Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Daha Önce Bilmenizi Dileyeceğiniz 3 Akıllı Boya Tüyosu


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Daha Önce Bilmenizi Dileyeceğiniz 3 Akıllı Boya Tüyosu

Doğru boya renklerini bulmak eğlenceli olabilir, ancak tüm hazırlık işi? Çok değil. Mobilyalarınızın taşınması gerekiyor, bir damla bez serilmeli ve ressamın bant şeridi her kapıya ve pencere çerçevesine, ayrıca tavana, raflara ve duvarlarınızı kaplayan tüm ahşap işlere sarılmalıdır. Oh, bir şey daha var - boyamadan önce duvarları iyice temizlemeyi unutmayın.

Hazırlık o kadar uzun sürüyor ki, tek yapmak istediğiniz duvara yeni bir kat boya sürmek! Ancak iyi haber şu ki, kaliteden ödün vermeden hazırlık süresini yarıya indiren kısayollar var. Odanızdaki her yüzeyi bantlamaya başlamadan önce, TikTok kullanıcısı @therenegadehome'dan boyama tüyolarına göz atın.

1. Triminizi Bir Dosya Klasörüyle Sıralayın

Burada fazladan ressamın kasetine gerek yok! Özellikle zemine veya tavana bağlanan kapı çerçeveleri ve döşemeler gibi zorlu, ayrıntılı alanlarda boya yaparken her şeyi temiz tutmak için bir dosya klasörü kullanın. Bir dosya klasörüne, boya fırçanıza ve sabit bir ele ihtiyacınız olacak. Klasörü boyadığınız ve boyamadığınız alanlar arasına yerleştirin ve ilerledikçe yüzey boyunca kaydırın. Sonuç? Önceden 45 dakikalık ressamın kasetini döşemeden temiz çizgiler.

2. Boya Kutusunu Düzenli Tutun

Duvarınıza asmadığınız tüm ressam bantlarını alın ve boya kutunuzda kullanın. Dağınık, boya kaplı bir kova ve etiketin ressamın evcil hayvan çilesini önlemeye yardımcı olabilir. Bu resim kesmek için, iki şerit şerit alın ve bunları kutunun üst kenarları üzerinde açılı olarak birleştirin. Onları, jantın hemen altında kutunun etrafına sarılmış üçüncü bir şeritle sabitleyin ve voilà! Kolayca boya dökmeye ve temizlemeye izin veren bir DIY ağızlığı ile kaldınız. İşiniz bittiğinde bandı yırtın, örtün ve bir sonraki kullanıma kadar saklayın.

3. Boya Fırçanızı Temiz Tutun

Boya kaplı bir fırça sapı, dikkatli olmazsanız dağınık ellere ve lekeli giysilere neden olur. Bunu önlemek için, fırçanızın tabanına ve tutacağına biraz ressam bandı sarın. İşlem sırasında işler çok karışmaya başlarsa, fazla boyayı bir havluyla silebilir veya ilerledikçe bandı değiştirebilirsiniz. Projenizle işiniz bittiğinde, kılların yanı sıra neredeyse yepyeni bir fırçayı ortaya çıkarmak için bandı yırtın.

Kaynak: ToH

farbeimer-1602899.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.