Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

CES 2022: Dünyanın en büyük teknoloji fuarı geri dönerken Bizi Ne Bekliyor Bir Göz Atalım?


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

CES 2022: Dünyanın en büyük teknoloji şovu geri dönerken Bizi Ne Bekliyor Bir Göz Atalım?

AARQVPx.img?h=1080&w=1920&m=6&q=60&o=f&l

Bu yılki CES, gösterinin ilk ve son tamamen dijital versiyonu olabilir mi? Bu yılın başlarında sanal bir çevrimiçi alana gerekli bir geçişin ardından, Tüketici Elektroniği Şovu, Omicron bu arada plana son dakika müdahalesi yapmadığı sürece, Ocak 2022'de Las Vegas'ta yüz yüze bir etkinlik olarak geri dönecek.

Etkinliğin 52. edisyonunda, 1900'den fazla katılımcı ve 2400'den fazla medya üyesinin (tümü tamamen aşılanmış) 2022'nin ilk haftasında (ne yanlış gidebilir ki?!) 3 ve 8 Ocak arasında dijital olarak.

Las Vegas Conventional Center'daki fiziki etkinliğe katılamayanlar, yüz yüze programa paralel olarak çalışacak CES 2022 medya merkezi aracılığıyla canlı yayınlara ve isteğe bağlı akışlara erişebilecekler.

Sony'den Samsung'a, Qualcomm'dan Panasonic'e, Amazon'dan Google'a sektörün en büyük oyuncularının yaptığı en son yenilikler bir kez daha gözler önüne serilecek. Ve şüphesiz, TV ve ses dünyalarında konuşulacak çok şey olacak, bunların bir kısmı şimdiden alay konusu oldu. İşte şimdiye kadar bildiklerimiz...

CES 2022 tarihleri: CES ne zaman?

CES resmi olarak 5 Ocak Çarşamba ve 8 Ocak Cumartesi arasında şahsen ve dijital olarak gerçekleşir.

Medya Günleri, 3 Pazartesi ve 4 Salı günü gerçekleşecek ve o zaman, tüketici elektroniği dünyasından gelen yeni ürün ve teknoloji duyurularının büyük kısmının düşmesini bekleyebilirsiniz (ve elbette, whathifi.com'da zamanında ele alınacaktır).

Her zamanki gibi CES, Las Vegas Conventional Center'da (LVCC) ve destekleyici mekanlarda yapılacak. Katılamayanlar ise kayıt yaptırarak basın toplantılarını ve açılış konuşmalarını online olarak canlı izleyebilirler.

CES 2022 programı buradan görüntülenebilir

Dahası, Geleceğin Teknolojisi Ödülleri'nin kazananları CES 2022 sırasında açıklanacak. Şimdi üçüncü yıllarında, ödüller ABD teknoloji sektöründen en iyi insanları, ürünleri ve hizmetleri kutluyor.

CES 2022 haberleri: Neler açıklanacak?

Harman

Arcam, JBL ve JBL Synthesis, Mark Levinson, Revel ve Lexicon markalarından oluşan Harman Luxury Audio grubu, 5, 6 ve 7 Ocak tarihlerinde Las Vegas'ın yeni Virgin Hotel'inde Harman'ın ExPLORE 2022 etkinliğinde en son ürünlerini sergileyecek. JBL 75. yılını bir avuç yeni ürünle kutlarken yoğun bir yıl geçirirken, Arcam ilk müzik yayıncısı ST60 ile büyük başarı elde etti.

Hisense

Büyük bir oyuncu olduğu pazarın bütçe sonunda bu yıl incelediğimiz Hisense TV'lerden oldukça etkilendik. Ancak Çinli marka büyük ekranları küçük fiyatlarla sunma konusunda bir üne sahip olsa da, aynı zamanda oldukça iyi bir performans sergiliyor. lazer TV'lerinde ve ekranlarında pahalı ve oldukça ilginç teklifler - ve anlaşılır bir şekilde, markaların fark edilmek için büyük olması gereken son CES gösterilerinde dikkatini odaklamayı seçtiği şey de bu. Katar 2022 FIFA Dünya Kupası'nın sponsoru olan Hisense, TV sektöründe büyük ve hareketli bir yıl geçirecek. Basın toplantısı: 4 Ocak Salı 17:00 GMT (12:00 ET, 9:00 PT)

LG

Güçlü bir yılın ardından, bu sefer rekabetçi OLED Evo TV'leri ile LG, iki oldukça ilginç (okuyun: çılgın) set ortaya çıkardı: motorlu Kvadrat kaplamalı bir OLED Evo TV ve - bunu alın - pille çalışan 27 inç TV bu bir stand üzerinde dönüyor. Ayrıca, 'dünyada bir ilk' olan, merkezden yükselen bir hoparlöre sahip en son amiral gemisi Dolby Atmos soundbar'ın perdelerini çekti.
Bir sonraki 'normal' TV'lere gelince, yenilenmiş bir LG OLED serisi bekliyoruz, umarım orta sınıf C serisi ile bu sefer OLED Evo panelinden de yararlanır (üst seviye G'nin rezerviydi). -bu yılki seri). Söylentiler, 2022 için de OLED serisine 42 inç ve 97 inç boyutların ekleneceğini gösteriyor. Basın toplantısı: 4 Ocak Salı 16:00 GMT (11:00 ET, 08:00 PT)

