Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Suyla Çalışan (Hidrojen) Süper Araba - MH2 Matador


Önerilen İletiler

  • Admin

Suyla Çalışan (Hidrojen) Süper Araba - MH2 Matador 

AAV0YiX.img?h=1080&w=1920&m=6&q=60&o=f&l

Umarız tüm hidrojenle çalışan arabalar bu kadar güzel görünür.

Süper arabaların geleceği nedir? Bu konuda söyleyeceklerimiz varsa, umarız yeni Matador MH2 Hydrogen Supercar gibi görünürler. Bu yenilikçi yeni süper otomobil konsepti şu anda Dubai'deki Slovakya Expo Pavilion'da sergileniyor ve burada izleyiciler bu yenilikçi yeni otomobili canlı olarak görebilirler. Matador MH2, Slovakya'nın otomobil tasarımında ileriye doğru büyük bir adımı temsil eden ilk Hidrojenle çalışan arabasıdır.

MH2-matador.jpg

Günümüzün sürekli değişen otomotiv motorları dünyasında, otomobil şirketlerine üç seçenek kalıyor. Birincisi, bir çağın sonunu kutlamak için geleneksel içten yanmalı araçlara bağlı kalabilirler, elektriğe dönebilirler veya hidrojenle çalışan arabaların eşsiz dünyasını ele alabilirler. Elbette, manşetlerin çoğunu yeni hibritler ve EV'ler alıyor, ancak hidrojenle çalışan arabalar gerçekten geleceğimiz olabilir mi?

Matador grubu kesinlikle böyle düşünüyor ve sansasyonel MH2 konsept otomobilleri, hem markanın teknik becerilerinin hem de bu alternatif yakıt kaynağına bağlılığının harika bir vitrini. Matador MH2, Slovak Üniversitesi TUKE tarafından geliştirilen benzersiz bir hidrojen tahrik sistemi tarafından desteklenmektedir. Matador, 600 beygir gücü (450 Kilowatt) maksimum 155mph (250 km/s) hıza ve 0 ila 60mph'ye yalnızca 3,9 saniyelik bir süreye sahip olduğunu ve tümü sıfır emisyonlu olduğunu iddia ediyor.

Bu etkileyici yeşil aktarma organları, rekabetçi bir performans sunarken, müşterilere EV gibi bir şarj ağına bağlı olmayan sıfır emisyonlu bir araç sunar. Aslında, uygun altyapı ile Matador MH2 sahipleri, içten yanmalı bir araçta normal bir gaz durması kadar hızlı bir şekilde tanklarını hidrojenle doldurabilirler. Bu yenilikçi yakıt kaynağı, hem EV'ler hem de fosil yakıtla çalışan araçlarla ilgili birçok sorunu çözmektedir.

Matador Group, 1905 yılında dünyanın ilk otomotiv lastiği tedarikçilerinden biri olarak hayata başladı. Matador, Continental ile ortak bir girişimde lastik bölümünden ayrıldığı 2007 yılına kadar lastik üretimi ve geliştirmeye odaklandı. Serbest kalan sermaye ile Matador, Auffer Design ile ortak girişim sayesinde Avrupa'nın en büyük 1. Kademe otomotiv parça tedarikçilerinden biri haline geldi. Bugün Matador Group, Slovakya merkezli bu organizasyondan çok özel bir şeyin başlangıcı olan MH2 konseptiyle tüm deneyimini gelecek vizyonuna kanalize ediyor.

Kaynak: Super Blondie

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.