Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Amerikalı Milletvekili Marjorie Taylor Greene İnternette Bilgisizliğin Yeni Sembolü Olarak Alay Konusu Oldu


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Amerikalı Milletvekili Marjorie Taylor Greene İnternette Bilgisizliğin Yeni Sembolü Olarak Alay Konusu Oldu

Marjorie Taylor Greene, Kwanzaa'yı 'Sahte Din' Olarak Tanımladıktan İnternet Gerçekten Kwanzaa'nın Ne Olduğunu Ona Öğretmeye Başladı

AASbyuA.img?h=1080&w=1920&m=6&q=60&o=f&l

Komplo teorisyeni Marjorie Taylor Greene, Kwanzaa'nın anlamını azaltmaya çalışırken gerçek yüzünü bir kez daha gösterdi. Taylor, son cahil açıklamasını College Cumhuriyetçiler grubunun "size mutlu ve müreffeh bir Kwanza diliyorum" tweetine yanıt verirken yaptı.

Muhafazakar tweet'e yanıt olarak "Dur. Bu bir psikopat tarafından yaratılan sahte bir din" dedi. "Yeni seçmenler getirmiyorsunuz, onları geri çeviriyorsunuz. İnsanlar pandering ve BS'den bıktı."

İşte Milletvekilinin Tweet'i

Greene ayrıca 1966'da yedi günlük tatili yaratan aktivist Maulana Karenga'ya iftira atmaya çalıştı. 1971'de ağır saldırı ve sahte hapis cezasına çarptırılan Karenga, Siyah milliyetçi siyasetteki çalışmaları nedeniyle hedef alındığını vurguladı.
Newsweek'e göre, Karenga şu anda California Eyalet Üniversitesi, Long Beach'te Afrika Çalışmaları Bölümü başkanı olarak görev yapıyor.

Sosyal medya kullanıcıları, önce Cumhuriyetçiyi Kwanzaa'nın bir din olmadığı konusunda bilgilendirerek eğitmeye çalıştı.

İşte bilgisiz milletvekiline verilen yanıtlar aşağıdadır:

Diğer birçok savunucu da Greene ve takipçileri Siyah kültürünü kutlayan tatilin anlamını tersine çevirmeye çalışırken savaştı.

Greene ve arkadaşları, Kwanzaa'nın Nguzo Saba olarak bilinen yedi Swahili değerini kutladığını bilmiyor veya bilmek istemiyor olabilir. Yedi ilkeyi kutlamak için her gün Kinara olarak bilinen bir mumlukta bir mum yakılır.

Blavity'nin daha önce bildirdiği gibi, Greene'in uzun bir şüpheli yorumlar geçmişi var. Yakın zamanda aşı olup olmadığı sorulduğunda, sorunun HIPAA haklarının ihlali olduğunu söyledi. Kongre üyesi, Siyahlara, Müslümanlara ve Yahudilere karşı sürekli bağnazlığı nedeniyle Şubat ayında Eğitim ve Bütçe komitelerinden de çıkarıldı.

“Bir komitede görev yapmak bir hak değil, bir ayrıcalıktır ve birisi bir üyeye karşı şiddeti teşvik ettiğinde bu ayrıcalığı kaybetmesi gerekir. Blavity'nin daha önce bildirdiği gibi, House kurallar komitesi başkanı Jim McGovern, "Bugün burada, yayınladığı ve söylediği ve hala özür dilemediği şeylerden derinden, derinden rahatsız ve kırgınım" dedi.

Kaynak: Blavity

us-capitol-building-4077168.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.