Zıplanacak içerik

Paulina Porizkova, 56, Yeni El Değmemiş Selfie'de Kırışıklıklar, Botoks ve Doğal Yaşlanma Hakkında Konuşuyor

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Paulina Porizkova, 56, Yeni El Değmemiş Selfie'de Kırışıklıklar, Botoks ve Doğal Yaşlanma Hakkında Konuşuyor

AASDp5M.img?w=768&h=384&m=6&x=221&y=164&

56 yaşındaki Paulina Porizkova, Botoks ve dolgular hakkında konuşmak için rötuşsuz bir özçekimi Instagram'da paylaştı.

Estetik prosedürleri ve benzerlerini deneyen insanları yargılamadığını, ancak bunları kullanma konusunda çelişkili hissettiğini söyledi.

"Şahsen, ince ayar yapmamış diğer kadınları görmek istiyorum, bu yüzden yaşımdakilerin nasıl göründüğüne dair bir fikrim var."

Elli altı yaşındaki eski süper model Paulina Porizkova, platformunu yaşlanmayı kutlamak ve günümüzün güzellik standartlarını tartışmak için kullandığı biliniyor. Ancak Botox gibi kozmetik prosedürlere olan talep artmaya devam ederken, uyum sağlamak için baskılara karşı bağışık olmadığını kabul ediyor. Ne de olsa, pürüzsüz alınların ve çözülmüş kaz ayaklarının dünyasında, gerçek benliğini ortaya çıkarmak zor - ama bunu bu yüzden yapıyor.

6 Ocak'ta yüzünü ikiye bölen siyah beyaz bir özçekimin altında en son bilgilendirici sohbetini paylaştı. Bir tarafta kırmızı çizgiler onun “yaşlanma belirtilerini” çevreliyordu. Diğer taraf rötuşlu ve pürüzsüzdü.

"Tamam, biraz ince ayar konuşalım," diye başladı. "Botoks ve dolgu maddesi yok hashtag'leri göndermediğimde, kadınlardan bir şekilde üstün olduğumu varsayan oldukça fazla eleştiri alıyorum." Ancak niyetinin bu olmadığını ekledi ve yalnızca yaşlanan kadınlara temsil sağlamak istediğini açıkladı - bu genellikle ana akımda bulunması zor bir şey.

“56 yaşında, ince ayar yapılmamış bir kadın olmak böyle görünüyor, (tamam, iyi bir günde ve harika bir ışıkta)” diye yazdı. "Şahsen, ince ayar yapmamış diğer kadınları görmek istiyorum, bu yüzden yaşımdakilerin nasıl göründüğüne dair bir fikrim var."

Devam etti: "Yeni yapay mükemmellik dünyamızda, bazen neyin ne olduğunu söylemek imkansız ve ben de kendim için netleşmesini istediğim şekilde sizin için açıklamaya çalışıyorum."

Video: Paulina Porizkova, Yeni Instagram Paylaşımında (Sağlık) Diğer Kadınların Kıskançlık Duygusunun Üstesinden Gelmenin 'Yıllar Aldığını' Söylüyor

Yıldız, estetik tedavi gören insanları hiçbir şekilde yargılamadığını söylemeye devam etti. Onun sözleriyle, “güçlerini uygun gördükleri herhangi bir şekilde ele geçiriyorlar”.

Bununla birlikte, kendini kabul etme yolculuğunu bozacağından korktuğu için Botoks veya dolgu yaptırma konusunda çelişkili duygulara sahiptir. “Kalan ince ayarsız, kabul etmektir. İkisini de yapabilir misin?” diye sordu. "Hiçbir fikrim yok. Deniyorum ama şu ana kadar çamurlu orta yere düşmeye devam ediyorum."

Porizkova, cilt bakım rejimiyle birlikte "@laserrae ve @skinlikeb ile kolajeni artırmak için non-invaziv lazer uygulamaları" yaptığını tam şeffaflıkla söyledi. "Umarım bir gün bu kadar umursamadan uyanırım" diye yazdı. . “Ya da belki toplumsal normları tek başıma değiştiremeyeceğimi kabul edip gücümü ele geçireceğim.”

Mesajı birçok kişi tarafından yankılandı ve bu kadar savunmasız bir şekilde paylaştığı için kendisine teşekkür eden yorumlarla doldu. “Sen, P, %100 doğal yaşlanmanın ve teninde rahat olmanın kapısını açan ender bir cevhersin. Yaşlandıkça daha seksi hissediyorum… yüz germe yok, implant yok, sadece kendimi iyi hissettiren kişisel bakım” diye yazdı bir kişi.

"İnsanlar yaşlanmamıza hiç izin vermiyor ve bence 56 yaşında doğal olarak güzel bir kadının nasıl göründüğünü göstermek dünya için harika - teşekkür ederim!" bir başkası eklendi.

Porizkova kadar kendine güvenen ve güçlü biri için bile, yaşlanma karşıtı kültürün baskıları bazen daha güçlü hissedebilir. Bu nedenle, bu yaşlanma olayını her seferinde bir gün almak zorunda - tıpkı geri kalanımız gibi.

Kaynak: Prevention

woman-4566084.jpg

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Hemen ileti gönderebilir ve devamında kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.