Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Kadınlara Karşı Dayanılmaz Olmanın 10 Yolu


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Kadınlara Karşı Dayanılmaz Olmanın 10 Yolu

Erkekler olarak başarı, saygı ve seks istiyoruz. Bunlar genellikle bizim için aşka eşittir. Kadınlar için bu o kadar basit değil.

Bu makale size kadınların yapmanızı istediği 10 şeyi gösteriyor. Bu kılavuzu takip edin ve anında kadınlar için daha çekici olacaksınız.

Bunları öğreneceksiniz:

1. Kadınlar Büyük Bir Lider Olmanızı İstiyor

leader.jpg

Liderlik, sözlü veya model olarak rehberlik etme ve yönlendirme yeteneği olarak tanımlanabilir. Kontrolle ilgili değil.

Kadınlar bir diktatörle değil, bir liderle birlikte olduklarını hissetmek isterler. İlişkilerde, kadınlar bize geçim kaynağının sınırındaki güven düzeyini verebilir.

İlişkinin nereye gitmesini istediğiniz ve bunun için sahip olduğunuz hedefler gibi konularda sizden haber almaları gerekir. Liderlik edebileceğinizi göstermenin yolları şunlardır:

Bir karar verirken her zaman birey yerine ilişki üzerindeki etkiyi göz önünde bulundurun - kişisel duygularınız ikiniz için en iyisinin ne olacağı kadar önemli değildir.

Onun ihtiyaçlarını ilişkinin ön saflarında tutun - fedakarlık sergilediği için özveri gereklidir.

İlişkinin büyümesine yardımcı olacak faaliyetlere başlayın ve bunlara katılın – İlişkinin zihinsel, duygusal ve fiziksel sağlığına bağlılık göstermek, siz ve kız arkadaşınız arasındaki bağı ve çekiciliği sağlamlaştırmaya yardımcı olacaktır.

Başladığınız işi bitirmek – Bu küçük şeyler içindir ve güvenilirlik için emsal teşkil edebilir.

Bunları yaparken rahat olmak, ilişki konusunda heyecanlı olduğunuzu da gösterebilir. Orada olmak istediğinizi gösteren uyumlu bir çaba gösteriyorsunuz.

2. Kadınlar Dinlemenizi İstiyor

man-not-listening.jpg

Fazla akademik olmadan, iletişim sadece fikirlerin, ihtiyaçların ve arzuların değiş tokuşudur. Bu kavramın özü basit ve karmaşık değildir, ancak onu eyleme geçirmek bundan başka bir şey değildir.

Kadınların erkeklerden daha fazla konuştuğu bir sır değil. Erkeklerin ve kadınların konuştuğu kelime sayısındaki farklılıkları vurgulayan cinsiyet jabber olarak bilinen bir kavram var.

Louanne Brizendine, MD (California Üniversitesi – San Francisco'da Profesör), kadınların günde ortalama 20000 kelime konuştuğunu ve erkeklerin günde yaklaşık 7000 kelime kullandığını buldu.

Bu, kadınların erkeklerin neredeyse 3 katı kadar konuştuğu anlamına gelir. Arkadaşlar, eminim bu deneyim size bunu öğretmiştir.

Alınacak bir ders var ve bu iki yönlü:

Konuşmaktan çok dinlemeye ihtiyacımız var. Hanımları alt etmeye çalışırsak, rekabet olur. Sözlü olarak ifade vermeye ve düşüncelerini paylaşmaya çok bağlıdırlar. Biz de onlar kadar konuşuyorsak, her şeyi dinlememe ihtimalimiz var.

Söyledikleriniz somut olmalı. Söylediklerinin değerli olduğundan emin ol. Filozof olmanıza gerek yok, ancak daha az konuştuğunuz için kelimelerinizi akıllıca seçtiğinizden emin olmanız gerekiyor.

