Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2006 18 yıl K,A,A,İ,M,? dizinin özelliği şu: normalde dizi soruları verildiğinde verilen eleman sayısı arttıkça bir sonrakini bulmak kolaylaşır oysa benim dizimde ben bir elemanı daha verseydim hiç ama hiç kolaylaşmayacaktı tersine zorlaşacaktı
Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 18 yıl yarına kadar bir cevap yazacağıma emin ol.anaktar kelimeyi buldum gibi ama dizi sorularından farklı
Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 18 yıl cevap A OLACAK OCAK KHARFİ SON HARF ŞUBAT A HARFİ SONDAN Bİ ÖNCEKİ MART SONDAN 2 ÖNCEKİ NİSAN SONDAN 3 ÖNCEKİ MAYIS SONDAN 4 ÖNCEKİHAZİRAN SONDAN 5 ÖNCEKİ YANİ A
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 18 yıl Yazar cevap A OLACAK OCAK KHARFİ SON HARF ŞUBAT A HARFİ SONDAN Bİ ÖNCEKİ MART SONDAN 2 ÖNCEKİ NİSAN SONDAN 3 ÖNCEKİ MAYIS SONDAN 4 ÖNCEKİHAZİRAN SONDAN 5 ÖNCEKİ YANİ A tebrikler eğer dizinin 6. elemanını da verseydim siz temmuz un sondan 7. harfini bulmak zorunda kalacaktınız ve bulamayacaktınız böylece soruda verilen eleman sayısı arttığı halde çözmeniz zorlaşacaktı bir tür paradox gibi
Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2006 18 yıl Tebrikler. İyi soruymuş.(tabi cevap ta).Ama ben ne kadar düşünsem aklıma gelmezdi galiba bu cevap.Çok iyisin novocaine
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.