Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 18 yıl sanki bir on yüz bin milyon milyarın ilk iki harfi olarak gidiyo ama neden arada onbin ve yüzbin olmadığını bulamadım ama cevabım trk(galiba yazılanlar bi daha tekrarlanmıyo)
Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 18 yıl sanki bir on yüz bin milyon milyarın ilk iki harfi olarak gidiyo ama neden arada onbin ve yüzbin olmadığını bulamadım ama cevabım trk(galiba yazılanlar bi daha tekrarlanmıyo) Sanırım sadece ilk iki harfi alınıyor, ayrıca yazılanlar da tekrarlanıyor, bi sürü "i" var mesala, tekrarlanmasa birinci "i" den sonrası yazılmamalıydı... BİR ON YÜZ BİN MİLYON MİLYAR TRİLYON olmalı bence...
Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 18 yıl yazılanlar tekrarlanmıyordan ki kastım on ve yüz kelimelerinin tamamının tekrarlanmamasıydı yoksa seride onbin ve yüzbinde olurdu
Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 18 yıl Yazar sanki bir on yüz bin milyon milyarın ilk iki harfi olarak gidiyo ama neden arada onbin ve yüzbin olmadığını bulamadım ama cevabım trk(galiba yazılanlar bi daha tekrarlanmıyo) TRK (Bİr, ON, YÜz, Bİn, Mİlyon, Mİlyar, TRilyon, KAtrilyon) Cevabın doğru novacaine.Tebrikler .
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.