Daha az konuşmak, yanlış veya saldırgan bir şey söyleyip söylemediğinizi açıklamak için size daha az zaman tanır. Ancak diğer yandan, daha az kelime kullanmak her zaman mümkün olduğunca ayrıntılı olmanıza izin vermez.

Daha fazla konuşmanı önermiyorum. Ancak, daha dikkatli konuşmanızı öneriyorum.
İletişim sanatında ustalaşmak zor ve her ilişki için farklıdır. İhtiyaçların ne olduğunu bulmanın yolu İLETİŞİM kurmaktır. Birbiriniz hakkında konuşun.

Hedefler ve hırslar
korkular ve acılar
İnançlar ve değerler
Aile ve arkadaşlarla ilişki
İlişki için beklenti ve yönergeler
Bir ilişkinin ihtiyaçlarının hayatın mevsimine bağlı olarak değişeceğini ve bu ayarlamaları nasıl ileteceğinizi öğrenmeniz gerektiğini unutmamak önemlidir.

Son olarak, “onun dilini konuşmayı” öğrenin. Leydiniz, belirli şeyler anlamına gelen belirli açıklamalara sahip olacaktır. Sözsüz veya sözlü olabilir, ama yine de onlara sahip. Bu nüanslı iletişim yöntemlerine odaklanın. Onları aldığınızda, daha çok takdir edecek ve onunla daha fazla puan kazanacaksınız.

3. Kadınlar Düşünceli Olmanızı İstiyor

Bu özelliği sergilerken, değer verdiği şeyin sizin ihtiyacınız kadar önemli (ve bazen daha önemli) olduğunu gösteriyorsunuz. Kadınınız da bu kaliteye karşılık verecektir. Onun içinde doğuştan var.

Düşünceli olmak, özverili olmanın kuzenidir ve duygusal olgunluk kumarını oynamanıza izin verir. Ne yazık ki, birçok erkek tarafından oldukça az kabul ediliyor.

Nasıl düşünceli bir adam olabilirim?
Bencillik - fedakarlık etmeye istekli olun
Dikkat – ihtiyaçlarını dinleyin
Merhamet - eşinize veya kız arkadaşınıza karşı nezaket gösterin
Dürüstlük ve dürüstlük – gerçeğin ve yüksek karakterli olmanın tartışılmaz olduğunu gösterin

4. Kadınlar görgülü bir erkeği sever

being-a-gentleman.jpg

İyi bir mizaca sahip olmayan biriyle çıkmaktan daha kötü ne olabilir? Görgü kuralları olmayan kimse. Erkeklerin çoğunlukta olduğu bir evde büyümüş olmanız veya tüm erkek egemen sporları oynamanız önemli değil. Bir "lütfen" ve "teşekkür ederim" uzun bir yol olabilir.

Görgü kuralları farklı şekillerde gösterilebilir:

Şövalyelik – Yazıyı araştırırken, kendilerine bir kapının açılmasına alışık olmayan ya da yanlarında yürürken (caddeye yakın) dışarı çıkmaması gerektiğini bilmeyen kadınların sayısına şaşırdım.
Kibar olmak - Kadınlar hassas ve hassastır ve bu şekilde davranılmalıdır. Sert bir tonda sert sözler kullanmak onu susturacaktır. Bir kadınla konuşurken – ister ilk konuşmanız ister 50. konuşmanız olsun – kibar olmak her zaman lehinize olacaktır.
Çıkma Görgü Kuralları – Çocuklar, sandalyesini dışarı çekin. Tabağı gelene kadar yemek yemeyin. Göğsüne/poposuna/bacaklarına değil yüzüne dikkat edin. Bakmak ve hayran olmak sorun değil ama sapık olup bütün akşam dik dik bakma.

5. Kadınlar Aile Odaklı Bir Erkeği Severler

man-and-his-family.jpg

Tüm kadınlar evlilik ve aile istemez, ancak ezici çoğunluğun bu ihtiyacı vardır. Aile isteyen veya çocuk sahibi olan ve çocuklarınızın yanında olan bir erkek olmak, çekiciliğinizi katlanarak artırır.

