Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Valeo Combo Mid-drive/Gearbox (otomatik bisiklet şanzımanı) Yakında Pazara Çıkıyor


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Valeo Combo Ortadan Mid-drive/Gearbox (bisiklet şanzımanı)Yakında Pazara Çıkıyor

Valeo Smart eBike Sistemleri, motor ve otomatik vites değiştiren bir şanzımandan oluşur.

AAUpbDO.img?w=768&h=576&m=6

Paris merkezli bir otomotiv teknolojisi tedarikçisi olan Valeo, kısa süre önce, 48V orta tahrik motoru ve geleneksel vites değiştirici aktarma organlarına olan ihtiyacı ortadan kaldıran otomatik vites değiştirme dişli kutusunun bir kombinasyonu olan yeni Akıllı eBike Sistemi için 14 bisiklet üreticisiyle anlaştığını duyurdu. veya içten dişli arka göbek.

Valeo'nun ilk OE müşterileri arasında Fransız endüstriyel kargo elektrikli trike üreticisi VUF Bikes, Sunn, uluslararası bisiklet bisiklet distribütörü Cycleurope, Ateliers HeritageBike (bir Fransız boardtrack tarzı retro ebike üreticisi) ve Fuell yer alıyor.

"Türünün ilk örneği olan Valeo'nun teknolojisi, pedal tertibatında bulunan tek bir ünitede 48V elektrik motoru ve yedi vitesli otomatik, adaptif şanzımandan (Fransız şirketi Effigear ile ortaklaşa geliştirildi) oluşuyor. Valeo'nun elektrikli yardım sistemi, her tür bisiklette (trekking bisikletleri, dağ bisikletleri ve kargo bisikletleri dahil) bulunacak” dedi.

AAUppHs.img?w=768&h=576&m=6

Valeo, sürücünün girişine bağlı olarak sistemin 100 milisaniyeden daha kısa sürede otomatik olarak değiştiğini söylüyor.

“Akıllı eBike sistemi, sürücünün davranışını izler ve elektrik desteğini pedal çevirme hızına ve ritmine en uygun şekilde uyarlar ve ayarlar. Bu çözümle elektrikli bisiklet, tam tersi değil, sürücüye uyum sağlıyor” dedi.

Valeo, otomatik vites değişimlerinin 100 milisaniyeden daha kısa sürdüğünü ve değişen koşullarda sorunsuz kaldığını söylüyor. Sistem ayrıca 130 Nm'lik güçlü bir maksimum tork üretiyor ve şirkete göre "bisikletçilerin park rampaları ve yüzde 14'ten daha dik yokuşlarla başa çıkmasına izin veriyor" veya bir kargo ebike ile 700 pound'a yaklaşan yükleri taşıyor.

Akıllı eBike Sistemi bu Mayıs ayında üretime girecek ve Valeo 2024 yılına kadar müşterilere 100.000'den fazla ünite teslim etmeyi bekliyor. Şirket ayrıca üretici müşterilerinin dağıtım ağlarına satış sonrası bakım ve servis desteği sağlayacağını söyledi.

Kaynak: Cycle Volta

san-francisco-6950827.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin başlığı şöyle değiştirdi Valeo Combo Mid-drive/Gearbox (otomatik bisiklet şanzımanı) Yakında Pazara Çıkıyor

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.