Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 buda senin hediyen ve dogum günü pastan tanımıyorum henüz tanışamadık ama doğum gününü kutlarsam geri çevirmezsin heralde... al buda senin olsun... mutlu yıllar sedelina............... mutlu yıllar..yaş 99 yolun yarısı bile değil... Nice,nice 99 lara doğum günün kutlu olsun arkadaşım,sağlıklı mutlu nice yıllara tabiki tek değil çift olarak girmeni diliyorum Ben de gördüm ve doğumgününü kutluyorum Sedelina çok ama çok teşekkurler kaancım arkadaşlar teşekkur edıyorum hepinizi öpüyorum Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Ne neee Sedoşumun doğum günü mü bugün Doğum günün kutlu olsun hayatım Hediyelerini kargoya verdim gelior yok doğum günüm değil,öylesıne kutluyorlar kargoyamı verdın,senın kargo otomatık pilotamı bağlı.sankı adresımı biliyonda Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 nice yıllara sedoşcğumuz........................daha nice yıllar forumda görmek ümidiyle teşekkurler prensess Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Çok trajedik bir yaş günü.!! yaş 99 demekki;itibarlı biri gelecek vaat ediyor. Temsili yaşgünün tarafımca kutlu olsun. sağol.gerçek doğum günüm de yılını esprı amaçlı yazmıştım bu arada imzandaki söz çok hoşuma gıttı Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 ilk ıkısı hoşuma gitti.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 04 aralıkta benim Efemin doğumgünüydü, 6'sını doldurdu... sedoş sen Efeden bir gün küçüksün gıı sedelinacım, izninle senin topicinde Efe'min doğumgününüde kutluyorum, iki ayrı topic açmışlar sana bir tanesi yeter gııı... Hayatımın en değerli varlıklarından biri olan biricik oğlum Efekan Ekrem'inde doğum gününü kutluyorum... sedoşa ve Efe'me yeni yaşlarının mutluluk ve başarı getirmesini diliyorum... bu pasta ikinizin olsun birlikte üfleyin tamam mı? Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 her ne kadar tanışmıyorsakta yazıp çizdiklerini beğeniyle takip ediyorum ...doğum gününü kutlamak istedim bende...mutlu yıllar Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 her ne kadar tanışmıyorsakta yazıp çizdiklerini beğeniyle takip ediyorum ...doğum gününü kutlamak istedim bende...mutlu yıllar sağol canım Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 yok doğum günüm değil,öylesıne kutluyorlar kargoyamı verdın,senın kargo otomatık pilotamı bağlı.sankı adresımı biliyonda Delinin hergün doğum günü ya ondan şeyttim Evet biliorum tabi adresi, almadın mı hediyemi kıs Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Delinin hergün doğum günü ya ondan şeyttim Evet biliorum tabi adresi, almadın mı hediyemi kıs deliye hergün bayram dı o bikere kızım bu ayıların modası geçti insan daha güzel bişi alır cimrii Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 evet değişik bir hediye o zaman .. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 evet değişik bir hediye o zaman .. sağol kaanım bebişim,şimdiden ısmını bile bulduım.biri natalıa bırıde glorıa,maşallah papağan gibiler,sen sen ol uzak dur onlardan Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 sağol kaanım bebişim,şimdiden ısmını bile bulduım.biri natalıa bırıde glorıa,maşallah papağan gibiler,sen sen ol uzak dur onlardan Alıntı
Φ Demircan Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 nice dogum günlerine sedelina Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 nice dogum günlerine sedelina sağolllll Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Bu da ne alsam begenmio Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Biraz geç oldu ama.. Doğumgünün kutlu olsun sedoş abla.. Nice yıllara.. ( Pastanın tadı nasıl merak ediyorum...) Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 teşekkurler canım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 biraz geç kaldım galiba ama yinede kutlamak istedim 4 aralık sardunya ablamın küçük Efe'sinin doğum günüymüş ablacım daha nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu seneler dilerim Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 nice doğum günlerine kutlamıştım ama birdaha kutlayayayım dedim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 yaw dur hatırlatma doğum günümü,gıttıkçe yaşlanıyoz Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Doğum günün kutlu ve mutlu olsun arkadaşım screen.width-430)this.width = (screen.width-430)" border=0> screen.width-430)this.width = (screen.width-430)" border=0> Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 teşekkurler...çok şirin kedi bu Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2007 yaw dur hatırlatma doğum günümü,gıttıkçe yaşlanıyoz dogum günün kutlu olsun.. tüh geç kalmışım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 dogum günün kutlu olsun.. tüh geç kalmışım deli,başlığı zaten sen açmışsın Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.