Günümüzde çocuklar bir zamanlar olduğu kadar büyük bir anlaşma kırıcı değiller. Bu nedenle, çocuklarınız varsa şansınız mutlaka vurulmaz.

Bununla, çocuklarınıza harika bir baba ve sağlayıcı olmak ona şunu gösterir:

çocuk istiyorsun
İlişkinin sonucu ne olursa olsun, birlikte çocuklarınız varsa, orada olacaksınız.
Çocukları babasız bırakacak bir pislik değilsin.
Aile odaklı bir erkek olmak, aynı zamanda, konuşmalar sırasında ve flört boyunca, ona eşiniz olarak öncelik vereceğinizi göreceği anlamına gelir.

Bir aile babası olduğunuzu göstermenin bir başka yolu da, sizinle aileniz arasındaki etkileşimi görmesine izin vermektir. Aileniz yakın olmasa bile, ona bu hikayeyi değiştirme arzunuzu ifade edin. Çocuklarınıza yakın olmak istediğinizi ve bir zamanlar içinde bulunduğunuz döngüyü tekrarlamak istemediğinizi ona bildirin.

6. Kadınlar Alçak Gönüllü Erkeklerden Hoşlanır

Bunu yapmak erkekler için genellikle zordur. Erkeksi olmaktan… maço olmaktan gurur duyuyoruz, ama gerçek şu ki, tıpkı kadınlar gibi duygularımız var.

Onlara karşı açıkken rahat olduğunuzu görmeleri ve deneyimlemeleri gerekir. Sizin savunmasızlığınızla karşılaşmasına izin vermek, güveni artıracaktır.

Hayatınızdaki derin ve karanlık yerlerde ona güvendiğinizi gösterir.

Bunu birini tanımanın ilk aşamalarında yapmayın. Çoğu zaman bu çok erken olabilir. Doğru zaman geldiğinde bileceksin. Unutma, savunmasız olmanın korkusuzluk vardır.

7. Kadınlar Bilgili, Eğitimli Bir Erkekten Hoşlanır

Dünyada olup bitenlerden haberdar olmak ve onun hakkında konuşabilmek, dünyanın bir parçası olduğunuzu gösteren bir niteliktir. Siyasi analist veya hayırsever olmanıza gerek yok.

Ancak, diğer kültürel bakış açılarını öğrenmeye ve anlamaya yeterince önem verdiğinizi göstermelisiniz. Bu, sohbeti zaman zaman işten veya aileden eşit derecede alakalı başka bir şeye kaydırmak anlamına gelir.

Çevresindeki dünyaya bağlı bir beyefendi, hanımına kendisinden daha büyük bir şeyin parçası olduğunu anladığını kanıtlar. Dünyanın sizin ve deneyiminizin etrafında dönmediğini bildiğinizi gösterir. Bu, şefkatli olmanın önemli bir bileşenidir.

Sesli kitap dinlemek kılıcınızı keskinleştirmenin harika bir yoludur - özellikle de okumaktan nefret ediyorsanız. Her başarılı erkeğin dinlemesi gereken 25 sesli kitabı keşfetmek için buraya tıklayın.

8. Kadınlar Onları Güldürmenizi İster

man-sense-of-humor.jpg

Kaba ve duyarsız bir mizah türü değil, hatta her şey hakkında şaka yapan türden değil. Ama iyi zamanlanmış harika bir mizah anlayışı.

İyi bir kıkırdamayı takdir eden ve ciddi meselelerin ağırlığını kahkaha yoluyla gamsızlık armağanıyla dengeleme yeteneğine sahip bir adam nadir bulunan bir bulgudur.

Harika bir mizah anlayışına sahip olmak, ona zor zamanlarda onların aracılığıyla gülümseyebileceğinizi bildirir. Ayrıca, bir sırdaş olarak size olan güvenini pekiştirmeye yardımcı olacaktır.

