Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2006 18 yıl Bazı insanlar vardır, hayatlarını tamamen çalışmaya adamışlardır ve sosyal hayatlarının olmaması onlar için bir problem değildir. Bazıları vardır ki onlar içinde çalışmak önemli değildir ve hayatta başarılı olamamak korkusu onlarda yoktur. İşte en vahim durumdur ki hayatta başarılı olamama korkusunu üzerinde taşıyarak çalışan ve çalışmanın onun sosyal hayatını elinden aldığının farkında olan bir kişi olarak, istekle başladığı bir çalışmanın sonunu isyana dönüşen göz yaşlarıyla getiremiyen biri olmaktır. Bunu ancak izlediğim bir filimle örnekleyebilirim. Kimi insanlar vardır sevmeden yapamaz ve sevecek birini bulamamaktan dolayı acı çeker, bazıları vardır ki özel birinin olması veya olmaması onlar için önemli değildir. Notre Damein'in Kamburu filimindeki kambur olan karakterin filimin sonunda kilisenin çan kulesinin üzerinde bulunan bir heykele sarılarak, prensle evlenen prensesin gidişini izlerken söylediği : " keşke senin gibi bir heykel olsaydım, ve onun gidişinden duyduğum acıyı hissetmeseydim" sözler bahsettiğim durumun en güzel örneğidir diye düşünüyorum. Bu durumu benimle paylaşan herkesle kim olursa olsun konuşmak istiyorum lütfen bana yazın!!!
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.