Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Tuhaf Kamyonetin Önündeki Ne Ki, Arkada Kabin Var


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Tuhaf Kamyonetin Önündeki Ne Ki, Arkada Kabin Var

AASlZjb.img?h=1080&w=1920&m=6&q=60&o=f&l

Aslında hepimizin düşündüğünden daha mantıklı.
Arabalar hakkında yazdığımız bir yıl, orada pek çok tuhaf araç gördük. İster eğlence olsun ister "bilimsel" amaçlar için yaratılmış bu tuhaf makineler aklımızı başınızdan almaktan asla geri kalmıyor. Bunu Alaska'dan bu listeye ekleyin - daha iyi tanımaya başladığınızda aslında mantıklı geliyor.

Yani, yukarıdaki video bir kamyonu gösteriyor ama daha önce kurduğumuz gibi, bu sıradan bir kamyon değil. Kabin arkada bulunurken, önünde çıplak bir çerçeve var. Bakmak kafa karıştırıcı ve daha derine indiğimizde bunun aslında amaca yönelik bir araç olduğunu keşfettik.

Bu özelleştirilmiş kamyon, deniz uçaklarını başlatmak ve taşımak için kullanılır. Tekerleksiz uçan makinelerin bir su kütlesine nasıl girdiğini merak ediyorsanız, bu kamyonlar işinizi görür. Çıplak çerçeve aslında uçağın çerçevesine kilitlenecek hidrolik parçalara sahiptir ve kamyonun kanatlı insan taşıyıcıyı çekmesine, itmesine ve çekmesine izin verir. Hemen yukarıya yerleştirilmiş videoda kamyonu çalışırken görebilirsiniz.

Neredeyse tüm kamyonların çekme yetenekleri göz önüne alındığında, onları bir deniz uçağı fırlatıcısına dönüştürmek çok mantıklı. Yatağın kesilmesi, gücü varsayılan stok motorundan korurken önemli miktarda ağırlığı azaltır.

Bununla birlikte, bu tuhaf görünümlü kamyonlar, deniz uçaklarının popüler olduğu Alaska gibi yerlerde yaygındır. Otoyolda yasal olup olmadıkları bizi aşar, ama olmadıklarına bahse girebiliriz.

En azından bu yoldan çıktı; aslında bir amacı olan tuhaf bir araç. Aynı şeyi Rusya'dan gelen bu lastik sigara, geri F-150 ve 14 tekerlekli Lada için de söyleyebiliriz. Ama hey, çeşitli şekillerde eğlenceyi azaltmak zor, değil mi?

Kaynak: YouTube

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.