Mizahın sıklıkla unutulan bir parçası nüktedir. Zeka, eğlence ve zevk uyandıran fikirler arasındaki bağlantıların keskin algısı ve zekice uygun ifadesi olarak tanımlanabilir. Hanımlar, hızlı hareket eden ve yaratıcı, eğlenceli şakalar yapabilen erkeklerden hoşlanır. Esprili bir adamın hayatı ve canlılığı vardır; eğlenceyi sever. O da sevecek.

Nereden başlayacağınızdan emin değilseniz, onunla eğlenceli bir sohbete nasıl başlayacağınızı keşfedin.

9. Kadınlar Macerayı ve Hazırcevaplığı Sever

Kadınlar yeni şeyler denemekten korkmayan erkekleri severler. Erkekler, rutinden hoşlanan alışkanlık yaratıkları olarak kategorize edilmiştir. Bu algıda bir İngiliz anahtarı atabilirseniz, çekiciliğiniz çatıdan fırlamış olacak.

Bu macera duygusu şu şekilde görülebilir:

Yeni yiyecekler denemek
Yeni yerlere gitmek
Yeni bir hobi edinmek

Genel olarak, kimsenin kendini bir rutine düşmek istemediğidir, bu nedenle maceracı olmak veya zaman zaman yeni şeyler denemekten hoşlanan bir bakış açısını benimsemek, göze çarpmaya veya ilgisini çekmeye çalışan bir adam için harika bir şekilde övünebilir. Hanım.

10. Kadınlar Bir Şeyleri Düzeltmenizi İstiyor

Sadece tutumlu veya ucuz düşünmeyin. Aslında, bayanlar ucuzdan nefret eder! Resourceful, nihai ağ oluşturucu ve MacGyver'ın bir karışımıdır. Buradaki anahtar, her şeyi nasıl yapacağınızı bilmeniz değil, işleri nasıl yapacağınızı bilmenizdir. Ya da bunu yapabilecek birini tanıyan birini tanıyorsun.

Şunlardan yararlanabilmeniz önemlidir:

Eğitim

ilişkiler
Yetenekler

Bu, hayatın zayıf zamanlarında harika. Ek olarak, bu, kadınınızı çok fazla gururla uğraşmadığınız konusunda güvence altına almanın bir yoludur. İlişkilerden yararlanmak, "yardım isteyin" demenin süslü bir yoludur. Yardıma ihtiyacınız olduğunu kabul edemeyecek kadar gururluysanız ve egonuz yardımı kabul edemeyecek kadar büyükse, ilişkiniz kargaşa içinde demektir.

Becerikliliğinizi erkenden kanıtlayın. Hayat sana bunu yapman için her zaman bir fırsat verecek.

11. Bonus İpucu Kadınlar Şık Bir Adamı Seviyor

stylish-man.jpg

Bunu listeden çıkaramazdım!

Stil sahibi erkekler, genellikle dışarıdan görmediğiniz bir özgüven sergiler. Odadaki en iyi giyinen adam olmanıza gerek yok - bir takım elbise almayı öğrenmek için zaman ayırmanız bile görünümünüze dikkat ettiğinizi ve karınızı veya kız arkadaşınızı temsil edeceğiniz gerçeğiyle gurur duyduğunuzu gösterir. o etrafta değil.

Stil, kıyafetlerin ötesine geçer ve şu unsurlarda görülebilir:

hijyen
Koku
tımar
İletişim
Bu özellikleri sergileyen bir erkek olmak sizi daha çekici kılacaktır. Fiziksel olanın en önemli şey olduğu konusunda bizim gibi olmadığının farkındaydınız. Kendini güvende hissetmek, saygı görmek ve sevilmek ister. Bunları yukarıdaki liste bağlamında sağlamak, onun düşmesine ve aşık kalmasına yardımcı olacaktır!

Buda bizim bonusumuz

Kaynak: Real Men and Style

balancing-1868051.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.