Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Oral-B'nin yeni elektrikli diş fırçası, şaşılık yaşamanıza engel olacak


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Oral-B'nin yeni elektrikli diş fırçası, şaşılık yaşamanıza engel olacak

AASqyKO.img?h=1080&w=1920&m=6&q=60&o=f&l

Oral-B, CES 2022'de yeni bir elektrikli diş fırçasını görücüye çıkardı ve dişlerinizi temizlerken şaşılık yaşamanıza engel olmak için tasarlandı. Oral-B iO Series 10, iO Series 9'un (en iyi elektrikli diş fırçası için mevcut seçimimiz) halefidir ve büyük bir yükseltmeye sahiptir.

Çoğu elektrikli diş fırçası, farklı bir kadrana geçmenizi hatırlatmak için her 30 saniyede bir titreşir ve ayrıca sap üzerinde bir zamanlayıcı göstergesi bulunur. Bununla birlikte, sabah ilk iş yarı uykuluysanız ve ekrana bakmak ya ağzınızdaki fırçaya beceriksizce bakmak ya da temizliğinizi yarıda durdurmak anlamına geliyorsa, titreşimlerin sayısını kaybetmek kolay olabilir.

hero_bg_d.jpg

Oral-B iO Series 10, ikincil ekran işlevi gören bir şarj tabanıyla bu sorunu çözüyor. Dört ışık, hangi kadranı temizlemeniz gerektiğini ve yandaki rakamlar ne kadar süredir fırçaladığınızı gösterir. Saat, kullanımda olmadığında tabanın yan tarafında görüntülenir.

Bu, fırçalama istatistiklerinizi sap dışında bir yerde gösteren ilk elektrikli diş fırçası değil, ancak en kullanışlısı. Oral-B Smart Guard serisi gibi önceki fırçalar, banyoda fazladan yer kaplayan fırçalama süresini göstermek için ayrı bir LCD ekran birimi kullanıyordu. Aynı bilgiyi şarj ünitesinde de göstermek, tezgahınızı karıştıran fazladan bir cihaza gerek olmadığı anlamına gelir.

Oral-B, iO Series 10 için henüz bir çıkış tarihi açıklamadı, ancak ABD'deyseniz güncellemeler için kaydolabilir ve ne zaman satışa sunulacağını ilk öğrenen siz olabilirsiniz.

Bütçe dostu fırçalar

Oral-B ayrıca iO serisinde fırçalanmış bir çift yeni giriş seviyesi ürünü ortaya çıkarmak için CES 2022'yi kullandı. Oral-B iO Series 4 ve 5, ürün yelpazesindeki diğer fırçalarla aynı sessiz fırçasız motora sahiptir, ancak fiyat etiketini düşürmek için daha ilginç özelliklerden birkaçını düşürür.

Bir brifingde TechRadar, diğer iO fırçalarından farklı olarak, iki yeni ekonomik modelin hiçbirinin kolda dokunmatik ekrana sahip olmadığını gördü. Ayrıca daha az fırçalama moduna sahiptirler (iO Series 6 için beşe kıyasla dört) ve iO Series 4, Oral-B uygulamasında gerçek zamanlı izleme ve yönlendirmeden yoksundur. Giriş seviyesi fırçalar, üst seviye modellere göre daha basit şarj tabanlarına sahiptir.

Oral-B, Seri 4 ve 5 için nihai fiyatları veya çıkış tarihlerini açıklamadı, ancak her ikisi de 100 doların altında olacak ve bu da onları serideki en ucuz fırçalar yapıyor.

Görüş: Bluetooth fırçaları mantıklı

Oral-B'nin iO Series 10 için bir perakende satış fiyatı açıklamasını hâlâ bekliyoruz, ancak oldukça yüksek olacağını güvenle söyleyebiliriz. iO Series 9, 2020'de 300 $ / 500 £ / 400 AU $'dan piyasaya sürüldü ve yeni fırçanın yaklaşık aynı veya muhtemelen daha fazla maliyetli olması bekleniyor.

Bir diş fırçasına çok fazla harcama fikrine itiraz edebilirsiniz, ancak çok az sayıda perakendeci bunları tam RRP karşılığında satar. Örneğin Series 9, şimdi başlangıç fiyatının yarısından daha az bir fiyata alınabiliyor ve bu da onu çok daha cazip bir teklif haline getiriyor.

Hala ucuz değil, ancak bir Bluetooth fırçası dikkate değer. Başlangıçta fazla abartılmış gibi görünebilir (sonuçta, telefonunuza gerçekten kaç tane cihaz yüklemek istiyorsunuz?), ancak akıllı bir diş fırçasından aldığınız gerçek zamanlı geri bildirim, fırçalama şeklinizi iyileştirmeye yardımcı olabilir ve sık sık kaçırdığınız alanları vurgulayabilir. ve gelecekte daha ucuz bir fırçaya geri dönmeye karar verseniz bile, uzun vadede sizi iyi durumda tutacak daha iyi teknikler oluşturmak.

Uygulamayı kullanmasanız bile Oral-B'nin fırçaları, kulpun ekranında bir emoji şeklinde size hızlı geri bildirim sağlar. Özellikle iyi bir iş çıkardıysanız, gözler için yıldızlarla dolu bir gülen yüzle ödüllendirileceksiniz. Kabul edilebilir fırçalama size düzenli bir gülümseme kazandıracak ve yetersiz temizlik kaşların çatılmasına neden olacaktır.

Çocukça görünebilir, ancak deneyimlerimize göre gerçekten işe yarıyor. Kimse diş fırçasıyla şımartılmak istemez ve yıldızlı gülümsemeyi kazanmak güne iyi bir başlangıç yapmanızı sağlar.

Kaynak: TechRadar

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.