Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Apple'ın 'Star Trek Communicator' patenti, kablosuz kulaklıkları modası geçmiş hale getirebilir


Önerilen İletiler

  • Admin

Apple'ın 'Star Trek Communicator' patenti, kablosuz kulaklıkları modası geçmiş hale getirebilir

AAVEDXO.img?h=1080&w=1920&m=6&q=60&o=f&l

En iyi kablosuz kulakiçi kulaklıkların hepsinin ortak bir noktası vardır: onları kulağınıza takmanız gerekir. Ancak, herhangi bir yere herhangi bir şey takılmadan sesi kulaklarınıza ulaştırabilseydiniz harika olmaz mıydı?

Görünüşe göre iki grup insan tam da bunu yapmaya çalışıyor: Apple'daki mühendisler ve yerel otobüs güzergahımdaki gençler. Ancak gençler bunu telefonlarının küçük hoparlörleriyle yaparken, Apple cesurca farklı bir yöne gidiyor.

AppleInsider'ın bildirdiği gibi, Apple'ın patenti "Yönlü sese sahip giyilebilir cihaz" olarak adlandırılabilir, ancak bence bu gerçekten bir Star Trek iletişimci rozeti.

Yeni Nesil için Ses Kiti

Apple'ın patenti, sesi duyabileceğiniz şekilde yayan, ancak otobüsün / yıldız gemisinin geri kalanının duymadığı bir giyilebilir cihaz içindir. Apple'ın tanımladığı gibi, ses dalgaları "başkaları tarafından duyulabilirliği sınırlayan parametrik bir hoparlör dizisi tarafından odaklanabilir". Bu, diğer insanların sizin duyduklarınızı duyamayacağı anlamına gelir.

Bu neden kulaklıklardan daha iyi? Apple'a göre, kulaklıklar "takılması biraz rahatsız edici olabilir ve kullanıcının ortam seslerini duymasını veya başkalarıyla aynı anda etkileşim kurmasını engelleyebilir". Ve bu doğru, ama aynı zamanda bu cihazın sağladığını hayal etmek için mücadele ettiğim bir şey de veriyorlar: bas ve birçoğu.

Sesi başkalarını rahatsız etmeden doğrudan kulaklarınıza göndermek için tasarlanmış hoparlörlü akıllı gözlükler gibi birkaç yönlü ses ürününü inceledim ve test ettim ve reklamı yapılan gibi çalışırken çok sessiz ve çok düz ses veriyorlar: bunun yerine en ucuz kulaklıklardan birini satın alın ya da iki teneke kutu ve biraz ip ile kendi iletişim cihazımı yapın. Bu nedenle, Apple Music için iyi bir iletişimci tarzı cihaz hayal edemiyorum, ancak hastaneler veya eller serbest, özel iletişimin önemli olduğu diğer kuruluşlar gibi yerlerde bunun bir rolü olabilir.

Patentlerde olduğu gibi, Apple'ın bunu gerçekten yapacağına veya yaparsa, patentte açıklanan cihaza benzer bir şey olacağına dair hiçbir belirti yok. Ancak, özellikle bir PSVR 2'den daha ince bir gözlük gibi olan gelecekteki bir Apple AR/VR kulaklığı ile nasıl çalışabileceğini hayal etmek ilginç.

Kaynak: T3

 

music-4334557.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.