Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

  • Admin

Comsumer Report: 2022'nin En İyi 10 Otomobili

Elektrikli Otomobil - Mustang Mach-E

top_picks_lg_2022_Ford_Mustang.jpg

Küçük Binek Otomobil - Nissan Centra

top_picks_lg_2022_Nissan_Sentra.jpg

Crossover SUV - Nissan Rogue Sport

top_picks_lg_2022_Nissan_Rogue.jpg

Küçük SUV - Subaru Forester

top_picks_lg_2022_Subaru_Forester.jpg

Hibrid - Toyota Prius

top_picks_lg_2022_Toyota_Prius.jpg

Orta Sedan - Honda Accord

top_picks_lg_2022_Honda_Accord.jpg

2 Sıralı SUV - Toyota Rav4 Prime

top_picks_lg_2022_Toyota_Rav4.jpg

3 Sıralı SUV - Kia Telluride

top_picks_lg_2022_Kia_Telluride.jpg

Kompakt Pikap Kamyonet - Honda Ridgeline

top_picks_lg_2022_Honda_Ridgeline.jpg

Lüks Orta Boy SUV - Lexus RX

top_picks_lg_2022_Lexus_RX.jpg

Kaynak: Consumer Report

toyota-1184618.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Ford'un Mustang Mach-E'si, 2022 için Tüketici Raporlarının en iyi elektrikli aracı olarak Tesla'nın Model 3'ünü yendi

Bu atama, Ford CEO'su Jim Farley'nin şirketin sadece Tesla ile rekabet edemeyeceğine, aynı zamanda EV'ler söz konusu olduğunda Elon Musk'ı da yenebileceğine olan inancının bir başka doğrulaması.

Tüketici Raporları, topladığı güvenilirlik verilerinin Mach-E'nin şu ana kadar çok az sorunu olduğunu gösterdiğini söylüyor.

Bu veriler, kar amacı gütmeyen grup tarafından yapılan sahip incelemeleri ve testler ile birlikte, Tüketici Raporlarını Mach-E'yi elektrikli bir araç için "En İyi Seçim" yapmaya yönlendirdi.

BB167EkW.img?w=768&h=402&m=6

Ford'un otomobil üreticisinin daha fazla elektrikli araç satışına dönüşümünü yönlendirmek için cesur bahsi olan Mustang Mach-E, 2022'de Tesla Model 3'ün Tüketici Raporlarının elektrikli araç için "En İyi Seçimi" olarak yerini aldı.

Bu atama, CEO Jim Farley'nin Ford'un sadece Tesla ile rekabet etmekle kalmayıp, aynı zamanda EV'ler söz konusu olduğunda Elon Musk'ı da yenebileceğine olan inancının bir başka doğrulaması.

Tüketici Raporlarında otomotiv testi kıdemli direktörü Jake Fisher, kâr amacı gütmeyen grup satın alır almaz Mach-E'den etkilendiğini söylüyor. Fisher, CNBC'ye verdiği demeçte, "Sadece kullanması gerçekten eğlenceli bir araç değil, aynı zamanda sportif ve aynı zamanda son derece olgun." "Güzel sürdüğünü söylediğimde, çok sessiz. Demek istediğim, gerçekten iyi inşa edilmiş hissettiriyor."

Tüketici Raporları, topladığı güvenilirlik verilerinin Mach-E'nin şu ana kadar çok az sorunu olduğunu gösterdiğini söylüyor. Bu veriler, Tüketici Raporları tarafından yapılan sahip incelemeleri ve testlerle birlikte, Mach-E'yi Tesla Model 3'ün yerini alan elektrikli bir araç için 2022 "En İyi Seçimi" yapmaya teşvik etti.

Tüketici Raporları hala Model 3'ü tavsiye ediyor, ancak Fisher, küçük elektrikli otomobilin belirli alanlarda, özellikle de eller serbest sürüş ve dikkat etmeyen sürücüleri uyarma söz konusu olduğunda, Mach-E ile eşleşmediğini söylüyor. Ford'un BlueCruise sistemi, dikkat etmedikleri zaman sürücüleri izlemek ve uyarmak için bir kamera kullanır. Model 3'te ayrıca sürücüyü izleyen bir kamera var, ancak Tüketici Raporları kameranın daha etkili olabileceğini söylüyor.

Fisher, "Testlerimizde kamerayı kapatabiliyoruz, yola bakamadık ve sürücüye nereye gittiklerine baktıklarından emin olmak için herhangi bir uyarı vermiyor" diyor.

Genel olarak Tesla, Tüketici Raporları sıralamasında 32 büyük otomobil markası sıralamasında yedi basamak düşerek 23. sıraya yerleşti. Bu, Tesla'nın "En Çok Tıklananlar" konusuna dahil edildiği yedi yıldaki en kötü gösteri.

Tesla'nın Otopilot sistemiyle ilgili endişelere ek olarak, Tüketici Raporları otomobil üreticisinin direksiyon boyunduruğu, Model S ve Model X'teki direksiyon simidinden bir değişiklik hakkında kritik. Fisher, boyunduruğu kullanmanın sinir bozucu olduğunu söylüyor. "Bu sadece direksiyonu çevirmeyi zorlaştırmakla ilgili değil, aynı zamanda dönüş sinyali kolundan da kurtuldular" dedi.

Fisher, 2022 için "En Çok Tıklananlar"ın kalitesinin, markaların bir kez daha Japon otomobil üreticilerinin hakimiyetinde olmasıyla her zamankinden daha iyi olduğunu da sözlerine ekledi. Subaru 1 numara olurken onu Mazda, BMW, Honda ve Lexus izledi. Bu yıl listenin en altında Mitsubishi ve GMC, en düşük puanlı marka olan Jeep'in hemen üstünde yer alıyor.

Kaynak: CNBC

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.