıkan kelimeleri gerçekten duymak, onun geri döndüğünü, ona söyleyecek kadar önemsediğinizi ve size güvenebileceğini bildiğini bilmesini sağlar. onun için orada.

Onu dinlediğinizi bilmesini sağlayın. Konuştuğunda, dikkat edin ve ne söylediğini ve hissettiğini anlayın.

Korunduğunu hissettirmek için onu ve sorunlarını "düzeltmeniz" gerektiğini düşünmeye meyilli olsanız da, gerçekte yapmanızı istediği tek şey onu dinlemek ve onun için orada olduğunuzu bildirmektir.

Bu yüzden, bir dahaki sefere karınız size açıldığında, oturun ve dikkat edin. Onun ses tahtası ol. Elini tut, duygularıyla empati kur ve onu duyduğunu, orada olduğunu ve her zaman olacağını onayla.

4. Zaman ayırın.

Biliyorum, biliyorum - hayat meşgul. İş, arkadaşlar, spor, anneler, çocuklar, evcil hayvanlar ve ev işleri var ve hepsi çok zaman alıyor.

Bununla birlikte, tüm bunlar önemli olsa da, en önemli şey tam önünüzde: karınız. Ona sahip olmadığını hayal et. O zaman ne yapardın?

Golf oyununuz biraz çalışmaya ihtiyaç duyduğunda, daha sık pratik yaparsınız. İş yerindeki bir proje özellikle zorlayıcıysa, onu doğru yapmak için geç kalırsınız.

Peki, nasıl oluyor da bu kadar çok koca ilişkilerine mutlu bir ilişki sürdürmek için zaman ayırmıyor?

Karınızla vakit geçirmek, hayatınızdaki diğer şeyleri görmezden gelmek anlamına gelmez, ancak onu bir öncelik haline getirmek anlamına gelir.

Karısının izniyle her hafta sonu golf oynayan bir müşterim var. Bana uzandığında, ondan biraz uzaklaştığını hissediyordu ve neden olduğundan emin değildi. Ayda bir cumartesi golf oynamamasını ve o cumartesiyi sadece onlar için yapmasını önerdim.

Ne oldu? Karısı onunla daha fazla zaman geçireceği için çok heyecanlıydı ve kendisi için sevdiği bir şeyi yapmaktan vazgeçtiğini bildiği için kendini özel hissediyordu. Duygusal mesafesi hemen kayboluyor ve o cumartesi günleri çok eğleniyorlar.

5. Asla yalan söyleme. Asla.

Evliliğinizde dürüst müsünüz?

Her zaman yapacağınızı söylediğiniz şeyi yapmanızın önemli olduğunu yukarıda söylemiştim ama bundan daha fazlası var.

Bir kadının korunduğunu hissetmesi için güven duyması gerekir. Ve ona karşı dürüst olamazsan, sana asla güvenemez.

Yani, akşam yemeği için eve gelemezsen, ona söyle. Arkadaşlarıyla dışarı çıkmak yerine anneni görmen gerekiyorsa bahane etme. Ona doğruyu söyle.

Kredi kartı borcunuz bittiyse veya çocukları yıkamayı unuttuysanız veya kendi başınıza biraz zamana ihtiyacınız varsa, doğrudan ve açık olun. Ona hemen gerçeği söyle.

Ona karşı dürüst olman konusunda sana güvenebileceğini bilmesini sağla.

(Ve lütfen çocukların yıkandığından emin olun!)

6. Erkek ol.

Biliyorum. Biliyorum. Bu devirde kadın erkek eşittir. 26 yaşındaki kızım bunu söylediğim için beni öldürecek ama işin aslı şu ki kocalar sadece erkek gibi davranarak karılarını güvende hissettirebilirler.

Erkekler genetik olarak koruyucu olmaya programlanmıştır. Türün hayatta kalması, bir zamanlar erkeklerin kadınlarını ve çocuklarını yırtıcılardan korumasına bağlıydı. Bu içgüdü 21. yüzyıl dünyasında kaybolmadı.

Kulübünüzü sallamanız ve kız arkadaşınızla uğraşan herkesi yere sermeniz gerektiğini söylemiyorum.

Ama onun yanında olduğunuzu, ulaşamadığı şeylere ulaşabildiğinizi, kendisine çok fazla gelen yükü taşıyabildiğinizi, eli doluyken kapıyı açık tuttuğunuzu, onun yanında olduğunuzu bildiğinden emin olun. kedinin sürüklediği o ölü fare leşinden kurtul.

Karınızı nasıl korunmuş hissettireceğinizi bilmek, takdire şayan bir hedeftir.

Hayatınızdaki o özel kişiye bakmayı istemek en büyük sevgi eylemidir ve bu görevi üstlenmek istemeniz sizin için iyidir.

Tüm bunların göz korkutucu görünebileceğini biliyorum ama size söz verebilirim ki, biraz pratik yaparak bunları yapabilirsiniz ve bunlar karınızın sevildiğini ve korunduğunu hissedecektir!

Sonuçta, hepimizin bildiği gibi mutlu bir eş, mutlu bir aile demektir!

Kaynak: YourTango

 

couple-1822585.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.