Zıplanacak içerik

Bir adam, New York'un en küçük dairelerinden birinde ayda 950 dolara yaşadığını söylüyor. 100 metrekarelik alana bir göz atın.

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Bir adam, New York'un en küçük dairelerinden birinde ayda 950 dolara yaşadığını söylüyor. 100 metrekarelik alana bir göz atın.

Bir adam, New York'un 100 metrekarelik en küçük dairelerinden birinde yaşadığını söylüyor.

Ron Ervin, Insider'a Harlem odasını Craigslist'te bulduğunu ve ayda 950 dolar ödediğini söyledi.

Mini buzdolabı, ikiz yatak ve elbise askısı var ama set üstü ocak veya özel banyo yok.

Bir adam, New York City'deki en küçük apartmanlardan birinde yaşadığını ve 100 metrekarelik oda için 950 dolar ödediğini söylüyor.

31 yaşındaki bir komedyen ve oyuncu olan Ron Ervin, Insider'a Cuma günü 95 metrekarelik viral bir oda turu gördükten sonra, yazı yazarken 2,1 milyondan fazla izlenen evi hakkında bir TikTok videosu yayınladığını söyledi. Axel Webber ve alanının da aynı derecede küçük olabileceğinden şüpheleniyor.

Videoda Ervin, Webber'in apartman turuna yanıt veriyor ve şaka yapıyor: "Bir meydan okuyucu ortaya çıktı." "Bu adamın dairesinde bir kraliçe yatak var. New York'taki daireme bir kraliçe yatak getirseydim, beni ezerdi."

Ervin, Insider'a bir yıl önce New York'a taşındığını ve Craigslist'te 950 dolara listelenen Harlem dairesini gördüğünde kısa bir süre arkadaşlarıyla kaldığını söyledi.

"Fiyat doğruydu. Benim için çalışıyor. Bu yüzden onunla gittim ve onu seviyorum. Ben de mahalleyi seviyorum" dedi. Dairenin, içinde birkaç küçük ev bulunan bir binada olduğunu da sözlerine ekledi.

AASY4Fk.img?w=768&h=576&m=6

Mekanın içinde Ervin, ikiz bir yatağı, masa olarak da kullandığı bir dizi çekmecesi ve bir elbise askısı olduğunu söyledi. Mutfak alanının bir mini buzdolabı, 10 dolarlık bir ocak ve bir George Foreman ızgarasının yanı sıra bir lavabo ve duvar dolabından oluştuğunu söyledi.

Banyoyu başka bir dairenin sakini ile paylaşması gerektiğini, ancak kiracılığının çoğu için boş olduğunu ekledi. Ayrıca binadaki diğer insanlarla paylaştığı bir arka bahçesi var.

AASY4FA.img?w=768&h=576&m=6

1,80 boyunda olmasına rağmen yaşadığı yer nedeniyle uzayda klostrofobik hissetmediğini söyleyen Ervin, "New York'ta her zaman dışarıdasınız, bu yüzden şehir bir nevi oturma odanız."

Tüm zamanını odada geçirmemek için meşgul olmaya çalıştığını, ancak uzayda tembel günleri eşit derecede sevdiğini söyledi.

Ervin, her zaman en az eşyayla yaşadığını söyledi.

"Daha büyük yerlere sahip diğer şehirlerde yaşarken bile, hiç bu kadar çok eşyam olmadı, bu yüzden buraya gelmek o kadar da büyük bir fark değildi" dedi. "Belki bir ya da iki küçük şeyden kurtulmuş olabilirim, ama gerçekten çok büyük bir anlaşma değildi. Yatağın altına bir şeyler atmıştım ve gerçekten ihtiyacım olan tek şey buydu."

AASXYrx.img?w=768&h=576&m=6

Ervin'in küçük daireler için sahip olduğu diğer yerden tasarruf sağlayan tüyolar, katlanabilir sandalyeler satın almak, gardırop yerine bir elbise askısı kullanmak ve bilgisayarınız veya çalışma alanınız için bir masa görevi görebilecek küçük bir şifonyer kullanmaktır.

Dairedeki mutfak alanı da minimal ve set üstü ocak yok ama Ervin bunun kendi yaşam tarzına uygun olduğunu söyledi.

"Yaklaşık iki yıl önce bu büyük sağlık vuruşunu yaptım. Yüz kilodan fazla kaybettim" dedi.

AASYkqk.img?w=768&h=576&m=6

"İyi bütün yiyecekleri yemeye çalıştığım için mikrodalgaya ihtiyacım olmadığını keşfettim" dedi ve sıcak tabak ve ızgaranın "diyetim için çalıştığını" da sözlerine ekledi.

Mekanı sevmesine ve yaşam düzeniyle ilgili çok az endişesi olmasına rağmen, Ervin bazen evinin içine daha büyük bir yatak sığdırabilmeyi dilediğini söyledi. "Uygunum ama en iyisi değil" dedi.

Kaynak: Insider

new-york-224398.jpg

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.