Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2022 Admin Paylaş Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2022 Bu Omlet Pişirme Hilesi Aklınızı Karıştıracak (Tavaya Gerek Yok) Tarif Şimdiye kadarki en kolay omleti hazırlamanın sırrının bir Ziploc (Kilitli Poşet) poşeti olduğuna inanır mısınız? Tamam, bunun biraz çılgınca olduğunu biliyoruz ve gelenekçiler bu fikre karşı çıkabilirler, ancak bu yöntemin büyük avantajları olduğu inkar edilemez: kirli bulaşıklar yok, yağ veya diğer pişirme yağları gerekmiyor ve bir kerede daha büyük porsiyonlar yapabilirsiniz. merak ediyor musun? Tarife göz atın! İçindekiler: 1/4 çay kaşığı tuz ve karabiber 1/2 su bardağı rendelenmiş mozzarella peyniri 4 yumurta 4 mantar, dilimlenmiş frenk soğanı, tadı için kırmızı biber, tadı için Yöntem Yumurtaları bir Ziploc torbaya kırın ve sallayın veya parmaklarınızı kullanarak sarıları ve beyazları parçalayın ve masaj yapın. Herhangi bir Ziploc çantanız yoksa, herhangi bir sağlam, sous vide çanta işinizi görecektir, sadece plastiğin ısıya dayanacak kadar kalın olduğundan ve mükemmel şekilde kapatıldığından emin olun. Yöntem Mozzarella peyniri, mantar ve chives ekleyin. Tuz ve karabiberle tatlandırın. Tüm malzemeleri karıştırmak için poşeti sallayın. Torbayı kapatın, mümkün olduğu kadar fazla havayı çıkarmaya çalışın. Yöntem Ardından poşeti kaynar su dolu bir tencereye koyun. Büyük bir tencere ise, suya bir seferde en fazla 8 torba koyun. 10 ila 15 dakika pişirin, ardından torbayı sudan yavaşça çıkarın. Yöntem Torbayı açın ve kendinizi yakmamaya dikkat ederek omleti bir tabakta servis edin. Çantadan kolayca kaymalıdır. Servis Biber ile baharatlayın ve daha fazla frenk soğanı ile süsleyin. Sıcak servis yapın. Zevk alın! Kaynak: Gourmandize Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.