Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Netflix'in yeni Kore bilim kurgu dizisi herkesin aklını başından alıyor


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Netflix'in yeni Kore bilim kurgu dizisi herkesin aklını başından alıyor

AASbSqq.img?h=1080&w=1920&m=6&q=60&o=f&l

Bu yılın başlarında, Netflix'teki bir Güney Kore orijinal dizisi dünyayı kasıp kavurdu. Squid Game sadece son birkaç yılın en büyük uluslararası hitlerinden biri değil; aynı zamanda Netflix tarihindeki en popüler orijinal dizidir. Akış hizmetindeki ilk 28 gününde Netflix aboneleri, Squid Game'i izlemek için 1,6 milyar saatten fazla zaman harcadı. Bu nedenle, izleyicilerin Netflix'te bir sonraki büyük yabancı dil fenomeninin peşine düşmüş olması şaşırtıcı değil. Eh, The Silent Sea adlı başka bir Güney Kore dizisi şeklinde gelmiş olabilir.

The Silent Sea şimdi Netflix'te yayınlanıyor
The Silent Sea için adil değil ama Squid Game ile karşılaştırmamak zor. Bir astronot ekibi, bir ay üssünden önemli bir örnek almak için uzaya gittiğinden, öncül farklıdır. Ancak bu, bir başka heyecan verici gerilim filmi, Squid Game'in çıkışından aylar sonra Netflix'e geliyor ve şovun iki yıldızı da Squid Game'de belirgin bir şekilde yer aldı.

Netflix, The Silent Sea'yi ilk olarak 2019'un sonlarında sipariş etti. Aynı adlı bir 2014 kısa filmine dayanıyor ve bu kısa filmin yönetmeni Choi Hang-yong diziyi yönetmek için geri döndü. 2020'nin sonlarında Netflix, Bae Doona, Gong Yoo ve Lee Joon'un rol alacağını doğruladı. Gong Yoo, Squid Game'in ilk bölümünde Gi-hun ile kağıt çevirme oyunu ddakji oynayan bir satıcı olarak göründü. Squid Game'de kötü gangster Jang Deok-su'yu oynayan Heo Sung-tae, The Silent Sea'de de görünür.

İşte Netflix'ten The Silent Sea'nin resmi özeti ve dizinin fragmanı:

Gelecekte çölleşmeye uğrayan bir Dünya'da geçen The Silent Sea, aydaki terk edilmiş bir araştırma tesisinden gizemli bir örnek almak için gönderilen özel bir ekip üyelerinin hikayesidir.

Reaksiyon ve izlenmesi gereken diğer şovlar
Ne yazık ki, The Silent Sea için yapılan incelemeler tam olarak parlamadı. Dais Johnston, geçen hafta piyasaya çıktıktan kısa bir süre sonra Inverse için gösteri incelemesinde şunları söyledi:

The Silent Sea'yi Squid Game'den farklı kılan şey, sayısız başka hikaye olmaya çalışması ve ikincisinin dar vizyonu ve kapsamından yoksun olmasıdır. Kalamar Oyunu oyun hakkındaydı ve başka bir şey değildi. Sessiz Deniz çok fazla şey hakkındadır ve hiçbirinin tam olarak gelişmesine izin verilmez.

Bu, gösterinin izlenmeye değer olmadığı anlamına gelmez, ancak The Silent Sea'nin Squid Game'in üstesinden gelebileceğini düşünüyorsanız, beklentilerinizi azaltmak isteyebilirsiniz.

İyi haber şu ki, Netflix'te izleyebileceğiniz düzinelerce heyecan verici Kore dizisi var. Bu ayın başlarında, favori Kore dizilerimizden bazılarının bir listesini paylaştık. Liste, Squid Game, Hellbound ve My Name'deki beğenileri içeriyordu. The Silent Sea teknenizi yüzdürse de taşımasa da, tüm bu gösteriler sıranıza eklenmeye değer. Ve önümüzdeki yıllarda çok daha fazlası yolda.

Kaynak: BGR

castle-2422860.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 hafta sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.