Panasonic ve Teknikleri

Panasonic her zamanki ürün lansman takvimini değiştirmeye karar vermediği sürece, Japon devi 2022 için amiral gemisi TV'sini (JZ2000'den sonra doldurulması gereken büyük çizmeleri olan) tanıtmak için CES'i kullanacak ve daha sonraya kadar daha düşük kapsamlı setlerden oluşan geniş koleksiyonunu duyurmaktan tasarruf edecek. yıl. Panasonic'in amiral gemisi teklifi son yıllarda son derece iyi bir şekilde belirlendi, bu nedenle bu yılki teklif devrimden çok evrim olabilir. (İyileştirilmiş?) bir Master HDR OLED Professional Edition paneli bekleyin; HLG, HDR10, HDR10+ (Uyarlanabilir), Dolby Vision (IQ) desteği; ve Dolby Atmos'u destekleyen ve Technics tarafından ayarlanan entegre bir hoparlör sistemi. Ve Panasonic'in basın toplantısında Technics'ten bahseden tek yerin bu olmayacağı konusunda hemfikir olabiliriz. Basın toplantısı: 4 Ocak Salı 18:00 GMT (1:00 ET, 10:00 PT)

Samsung

Samsung, kendi Quantum Dot ekranları ve OLED teknolojisi arasında bir melez olacak yeni nesil düz panel TV'leri piyasaya sürmeye hazır göründüğünden, bu CES'te (ve önümüzdeki on iki ay boyunca) QD-OLED TV teknolojisi hakkında çok fazla hype bekliyoruz. rakipleri tarafından kullanılan ve geçmişte çok hırslı bir kampanya yürüttüğü biliniyor! (QD-OLED hakkında bilmeniz gereken her şey burada.) İçeriden edinilen bilgiler, panel üreticisi Samsung Display'in, Kasım ayının sonundan itibaren Samsung Electronics'e QD-OLED paneller tedarik etmek için bir anlaşma imzaladığını ve ilk setlerin (muhtemelen 55 ve 65 inç) çıkacağına dair söylentilerin olduğunu gösteriyor. ) beklenen bir CES başlangıcının ardından gelecek yılın ilk yarısında başlayacak. Heyecan verici. Basın toplantısı: 5 Ocak Çarşamba 02:30 GMT (9:30pm ET, 18:30pm PT)

Sony

Şaşırtıcı bir şekilde, söylentiler ayrıca Sony'nin (LG Display' OLED panellerinin önemli bir müşterisi) gelecek yıl Samsung Display tarafından sağlanan QD-OLED panelli TV'leri piyasaya sürmeyi planladığını da gösteriyor. En sevdiğimiz kulaklık çifti üzerinde kumar oynamak için daha istekli olacağımız şey, Sony'nin CES'te tanıttığı tek ürün TV olmayacak. Japon markası, sürekli olarak CES'teki en üretken tüketici elektroniği sergileyicilerinden biri ve basın konferansı sırasında genellikle bir avuç yeni ürün duyurusu paylaşıyor. Ne de olsa, uzun süredir devam eden PS5 stok kıtlığından uzaklaşmak isteyecektir. Başka bir 360 Reality Audio güncellemesi bekliyoruz. Basın toplantısı: 5 Ocak Çarşamba 01:00 GMT (8:00 ET, 17:00 PT)

CES 2021'in öne çıkan özellikleri

Bu yılki CES, yeni ürünler ortaya çıktıkça nispeten sessiz bir olaydı - tamamen dijital format ve birçok üreticinin karşı karşıya olduğu Covid-19 pandemisinin yansımaları düşünüldüğünde o kadar da şaşırtıcı değil. Ama şov manşetleri olmadan değildi!

JBL, 75. yıl dönümü kutlamalarını sınırlı sayıda L100 Classic hoparlörleri ve SA750 Class G yayın amplifikatörünü duyurarak görkemli bir şekilde başlattı; Sony, yeni 360 Reality Audio kablosuz hoparlörleri ve inanılmaz derecede teknoloji bilgisine sahip Bravia Core video akış hizmetini tanıttı; ve Sennheiser, merakla beklenen (ancak sonuçta hayal kırıklığı yaratan) IE 300 kulakiçi kulaklıkların örtüsünü kaldırdı.

TV kısaltması alanında LG QNED'ler, Samsung Neo-QLED'ler, Sony microLED'ler ve TCL OD Zero Mini-LED TV'ler vardı. Ancak gerçekten bilmeniz gereken tek şey, test odalarımıza ulaştıklarında en çok etkilenen ve 2021 en iyi TV listemizde yer alan TV'ler.

Kaynak: What Hi-Fi

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.