Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Elon Musk Donald Trump'ı Ti'ye Aldı


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Elon Musk Donald Trump'ı Ti'ye Aldı

AAWFrLB.img?w=768&h=330&m=6&x=348&y=134&

Milyarder Elon Musk, Çarşamba günü eski Başkan Donald Trump'ı trolledi ve Trump'ın platformu TRUTH Social'da bir kazı yaptı.

Musk, 12 saat önce TRUTH Social'ın Apple Store'da Twitter ve TikTok'u nasıl yendiği hakkında paylaştığı bir gönderiye yanıt olarak "Truth Social (korkunç isim), Twitter ifade özgürlüğünü sansürlediği için var" diye yazdı.

Musk, “Bunun yerine Trompet olarak adlandırılmalı!” Yazarak tekrar takip etti.

Milyarder, “Klean” oyuncusundan “bu uygulama hakkında hiçbir şey yok” yazan biri gibi bir avuç yanıta yanıt vermek için bile zaman ayırdı. Belli ki bize doğruyu söylüyor." Musk iki gülen emojiyle yanıt verdi.

Başkan Trump, Ekim 2021'de TRUTH Social'ın kurulduğunu duyurdu. Platformun başlangıcı, Trump'ın Twitter gibi platformları ve Twitter'ın kullanıcı yönergelerini ihlal ettiği bildirilen bir dizi başka kullanıcıyı kullanmasının yasaklanmasıyla geldi. Yasaklanan, "kilitlenen" ve askıya alınan kullanıcılara örnek olarak Babylon Bee, Project Veritas ve James O'Keefe ile Fox News sunucusu ve Daily Caller kurucusu Tucker Carlson verilebilir.

Haberleri duyduklarında ağladığı bildirilen Twitter'ın kendi avukatları da dahil olmak üzere birçok kişi Musk'ın Twitter'ı satın almasıyla ilgili endişelerini dile getirdi. Bir yorumcu, Musk'ın bir sosyal medya platformuna sahip olan ilk Afrika kökenli Amerikalı göçmen olmasına rağmen, Musk'ın satın alımını ırkçı olarak nitelendirecek kadar ileri gitti.

Kaynak: The Daily Caller

 

twitter-2815914.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bir hesap oluşturun veya yorum yazmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmak zorundasınız...

Bir Hesap Oluşturun

Forumumuzda üyelik çok basit ve ücretsizdir!

Yeni Bir Hesap Oluşturun

Giriş Yap

Hali hazırda bir hesabınız var mı? O zaman Giriş Yapın.

Giriş Yapın
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.