Φ kolombo Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Avrupa sitelerinde bir dolaşın, insanlar isimlerini e posta ve key olarak kullanıyorlar çünkü kendilerinde gizlenmek saklanmak iç güdüsü onları nacayip e posta adresleri ve keyleri yapmaya zorlamıyor, peki bizde neden zorluyor ? Bizde acayip derecede bir takiyecilik var, iki yüzlülük var, saman altından iş çevirmesini pek biliriz. Neden ? Demokrasiyi hala anlayamadık da ondan, bir kişi istediği siteye girer, istediği yöne yürür ama bizde <<ya birileri.........se>> putu bir türlü kırılamıyor maalesef. Takiye inançta,ticarette,siyasette,eğitimde,sağlıkta ruhumuzu zapdetmiş bir mel'una dönüşmüş. Her siteye adımızla kaydolabildiğimiz gün demokratik bir ilk günümüz olacak inanın. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Avrupa sitelerinde bir dolaşın, insanlar isimlerini e posta ve key olarak kullanıyorlar çünkü kendilerinde gizlenmek saklanmak iç güdüsü onları nacayip e posta adresleri ve keyleri yapmaya zorlamıyor, peki bizde neden zorluyor ? Bizde acayip derecede bir takiyecilik var, iki yüzlülük var, saman altından iş çevirmesini pek biliriz. Neden ? Demokrasiyi hala anlayamadık da ondan, bir kişi istediği siteye girer, istediği yöne yürür ama bizde <<ya birileri.........se>> putu bir türlü kırılamıyor maalesef. Takiye inançta,ticarette,siyasette,eğitimde,sağlıkta ruhumuzu zapdetmiş bir mel'una dönüşmüş. Her siteye adımızla kaydolabildiğimiz gün demokratik bir ilk günümüz olacak inanın. adınla istediğin yere kayıt yaptırmak demokrasimi oluyoo yaa......ilginç..... Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Avrupa sitelerinde bir dolaşın, insanlar isimlerini e posta ve key olarak kullanıyorlar çünkü kendilerinde gizlenmek saklanmak iç güdüsü onları nacayip e posta adresleri ve keyleri yapmaya zorlamıyor, peki bizde neden zorluyor ? Bizde acayip derecede bir takiyecilik var, iki yüzlülük var, saman altından iş çevirmesini pek biliriz. Neden ? Demokrasiyi hala anlayamadık da ondan, bir kişi istediği siteye girer, istediği yöne yürür ama bizde <<ya birileri.........se>> putu bir türlü kırılamıyor maalesef. Takiye inançta,ticarette,siyasette,eğitimde,sağlıkta ruhumuzu zapdetmiş bir mel'una dönüşmüş. Her siteye adımızla kaydolabildiğimiz gün demokratik bir ilk günümüz olacak inanın. Avrupa sitesi Amerika sitesi falan diye bir şey yok. Dünyanın her yanında forumlarda takma ad kullnaılır. bunu demokrasi ile ilgisi falan da yoktur. takma ad kullanmak istemeyen ya da isteyen cezalandırılıyor mu ? hayır. Peki farklı e posta kullaanan ya da kullanmayan cezalandırılıyor mu ? hayır. Sorun ne o zaman adı üzerinde sanal ortam. sanırsın ama gerçek olmayabilir hepsi bu. Bozan, bırak bunları. BİT Bozan / İhtiyar / Teşkilatı. Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Bozan, bırak bunları. BİT Bozan / İhtiyar / Teşkilatı. bozan emmi seni tekrar aramızda görmek ne güzel geçen bir yerde gördüm ya sen ruhi su dinliyormusun çok ilgincime gitti.. Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 bozan emmi seni tekrar aramızda görmek ne güzel geçen bir yerde gördüm ya sen ruhi su dinliyormusun çok ilgincime gitti.. Dinlerim neden dinlemiyeyim. Türkü bizim kültürümüz. Türkü dinlemeyip de Ne dinleyeceğiz. ne ye şaşırdın anlamadım. Bunun demokrasi ile ilgisi ne onu da anlamadım. Yoksa ruhi su da mı ? takma e posta kullanmış. Bu da ne bu ışıklar neden söndü. AAAAAAAA BİT Bozan / ihtiyar / teşkilatı Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 uymaz, demokrasi bizim için amaç değil araçtır diyenleride uutmadı ya memleket. Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Dinlerim neden dinlemiyeyim. Türkü bizim kültürümüz. Türkü dinlemeyip de Ne dinleyeceğiz. ne ye şaşırdın anlamadım. Bunun demokrasi ile ilgisi ne onu da anlamadım. Yoksa ruhi su da mı ? takma e posta kullanmış. Bu da ne bu ışıklar neden söndü. AAAAAAAA BİT Bozan / ihtiyar / teşkilatı yok senin kök kavramına uyarmı diye düşündüm de bir an için Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 İsmini açık açık yazanlar da ver yazmayanlarda... O kişilikle ilgilidir bence.. Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 bizim ülkemizde taninma korkusu var.. ben güncel olaylara yazarken bile annem aman kizim çok sert yazma sonra bulurlar mulurlar diyor.... Türkiye tehditlerin, mafyalarin, fikir ayrimlarinin yogunlukta oldugu bir ülke. Yunanistanda üniversite bodrumlarinda siyasi partilerin karsilikli masalari varmis ve herkes fikrini masasinda oturdugu yerde tartisiyormus. bizim milletvekillerimiz birbirlerini dövüyorlar. insanlarin çogunda desifre olma korkusu var.. aman biri duyar da bana bise yapar mi diye. çünkü çogunlukla fikir dayatmalari ve yaptirimlar mevcut. Alıntı
Φ jhonywalker Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Arz talep meselesi dileyen istediğini yazar demokrasi bu işte arkadaş kendi adı we ya rumuz ne fark eder Ki.. Alıntı
Φ kolombo Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 bizim ülkemizde taninma korkusu var.. ben güncel olaylara yazarken bile annem aman kizim çok sert yazma sonra bulurlar mulurlar diyor.... Türkiye tehditlerin, mafyalarin, fikir ayrimlarinin yogunlukta oldugu bir ülke. Yunanistanda üniversite bodrumlarinda siyasi partilerin karsilikli masalari varmis ve herkes fikrini masasinda oturdugu yerde tartisiyormus. bizim milletvekillerimiz birbirlerini dövüyorlar. insanlarin çogunda desifre olma korkusu var.. aman biri duyar da bana bise yapar mi diye. çünkü çogunlukla fikir dayatmalari ve yaptirimlar mevcut. işte bende bu yönde yoğunlaşmak istedim, çoğunluk psikolojisi sinmişlik sindirilmişlik üzerine kurulu, karşılıklı konuşabilme süresi 60 saniye sonrası pata küte.erkeklerin % 80 i sex sitelerinde fink atar ama kesinlikle adıyla siteye kaydolamaz. korkar. ya biri görürse, ya yakalanırsam hesabı gece karşı köyde meyhanecilik yapan köy imamı gibiyiz.zihnimizdeki kelepçelerden kurtulmadan demokrasi boş hayel bence Alıntı
Φ lena Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Bu pisiko baskı olduğu müddetçe bir 100 sene daha geçmesi gerekiyor haklısınız. Alıntı
Φ kolombo Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 Galiba bunun altında kendimizi hiç sorgulamadan başkaları hakkında acımasızca yargılarda bulunmamız var. Kendimiz kendimizi çok iyi bildiğinden karşı taraftakininde aynı yargılarla başımıza üşüşeceklerini bildiğimizden her şeyi kisveledikçe kisveliyoruz. isimlerin rumuzların türlü maskelerin altında bir sümüklen böceğine dönüşüyoruz ve kendimizi beyaz güvercin zannediyoruz Alıntı
Φ jhonywalker Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 Galiba bunun altında kendimizi hiç sorgulamadan başkaları hakkında acımasızca yargılarda bulunmamız var. Kendimiz kendimizi çok iyi bildiğinden karşı taraftakininde aynı yargılarla başımıza üşüşeceklerini bildiğimizden her şeyi kisveledikçe kisveliyoruz. isimlerin rumuzların türlü maskelerin altında bir sümüklen böceğine dönüşüyoruz ve kendimizi beyaz güvercin zannediyoruz Yok sanmam beyaz güwercin olduğumzu Gerçek kimliklerimizle beyan edemediğimiz çekindiğimiz hatta ürktüğümüz bazı gerçekleri bu şekilde daha iyi ifade edebiliyoruz sanırım..Toplum olarak... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.