Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

YouTube Yılın En Popüler 10 Videosunu Açıkladı


Önerilen İletiler

  • Admin

YouTube Yılın En Popüler 10 Videosunu Açıkladı

YouTube, 2021'in en popüler 10 videosu listesini açıkladı.

Çevrimiçi video paylaşım ve sosyal medya platformu, günde ortalama 122 milyon aktif kullanıcısının sitede ortalama 18 dakika geçirdiği tahminen, dünyanın en çok ziyaret edilen ikinci web sitesidir.

YouTube'a göre, web sitesinde her gün bir milyar saat değerinde içerik izleniyor. Bu son liste, yılın en çok izlenen videolarının bir dökümü değil.

YouTube, bir videonun ne kadar "trend" olduğunu belirleyen bir dizi faktörü inceledi. Bunlara, genel görüntüleme sayısından farklı olabilecek, özellikle o ülkedeki (bu örnekte ABD'deki) görüntülemenin niteliği ve hacmi de dahildir.

Birçok video kısa süre önce kesildi, kısa videolar ve müzik videoları kendi listelerinde yer aldıkları için hariç tutuldu ve içerik oluşturucu başına yalnızca bir video uygun görüldü.

10. Mükemmel Dostum: Oyun Gecesi Stereotipleri

Teksas merkezli komedi grubu Dude Perfect, oyun geceleriyle ilgili tanıdık ve sinir bozucu kinayelerden bazılarını hicveden bu videoyla büyük bir başarı elde etti. Bu video 30 milyondan fazla kez izlendi.

9. Forge Labs: Minecraft'ta Bir Zombi Kıyametinde 100 Gün Harcadım... İşte Olanlar

Oyun, YouTube'un izleyicilerinin büyük bir bölümünü oluşturuyor, bu nedenle bu videonun listeye girmesi şaşırtıcı değil, özellikle de aylık 141 milyon aktif kullanıcıya sahip bir oyun olan Minecraft'a odaklandığı için. Kanadalı YouTuber Forge Labs'ın bu çabası 43 milyondan fazla izlendi.

8. Biden Açılış Komitesi: Joe Biden ve Kamala Harris'in Göreve Başlaması | 20 Ocak 2021

Başkan Joe Biden ve Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in göreve başlama töreninin 6 saat 55 dakikalık videosu, 6 Ocak ABD Capitol Saldırılarından iki hafta sonra 14 milyondan fazla izlendi.

7. America's Got Talent: Golden Buzzer: Nightbirde'ın Orijinal Şarkısı Simon Cowell'ı Duygusal Kılıyor

America's Got Talent yıllar boyunca unutulmaz anlar yaşattı ve 2021'de Nightbirde'in Simon Cowell dahil herkesi gözyaşlarına boğan çarpıcı orijinal şarkısıyla farklı olmadı. Onun yorumu, 37 milyondan fazla kez izlenen videoyla çevrimiçi olarak benzer şekilde güçlü olduğunu kanıtladı.

6. Dhar Mann: Çocuklar OTİZMLİ ÇOCUKLA EĞLENİYOR, Anında Pişman oluyorlar

Video yapımcısı ve internet kişiliği Dharminder "Dhar" Mann tarafından hazırlanan bu kısa film, otizmli yaşamın gerçeklerine ışık tutmayı amaçladı ve Otizm Araştırmaları Organizasyonu için fon toplanmasına yardımcı oldu. 45 milyondan fazla izlendi.

5. CoryxKenshin: Friday Night Funkin' DAHA İYİ VE DAHA İYİ OLMAYA DEVAM EDİYOR (2. Kısım)

Gamer ve YouTuber CoryxKenshin, popüler ritim oyunu Friday Night Funkin'de göz kamaştıran bu videosuyla büyük bir başarı elde etti. Klip 21 milyondan fazla izlendi.

4. NFL: The Weeknd'in FULL Pepsi Super Bowl LV İlk Yarı Gösterisi

NFL Super Bowl devre arası gösterisi olan yıllık gösteri, The Weeknd'in en büyük hitlerinden bazılarını içeren parlak bir koreografiye sahip bir gösteri ile tüm durakları çekmesiyle bu yıl hayal kırıklığına uğratmadı.

Buradan izlenebilen video 42 milyondan fazla izlendi.

3. Mark Rober: Glitterbomb Tuzağı Telefon Dolandırıcısını Yakaladı (kim tutuklanır)

Muhtemelen bu listedeki en tatmin edici video, eski NASA ve Apple mühendisi Mark Rober, büyük bir telefon dolandırıcılığını başarıyla atlatırken takipçilerini bir yolculuğa çıkardı. 22 dakikalık klip 48 milyon kez izlendi.

2. Rüya: Minecraft Speedrunner VS 5 Avcı

YouTube'un oyuncular ve özellikle Minecraft için popüler bir platform olduğunu bir kez daha kanıtlayan bu çılgın video, 62 milyon kez çılgın bir rekor kırdı. Minecraft YouTuber Dream'in çalışması, oyundaki bu çılgın çizgi, en azını söylemek için popüler olduğunu kanıtladı.

1. MrBeast: 50 Saat Canlı Canlı Gömüldüm

Kısa süre önce, hit Netflix dizisi Squid Game'in kendi gerçek hayat versiyonunu yaptıktan sonra manşetlere çıksa da, YouTube dublör sanatçısı MrBeast'in en büyük hiti, 50 saatini canlı canlı gömülerek geçirdiği zaman geldi.

Çoğu insanın kabusunun parçası olan video, bu listedeki diğer her şeyi gölgede bırakan bir rakamla 148 milyondan fazla izlendi.

Kaynak: Newsweek

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.