Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Amazon'da Bir Günde 8 Saat Geçirdim ve Bir Sonraki Tatilim İçin Aldığım Şeyleri Size Göstermek İstiyorum

AAUG61d.img?h=1080&w=1920&m=6&q=60&o=f&l

Aylarca kış uykusuna yattıktan sonra, bu ay bir sonraki sıcak hava tatilime kadar gün sayıyorum. Son birkaç yılda kaç seyahati iptal etmek zorunda kaldığımı düşünürsek, güneşin tadını çıkararak bir hafta geçirmek için sabırsızlanıyorum. Ancak son zamanlarda plaj tatilleri yapmamam, gardırobumun umutsuzca bir yükseltmeye ihtiyacı olduğu anlamına geliyor. Bu yüzden büyük bir Amazon gezisi yaptım ve aynı gemide olabilecek diğerlerine yardım etmek için en sevdiğim sekiz tatil moda bulgusunu paylaşıyorum.

Ayrıca bir bahar tatili geziniz varsa, aşağıda sadece 11 dolardan başlayan Amazon mayo, giysi, ayakkabı ve aksesuar listeme göz atın.

1. Boderier Pamuklu Kova Şapka, 11 $
  2. SweatyRocks Tek Omuz Kesim Tek Parça Mayo, 29 $
  3. Ayliss Dokuma Bez Çanta, 34 Dolar (Başlangıçta 38 Dolar)
  4. Steve Madden Harlin Topuklu Sandalet, 49 Dolar (Başlangıçta 70 Dolar)
  5. Le Specs Outta Love Oval Güneş Gözlüğü, 59 $
  6. Damla Britt Katmanlı Maxi Çadır Elbise, 60 $
  7. Levi's Premium 501 Mid-Uyluk Short, 62$ (Başlangıçta 70$)
  8. Sam Edelman Ainslie Sandalet, 120 dolar

Boderier Pamuklu Kova Şapka

Tatilimin çoğunu güneşte geçirmeyi planladığım için cildimi zararlı ışınlardan korumak için şık bir şapkaya ihtiyacım var. Hailey Bieber geçenlerde plajda mayoyla bej bir kova şapka giydi, ben de bir taneye ihtiyacım olduğuna karar verdim. Sekiz renkte gelen ve sadece 11 dolara mal olan Boderier Cotton Bucket Hat'e indim. Katlanabilir, böylece kolayca bavuluma koyabilirim ve ekstra şık bir detay için yıpranmış kenarlara sahiptir.

Şimdi alışveriş yapın: 11 $; amazon.com

71fmVAe7gqL._AC_UX679_.jpg

SweatyRocks Tek Omuz Kesim Tek Parça Mayo

Cutouts geçen yıl büyük bir geri dönüş yaptı ve trendi bu SweatyRocks Tek Omuz Mayo ile kanalize etmeyi planlıyorum. Düz ve renk bloklu seçenekler de dahil olmak üzere 31 renkte geliyor ve bir müşteri, mayonun "arka uç için yeterli kapsama alanı" olduğunu söyledi - bu benim listemde en önemli öncelik.

Şimdi alışveriş yapın: 29 $; amazon.com

61FfArswIjL._AC_UY741_.jpg

Ayliss Dokuma Bez Çanta

Hasır çanta trendinin büyük bir hayranıyım ama fermuarlı çantaları tercih ederim. Ayliss Dokuma Bez Çanta her iki dünyanın da en iyisidir. El dokuması hasırdan, iç kısmı polyester astarlı, suni deri kayışlı ve üst kısmı fermuarlı. Yeni bej kova şapkamla mükemmel uyum sağlarken, plaj için ihtiyacım olan her şeyi güvende tutacak. Bu bir aksesuar kazan-kazan.

Şimdi alışveriş yapın: 34 $ (Başlangıçta 38 $); amazon.com

71I-dzz4LDL._AC_UY500_.jpg

Steve Madden Harlin Topuklu Sandalet

Kıyafetlerimin çoğu nötr tonlarda olduğu için aksesuarlarıma renk katmayı seviyorum. Steve Madden Harlin Topuklu Sandalet, pastel pembe ve mavi gibi tonlarca eğlenceli renkte geldikleri için bunu yapmanın mükemmel bir yoludur. Kaymayı önlemek için yönetilebilir 2 inç blok topuğu ve dokulu dış tabanları var, bahsetmeye gerek yok, bana en iyi şekilde büyük Polly Pocket havası veriyorlar.

Şimdi alışveriş yapın: 49$ (Başlangıçta 70$); amazon.com

41JMOnxiKKL._AC_UY575_.jpg

Le Specs Outta Love Oval Güneş Gözlüğü

Bir süredir gözüm Le Specs Outta Love Güneş Gözlüğü'ndeydi ve sonunda tetiği çekmeye karar verdim. Lensler mükemmel ince oval şekle sahip ve kaplumbağa renk grubu dolabımdaki her şeye uyuyor. Ayrıca, markanın Zoe Kravitz, Gigi Hadid ve Beyoncé dahil olmak üzere uzun bir ünlü hayran listesi var.

Şimdi alışveriş yapın: 59 $; amazon.com

511H6JQsgFS._AC_UX679_.jpg

The Drop Britt Katmanlı Maxi Çadır Elbise

Rahat bir maksi elbise bir tatilin olmazsa olmazıdır ve The Drop'tan Britt Tiered Maxi Dress'i paketliyorum. Yumuşak ve pürüzsüz liyosel kumaştan üretilen dökümlü elbise, iki yan cebe ve kayışların arkasında, onları mükemmel uyumunuza göre ayarlamanızı sağlayan gizli düğmelere sahiptir. Akşam yemeğinde bir çift topuklu sandalet ve bir debriyajla elbiseyi giymeyi planlıyorum.

Şimdi alışveriş yapın: 60 $; amazon.com

71Bv3h1SmlL._AC_UX569_.jpg

Levi's Premium 501 Orta Uyluk Şort

Kot şortlar söz konusu olduğunda, arka kısmı daha fazla kapatan orta-uyluk modelleri tercih ediyorum. Şu anda 62 dolardan satışta olan Levi's Premium 501 Şort, tam olarak aklımdan geçenler. Sekiz yıkama seçeneği bulunan kot şort, yıpranmış kenarlara ve bacaklarda hafif bir sıkıntıya sahiptir, bu da onlara ideal canlı görünümü verir. Bunları plajda bir mayo üzerine giyebilir veya keşfetmeye gitmek için bir tişört ve spor ayakkabı ile giyebilirim.

Şimdi alışveriş yapın: 62 $ (Başlangıçta 70 $); amazon.com

81hduMy4inL._AC_UX569_.jpg

Sam Edelman Ainslie Sandalet

En sevdiğim sandaletler her zaman Sam Edelman'dan gelir, bu yüzden yeni Ainslie Slide Sandals'ı sepetime eklemek zorunda kaldım. Her ayakkabıda, yeni taşıma çantama uyan geniş, suni deri, dokuma bir kayışın yanı sıra ekstra konfor ve destek için yastıklı bir iç taban ve 1 inçlik platform bulunur. Bu sandaletler kumsaldan akşam eğlencesine kolayca geçiş yaparak onları sıcak havalarda bir tatil için hiç düşünmeden yapar.

Şimdi alışveriş yapın: 120 $; amazon.com

61TUTtO6fKL._AC_UX575_.jpg

Kaynak: InStyle

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Hemen ileti gönderebilir ve devamında kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.