Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Görmüştüm de resmi ohannes yani bu ne Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 İlginç bi okadar salakça! yuh be kardeşim insan rahat işini yapamazkı o şekilde! Alıntı
Φ aki Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 böyle bi durumda işeyemem ya da işediğim yeri şaşırırım Alıntı
Φ edaaa Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 ayyyy yazik bea hey Allam ya tooobe tooobe Alıntı
Φ dewrim bulut kılıç Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2006 ben sırf buraya gelebilmek için günde iki damacana su içerdim egoma takviye bu arada internet kafe sahibi angaralı namığı dinliyo dayanamıycam ben çıkıyorum Alıntı
Φ win fast Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 kardeşim böyle şeymi olur yaa insanın işine bile karışıyolar tamam madem resim koycaksın bari doğrudüzgün bişe koyda insan rahat yapsın işini yaaa töbe töbeee! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.