Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Bu Dünyanın En Çirkin Bugatti Chiron'u mu?


Önerilen İletiler

  • Admin

Bu Dünyanın En Çirkin Bugatti Chiron'u mu? - Bakın Adamlar Bugatti Chiron'a Neler Yapmışlar

AAVgoAi.img?h=1080&w=1920&m=6&q=60&o=f&l

Aziz Patrick Günü için tam zamanında.

Dedikleri gibi, her biri kendine. Bu, arabalarda da işe yarar ve bir arabadaki tasarım değişiklikleri ne kadar kapsamlı ve aşırı olursa olsun, fikrinizi kendinize saklamak her zaman en iyi yoldur.

Ancak bu, bir arabayı kendi zamanınızda, özellikle de kasıtlı olduğunda eleştiremeyeceğiniz anlamına gelmez. Burada sahip olduğumuz şey bu ve aslında bu projenin tüm amacı bu.

The Triple F Collection tarafından sipariş edilen bu, muhtemelen dünyanın en çirkin Bugatti Chiron'u. Aslında, dünyanın en çirkin Bugatti'si olarak kolayca geçebilir.

Şimdi, normalde başlıklarında "İnanmayacaksın..." yazan videoları göstermiyoruz ama bu yeşil canavara geçildiğini söylemek zor.

Yine de endişelenme. Yeşiller, yalnızca orijinal (ve pahalı) Atlantik Mavisi boya işinin üstüne çıkan sargılardı. Ne olursa olsun, yeşilin gölgesi düpedüz şatafatlı, ayrıca mavi ile kombinasyonu herhangi bir adaleti yerine getirmiyor.

Orijinal Chiron, Ohio'da özel bir süper araba ve hiper araba koleksiyonuna sahip bir aile olan Triple F Koleksiyonunun bir parçasıdır. Proje, Aziz Patrick Günü için tam zamanında, BDD adlı hane reisi için bir şaka olarak yapıldı, dolayısıyla yeşil renk.

Sakatlığa hakaret eklemek için, Chiron aslında BDD'nin favori hiper arabasıdır, bu yüzden arabayı gördüğünüzde tepkisini sadece hayal edebilirsiniz.

Şaşırtıcı bir şekilde, BDD bu konuda tarafsızdı. Belli ki nefret ediyordu ama en azından videonun bize ön izlemeler aracılığıyla sürekli hatırlattığı bir tür öfkeye atlamadı. Sargıların en az iki ay kalacağı gerçeğini bilmesine rağmen şakayla ilgili bir spor.

Peki ya sen? Bunun dünyanın en çirkin Bugatti'si olduğunu söyleyebilir misiniz? Aşağıdaki yorumlar bölümünde düşüncelerinizi bize bildirin.

Kaynak: Motor1.Com

bugatti-4198540.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.